Zna li neko da li Pošta Srbije šalje pre podne SMS poruku za paketsku CC pošiljku?
Verovatno je to rečeno negde, al 41. strana...mnogo je...a možda i nije? Rečeno...
Ima li šta da ne može dobiti noge ovde?!
Registrovana pošiljka nema noge, mora da se potpiše.
CC je paket i ako ne donese poštar mora da postoji obaveštenje o pokušaju dostave
Na carini je i dalje,taj status 10200-10200 se zna pojaviti jednom a i desetine puta pre statusa 61200 kada se otprema sa carine.Da li je realno da je pošiljka ovde zapela a da je na carini bila samo jedan dan?
Malo mi je sumnjivo
Nema sanseHoce li se nasa posta upristojiti pre posete kineskog Predsednika?
Sve to tako treba, mi nismo normalni, carine i one najsitnije pakete, a vec 3 meseca ogroman zastoj, tamo negde od crnog petka, sada je skoro mart...Пакет дупло дуже стоји на нишкој царини, него што му је било потребно да стигне из Кине... Ко зна, можда се то дупло претвори и у тродупло, четвородупло...
Upravo malopre mi poštar doneo onu moju LA*****Hu što je sedela na carini od 05.02 s poručena je 06.01.2024 g. naplatili mi 100 din otvaranje ( NS carina) u pitanju su pojasevi za akcionu kameru za grudi i glavu plaćeni oko 7$(https://www.aliexpress.com/item/100....order_list.order_list_main.16.1ae41802BM58TX) , pa sam iskoristio priliku da se raspitam za moje "pošiljke iz crne rupe" sa kraja oktobra i početka novembra i on mi je rekao " sve će stići , sad rade zaostale pošiljke iz septembra i oktobra" a kada sam ga pitao kome da se žalim jer sam ostao i bez robe i bez para jer ja baš i neverujem da će sve to moći da bude isporučeno jer se jako lako briše ime i adresa dostave sa onih etiketa , on mi je samo rekao citiram ;" *** šta ja tu mogu " !!! Eto tako , oni ne mogu ništa a nama su napravili problem sa štrajkom , svi peru ruke i niko nije odgovoran .danas mi je stigla pošiljka naručena 8. februara...ali zato nema nekoliko pošiljki još od jesenas....upale u crnu rupu...
Ниш?Jel štrajk još u toku?Pogledajte prilog 430967
Naručio za prijateljicu neke filtere za Xiaomi I pazi ovo, isto Petrovaradin. Nije dobila nikakvo obaveštenje, nije je zvao poštar.evo jos jedan, naravno niko mi nista nije urucio, niko me nije zvao, nikakvu poruku nisam dobio, nema ceduljice da odem u postu da podignem paket....
Pogledajte prilog 424010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari