Koliko se secam ovo je skroz OK, i tako treba biti otprema za BG carinu (pod koju spada i Kraljevo).2018-03-02 14:16 10200 GPC BEOGRAD - 36200 PC Kraljevo, Otprema
2018-03-02 14:08 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 36200 PC Kraljevo, Otprema
Nije baš najsrecniji izbor reči, trebali su staviti cleared customs ali ovo ne znači da se vraća u Kinu. Ključan je ovaj drugi deo, inward znači da je u unutrašnjem saobraćaju.Земља полазишта: Хонгконг [CN]
2018-03-02 15:08 RS, Returned from Customs / Despatched from processing centre (inward office of exchange)
USPS posiljke nemaju tracking unutar Srbije i osim ako je nisu oslobodili carine, vrlo verovatno je jos uvek na carini, sto ovaj status i treba da znaci.
Kako proveriti - to ce morati da se javi neko ko je imao iskustva. Posta u Srbiji dodeli novi tracking za USPS posiljke, ali CIK ga nadjite![]()
Tako da sad čekam da NS završi s njom, mejl koji sam njima poslao su iskulirali. :S:
A kad si narucivao? Nema USPS takav tracking već par godina jer se nisu dogovorili sa ostalim poštama. Kad njihov paket dodje pošta mu dodeli novi tracking number u međunarodnom standardu jedini problem je što taj broj saznaš tek kad dobiješ pošiljku. Mogu u pošti ako hoće kad provere na ime primaoca da vide sve pošiljke pa i tu sa novim TN ali [emoji39]Ja sam u istoj situaciji, USPS LZ... i posle ulaska u Srbiju sredinom februara piše da je sve vreme u Beogradu i da ne mrda (iako sam iz NS-a). Poslao sam mejl bg carini i moram ih pohvaliti da su mi odgovorili u roku od sat-dva i da su utvrdili da je moja pošiljka u NS-u na carini (na USPS praćenju nema promene). Tako da sad čekam da NS završi s njom, mejl koji sam njima poslao su iskulirali. :S: Mada ranije kad sam naručivao bilo je praćenje na USPS bukvalno do mojih vrata, ali se ne sećam jel bila ista kategorija pošiljke.
Dragi moji meni je nestala posiljka od USPS na njihovom tracking sajtu kaze da je usla u srbiju jos 9tog Februara I od tada crna rupa.Zvala sam lokalnu postu I carinu niko nema nikakve informacije
Pogledajte prilog 247562
Ista situacija USPS LZ posiljka stoji na carini od 26.02. i nema pracenja od tada.Ja sam u istoj situaciji, USPS LZ... i posle ulaska u Srbiju sredinom februara piše da je sve vreme u Beogradu i da ne mrda (iako sam iz NS-a). Poslao sam mejl bg carini i moram ih pohvaliti da su mi odgovorili u roku od sat-dva i da su utvrdili da je moja pošiljka u NS-u na carini (na USPS praćenju nema promene). Tako da sad čekam da NS završi s njom, mejl koji sam njima poslao su iskulirali. :S: Mada ranije kad sam naručivao bilo je praćenje na USPS bukvalno do mojih vrata, ali se ne sećam jel bila ista kategorija pošiljke.
A kad si narucivao? Nema USPS takav tracking već par godina jer se nisu dogovorili sa ostalim poštama. Kad njihov paket dodje pošta mu dodeli novi tracking number u međunarodnom standardu jedini problem je što taj broj saznaš tek kad dobiješ pošiljku. Mogu u pošti ako hoće kad provere na ime primaoca da vide sve pošiljke pa i tu sa novim TN ali [emoji39]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Neki imaju, zavisi od klase/tipa USPS posiljke.A kako meni 2 paketa nedavno preko USPS-a oba imala praćenje i u Srbiji? Jedan čak samo u Srbiji. Postavljao sam screenshotove već na nekoj od tema.
Services and Example USPS Tracking NumbersDa, USPS. Onda treba da se naglasi o čemu se priča jer ovako ispada da nema praćenja uopšte na svim USPS pošiljkama.![]()
![]()
Imao si srece, uopste nije cudno ovo.Ljudi sta se ovo.desava na aliju sto tako sporo salju pakete. Vreme obrade im je 6 dana. To nikad nije bilo toliko dugo? Cekam od 7. da upakuju i posalju porudzbinu obicno je uvek bilo dan dva a sad im treba skoro nedelju dana?
Pa mislim znam da im je bila ng pa taj prolecni festival al ovo prelazi sve granice. Jos uvek cekam *** jos nisu poslali. Uzas bas sam ljut dobice 1 zvezdicu za komunikaciju i za brzinu dostave.Imao si srece, uopste nije cudno ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari