nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Danas u paketomatu UA106568866HU, putovala 145 dana.
Ovaj moj jedan još zaglavljen na statusuEvo mog LS NL paketa koji je stigao par dana pre tvog, još ga nema na sajtu pošte, ali valjda će se uskoro pojaviti
Jel misliš da nisam. Proverio sam sa generisanim brojevima i svi skoro sem jednog su imali status da su prošli. Pa nisam brate malouman da ne uradim šta mi ljudi kažu stavio sam u generator sve sem poslednje dve cifre i sve te rezultate sam proveravao. Ti ne moraš verovati ali ja jesam testirao pošiljke sa generatorom.Uostalom drzga i zadnja su moje pošiljke. Sve koje sam proveravao su uglavnom bile strane zemlje ne znam kako si došao samo do srpskih pošiljki to su jedine razlike.@bobpp
Makedonci su pobednici - njima RR..HU kasne mesecima
@vlad1982
Da hoces , umesto sto se ovde zalis , sve mozes da proveris za 10 minuta
Par primera LS...NL
Shipment cancelled
Shipment info received
Track your parcel with Ship24
Ship24 Global Package Tracking Platform - Enter tracking numbers, get worldwide couriers tracking updates on international parcels & packages delivery from China Post (EMS), USPS, UPS, Royal Mail, Asendia, and track orders and shipments from AliExpress, Joom, eBay, BangGood, Lazada, ASOS, Wish...www.ship24.com
SRB
LS936558691NL
LS936557603NL
LS936557775NL
LS936557855NL
LS936558189NL
To ti je upravo pošiljka o kojoj pričam moja pošiljka. Abnormalan status ima. Naišao sam samo na još par koje su danas dobile ovaj status Consignment received at the PostNL Acceptance Centre uglavnom dobiju ili isti dan ili sutra dan novi status. Kontaktirao sam i NL prave se ludi neka pošiljalac kontaktira. Ali kaže kontaktirajte NL i sve u krug. Samo me brine da mi nisu dali lažni neki kod tj od nekog drugog. Vedećemo šta će biti. Pisao sam i Ankeru pa čekam od njih odgovor.Od ovih 5 navedenih LS936557603NL nije prosla dalje kao ostale.
UC...HU
Srbija,Hrvatska,Rumunija,Bugarska,Grcka,Slaovacka,Slovenija,Norveska,Finska
Nisu.@Dali74
Da li su otvarali paket ?
U sustini nema potrebe da za registrovane posiljke postavljamo ovakve
standardne primere , jer imamo generator i mozemo pratiti sve posiljke
Posto za Ux...xx nemamo pracenje , za te posiljke ostavljajte izvestaje
UC brojevi se dele ka svim zemljama gde se šalje preko madjarske pošte. UB ostaje kako jeste jer je to druga vrsta pošiljki a UA više ne postoji osim onih koje su u putu ka kupcu.Zašto tolika fama oko oznake UC, isto je što i UA, potrošeni brojevi i sad je numeracija sa prvim sledećim slobodnim slovom a koliko vidim počeće i komentari o nekakvoj teoriji zavere.
12 dana sa trackingom, koji su to neradnicki zlotvri, ako se otvara onda je jos plus par dana, ako je bez trackinga onda je jos plus mesec/dva
Imam jedan paket odatle, Upravo sam i ja dobio taj status danas i evo istorije kako se sve odvijalo pa cemo videti dalje sta se desava…Društvo da li ima neko da mu je zaglavljen paket u Holandiji. Imam dve pošiljke koje imaju status
The item is on transport to the country of destination
i jednu koja još uvrk ima ststus Consignment received at the PostNL Acceptance Centre. Pri tome ni jedna od tri pošiljke još nije vidljiva na poštinom sajtu. Nema ststusa da su zaprimljene u Holandiji.Sve tri su registrovane LS xxxxxxxxNL pošiljke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari