U mom slučaju od 5.9. do 9.9. Prilično brzo, nisam očekivao to. Do sada sam uvek čekao 10+ dana.da li neko zna koliko se dana čeka na carinjenje? BG carina.
Standardni rok zastite je 60 dana - predvidjeni rok isporuke za free shipping je 30-50 dana , za standardni placeni 20-40.
Prica ti nema veze s vezom....60 dana je i vise nego dovoljno da stigne sa marsa a ne iz kine kao prvo, a kao drugo kao sto vec neko iznad mene rece 60 dana su sami definisali i ako to ne mogu da ispostuju to uopste nije problem, kao trece nikad mi se nije desilo da mi nesto stigne nakon 60 dana bas nikad... Ili stigne do 40og ili ga i ne vidim, to produzivanje je kupovina vremena od strane kineza u nadi da ces da zaboravis na predmet po meni, nista drugo.@ dacha123
@ marantz
Ako vam se zuri vi platite Premium Shipping i onda imate apsolutno pravo da trazite isporuku u predvidjenom roku.
Kada pratite veci broj posiljki vidite da i vecina posiljki koje kasne ipak stignu u roku od oko 75 dana ( od dana slanja )
Standardni rok zastite je 60 dana - predvidjeni rok isporuke za free shipping je 30-50 dana , za standardni placeni 20-40.
Ako preracunate - znaci da za standardni placeni postoji dodatnih oko 20 ( 60-40 ) dana za isporuku.
E zbog toga pominjem 10-15 dana plus i za free shipping ( dodatnih oko 20 dana )
Takodje ako ste voljni da pratite , mozete zakljuciti da Srbija nije nikakav izuzetak sto se brzine isporuke tice.
@ Hajzl
Nema pravila
BG 5-15 dana
NS ceka se i po mesec dana
U mom slučaju od 5.9. do 9.9. Prilično brzo, nisam očekivao to. Do sada sam uvek čekao 10+ dana.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
@marantz
@dacha123
Kinezi bas vole takve kao vas dvojica - brzo oni to rese pa dobijemo situaciju kao u BiH da se i za sitnice od 1-2$ placa postarina ili za ono sto dozvole free predvidjeni rok dostave bude 40-60 dana.
@marantz kapiramo se skroz. Iskreno se divim ljudima koji cekaju vise od 60 dana, fazon kupis predmet za buduca pokolenja [emoji23]
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
3-4 takve pošiljke mi stoje od polovine jula. Pokrenut dispute za sve tridesetog dana. Neki su već vratili pare, ostali čekaju do 15.09.Da li se nekome mrdnula pošiljka naručena oko 15. jula? Meni i dalje stoji od 16. jula u Gvangžuu, a naručio sam iz pouzdane radnje (Nilkin zvanična na Aliju), pa ne bih da otkazujem ako se pomera nešto.
Ma ti nam reci sta da radimo, opet ti ponavljam ta pravila su njihova ne moja i ne tvoja....
I nasa je posta strajkovala al racuni dolazili uredno
Meni je neki dan napustila Guangzhou, taman trebala da poleti iz Pekinga kad vidim danas status "Beijing Exchange Station Return". Ko zna hoće li uopšte doći..Da li se nekome mrdnula pošiljka naručena oko 15. jula? Meni i dalje stoji od 16. jula u Gvangžuu, a naručio sam iz pouzdane radnje (Nilkin zvanična na Aliju), pa ne bih da otkazujem ako se pomera nešto.
Da li se nekome mrdnula pošiljka naručena oko 15. jula? Meni i dalje stoji od 16. jula u Gvangžuu, a naručio sam iz pouzdane radnje (Nilkin zvanična na Aliju), pa ne bih da otkazujem ako se pomera nešto.
Da li se nekome mrdnula pošiljka naručena oko 15. jula? Meni i dalje stoji od 16. jula u Gvangžuu, a naručio sam iz pouzdane radnje (Nilkin zvanična na Aliju), pa ne bih da otkazujem ako se pomera nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari