CN prispece je da je posiljka stigla u Peking a kad stigne u Srbiju bice 11003 izmenicna posta - prispece. CN prispece je novi vid statusa uveden od 01.01Meni stigao jedan paket u Srbiju jos u petak ujutro, i jos uvek nema statusa na našoj pošti i dalje stoji samo CN prispece...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
I kod mene ista situacija sa jednim paketom narucenim jos 08.12. na Joybuy. Samo prvi status i posle ništa. Danas sam im pisao da vidim da li oni znaju nešto više ali mi još nisu odgovorili, naravno. Pre toga sam isto preko NL pošte narucio sa JB Samsung memorijsku karticu i bilo sve ok, stigla u Srbiju za 2 nedelje. Da nije Krkobabić preuzeo i NL poštu? To mi deluje kao jedino razumno objašnjenje [emoji12]Ljudi, je l imao neko problema u poslednje vreme sa paketima poslatim preko PostNL?
Ja sam porucio jedno 7-8 paketa u prethodnih mesec-dva od razlicitih prodavaca preko PostNL, i svima od prvog dana stoji status "The item is at the shippers warehouse" bez ikakvih izmena. Track-ujem preko 17TRACK.
Za dva paketa su mi vec istekli dispute rokovi i AliExpress mi je refundirao troskove bez ikakvih pitanja. Nije mi jasno uopste sta se desava. Paketi poslati preko kineske i singapurske poste mi uredno azuriraju statuse i stizu.
Ja sam od letos imao 3 paketa preko NL pošte, jednom nije radilo praćenje uopšte, pisalo nepostojeći broj. Dobio refund i posle više od 3 meseca poštar doneo paket a status nikada nije osvežen, stoji nepostojeći broj iako je broj na paketu i onaj na Aliju isti. Za druga dva mi je stajalo da je at shippers warehouse, jedan paket stigao posle više od dva meseca, status i dalje stoji isti, a drugi nije stigao uopšte.Ljudi, je l imao neko problema u poslednje vreme sa paketima poslatim preko PostNL?
Ja sam porucio jedno 7-8 paketa u prethodnih mesec-dva od razlicitih prodavaca preko PostNL, i svima od prvog dana stoji status "The item is at the shippers warehouse" bez ikakvih izmena. Track-ujem preko 17TRACK.
Za dva paketa su mi vec istekli dispute rokovi i AliExpress mi je refundirao troskove bez ikakvih pitanja. Nije mi jasno uopste sta se desava. Paketi poslati preko kineske i singapurske poste mi uredno azuriraju statuse i stizu.
Ista situacijaIpak nista od prispeca paketa za sad. Status se vratio na "PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED ".
Ista situacija
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
RY..CN
11.01 CN - Prispece
19.01 Air transport CNBJSA - Airline departure from original country
28.01 ( nedelja 14h ) 11003 Izmenicna posta - Prispece
danas 29.01 - isporuceno na kucnu adresu
status je kasnio i sada jos uvek nema podatka da je isporuceno
Meni je 15.01.2019 stigao u zemlju 16.01.2019 je bio prvi status podnosenje na carinski pregled a danas je prosao summa sumarum blizu 2 nedelje.Da li neko zna do kojeg datuma je stiglo vraćanje sa carinskog pregleda?
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari