To Shipped by airline i Airline Shippment znači da je paket predat avio kompaniji i da je "pokušan" utovar na avion. Prvi put su probali utovar 22.og pa pošto se status ponovio 24.og znači da je utpvar pokušan ponovo. Tek ako posle par dana nema ponavljanja statusa Airline Shippment onda znači da je u avionu.Jel ova pošiljka u avionu za srbiju ili?![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Jel ova pošiljka u avionu za srbiju ili?![]()
Pozdrav, narucio sam preko Gearbest tv box uz shipping opciju "via registered airmail". Pretpostavljam da to znaci da je sa pracenjem. Danas sam dobio mail i reference number, i on je u obliku UI.....CN, ali pise "can not be tracked". Dakle, zeleo sam pracenje, a po ovome ispada da ga nema. Jel zna neko o cemu se radi?
.
Ja bih rekao da jeste jer kad proverim na trackitonline.ru pise da je napustilo mesto postanske razmeneE ja bas hteo da pitam. Koji je ovo korak ? Da li je proslo carinu ?
![]()
E Hektore "osecaji" su nam identicni. Mada su meni odgovorili na mail koji sam im poslao sa screenshotovima iz banke i sa alija. Mislim da mi ne gine dve crvene minimum za crinu i pdv.Sutra javljam detalje. Nekako "ne osecam" da ce da stigne skoro, al osecam da ce da me oderu kao vola![]()
Meni je IP camera bila na carini od 10. januara. Dobio je na kucnu adresu 25.01. Platio 600 din PDV. Ovakav status kakav je I kod tebe imao sam 24.01, sto znaci da ti posiljka stize sutra na kucu, uz racunNa tri pošiljke koje su na carini je ovaj status![]()
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Bili bi lepo da mi dostave sutra, prekosutra. Da ne čekam 15 dana. Javljam sutra ako promene status.Meni je IP camera bila na carini od 10. januara. Dobio je na kucnu adresu 25.01. Platio 600 din PDV. Ovakav status kakav je I kod tebe imao sam 24.01, sto znaci da ti posiljka stize sutra na kucu, uz racunJuce je bila subota, pa se dostava pomera za ponedeljak. Sutra ujutro bice u tvojoj posti za dostavu.
Pogledajte prilog 264773
Poštovani,
Molimo Vas da nam dokaze o vrednosti robe pošaljete kada Vaš paket ( pošiljka ) pristigne na poštu carinjenja, tj. kada na statusu za praćenje http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp bude pisalo „podnošenje na carinski pregled“, kako bi mogli da ih kao dokument priložimo uz odgovarajuću prijavu.
Pozdrav
CI Pošta Beograd
Da to vraćaju pošaljiocu, nije prošlo kinesku carinu iz nekog razloga. Probaj da pišeš prodavcu, da vidiš da li će da pošalje ponovo. Ako ti ne odgovara pokreni dispute za par dana.Je l' se ovo vraća nazad pošiljaocu ili?![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari