Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Jedno pitanje.
Šta se dešava sa ovim? Već mesec dana stoji u Holandiji.

Prilozi

• Screenshot_20240405-125028.png
    Screenshot_20240405-125028.png
    184.1 KB · Pregleda: 136
Stigle danas dve posiljke, narucene 18 i 19 decembra.Obe UA....HU.Za obe zadnji status
Carrier note: Arrived at local delivery center2024-02-05 21:00:00
Glavna posta NS.

Moja registrovana koja je 16.03 stigla u BG je danas zvanicno prebacena za NS, LA.....HU posiljka je u pitanju, pa da znate da su tu negde ako tu uopste vise i ima pravila.

Jedno pitanje.
Šta se dešava sa ovim? Već mesec dana stoji u Holandiji.
Po onome sto sam uspeo da nadjem na netu lici na to da je posiljka upakovana, zasticena i ubacena na paletu sa ostalim posiljkama koje idu ka istoj odredisnoj zemlji, prosto receno cekas da stigne do Srbije pa onda malo i ove nase itd...

Danas stigla jedna UA koja je od 19 jan u Srbiji po poslednjem statusu, a pre 2 dana jos jedna UA koja je od 05 feb po statusu poslednjem, sto dodje nekih 2 meseca, bgd.

Au da se nastavim sa pohvalama poslednja iz novembra stigla pošiljka. Sve pohvale carini, mislio sam da ste zdipili, ali ozbiljna je to institucija neće tu niko da krade, samo malo se čeka.

Ako nekome znaci LA...HU od 16.03 stigla danas. Niska carina. Otvoren paket i naravno naplaceno sve uredno. Ono sto sam primetio je da se na sajtu poste nikakva promena od 16.03 za carinu nije menjala i odjednom danas sve i otprema i isporuceno...

Ako nekome znaci LA...HU od 16.03 stigla danas. Niska carina. Otvoren paket i naravno naplaceno sve uredno. Ono sto sam primetio je da se na sajtu poste nikakva promena od 16.03 za carinu nije menjala i odjednom danas sve i otprema i isporuceno...
Eto, dva paketa od 21.03 jedan stigao pre 2 dana, a drugi jos stoji carina :(

Da li je moguće da je niška carina već stigla do 16.03. Pre dan, dva je neko napisao da su tu negde oko 06.03. Ubrzali su

Da li je moguće da je niška carina već stigla do 16.03. Pre dan, dva je neko napisao da su tu negde oko 06.03. Ubrzali su

I NS je ubrzao malo izgleda, paket koji je stigao na carinu 13.03 sam dobio danas a paket koji je stigao 18.03 je otpremljen danas, stiže sledeće nedelje verovatno.

1712349807003.png
Za NS carinu nema pravila nažalost... Jedan paket sa istim statusom od 16. 3. sam dobio prije 7 dana.

jel moze neko da mi protumaci sta ovo znaci kad se sad paket seta po postama? 4-tog je izasao sa carine da bi dosao 5-tog u 10200 GPC, da bi istog dana otisao za 11202, pa se danas ponovo vraca u 10200 GPC??? da li se ovo vama dogadja sa paketima?

Prilozi

• posta status.jpg
    posta status.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 105
jel moze neko da mi protumaci sta ovo znaci kad se sad paket seta po postama? 4-tog je izasao sa carine da bi dosao 5-tog u 10200 GPC, da bi istog dana otisao za 11202, pa se danas ponovo vraca u 10200 GPC??? da li se ovo vama dogadja sa paketima?
Najlakse i najbezbolnije ti je da pozoves kontakt centar poste i da pitas sta se tacno desava s posiljkom. Cisto ovako informativno, 11202 ti je posta koja se nalazi u GPC-u, mozda su prosledili kuririma da dostave tebi ili u sledecu postu, pa su tako samo oznacili da je prosledjeno dalje ili su mozda nakon toga vratili nazad na obican redovan transport ka tvojoj posti. Posto je paket u pitanju, najverovatnije je prosledjeno kuririma, koji ce "pokusati" dostavu, pojavice ti se status da si "izvesten", a pri tome niko te nece pozvati, pokusati da uruci ili ti ostaviti obavestenje, a paket ce cekati u posti. Prati statuse i vidi kada se pojavi u tvojoj posti

Da se ogradim, uvek postoji mala mogucnost da se vraca nazad, ali ne verujem da je to u pitanju, pre ce biti ovo sto sam napisao iznad, ali kao sto sam rekao, najlakse i najbezbolnije ce ti biti da pozoves i pitas

Poslednja izmena:
Najlakse i najbezbolnije ti je da pozoves kontakt centar poste i da pitas sta se tacno desava s posiljkom. Cisto ovako informativno, 11202 ti je posta koja se nalazi u GPC-u, mozda su prosledili kuririma da dostave tebi ili u sledecu postu, pa su tako samo oznacili da je prosledjeno dalje ili su mozda nakon toga vratili nazad na obican redovan transport ka tvojoj posti. Posto je paket u pitanju, najverovatnije je prosledjeno kuririma, koji ce "pokusati" dostavu, pojavice ti se status da si "izvesten", a pri tome niko te nece pozvati, pokusati da uruci ili ti ostaviti obavestenje, a paket ce cekati u posti. Prati statuse i vidi kada se pojavi u tvojoj posti

Da se ogradim, uvek postoji mala mogucnost da se vraca nazad, ali ne verujem da je to u pitanju, pre ce biti ovo sto sam napisao iznad, ali kao sto sam rekao, najlakse i najbezbolnije ce ti biti da pozoves i pitas
hvala, status je promenjen u medjuvremenu, stigao je u moju opstinu. neko interno putovanje kroz papire verovatno samo sam ga ocekivao pre dan-dva pa sam se zabrinuo.

Navodno je još u test fazi

Novosadjani azurni do zla boga 😓

Prilozi

• Screenshot_20240406-180752.png
    Screenshot_20240406-180752.png
    115.7 KB · Pregleda: 88
Da li je moguće da su parcels i 17treck azurniji od Pošte? Imam paket koji je poslat iz Portugala 02.04. i po status ima na ova dva sajta paket je juče stigao u Srbiju i poslat na carini. A na sajtu pošte nema ništa da je paket stigao u Srbiju

Tumacenje statusa od strane tracking sajtova je saroliko, verovatno je paket tu negde ali nije bas na tom koraku gde ti sajtovi navode.

U svakom slucaju Postin Track and Trace je merodavan ako ide kroz njih.

Kasni posta sa statusima na sajtu od juce. Te aplikacije i vuku te podatke od nase poste, samo je verovatno razlika odakle se vuku podaci za nas sajt i za strane poste, ocigledno da im je negde malo zapelo tu odakle ide ovo za nas

LAxHU, od novembra čekam jbne keycapove za tastaturu...sve drugo je stiglo sem njih...

Screenshot_20240407-164707.png

Da li ovaj status od 14.02. znaci da je na teritorijij Srbije ili je i dalje u Madjarskoj? Hvala unapred!

Screenshot 2024-04-08 091446.png

Local delivery centar znaci da je u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno