ZdravoDzabe nam presek i pokretanje "nove" teme ako nastavimo sa zatrpavanjem po starom...
Postoji GENERATOR KODOVA i mozemo da pratimo na hiljade primera
Za trenutno najaktuelnije HU posiljke aktuelno stanje sa filtriranih par hiljada kodova
mozemo da objavljujemo na svakih par dana.
Posto NEREGISTROVANE Ux...xx posiljke jos uvek nemaju pracenje , mozemo ostavljati
informacije kada je i gde bila isporuka , ali uz navodjenje pocetka koda i kada
je posiljka prosledjena iz neke tranzitne tacke / kada je dobila status koji ( treba da )
znaci da je posiljka stigla u Srbiju.
+1, načekaćemo se izgleda za te LA...HU od 07.02.I ja imam dosta paketa sa statusom 07.02. HU-HU1005, za sada nista ne stize, obzirom da idu neradni dani… racunam da ce mi stici sledece nedelje…
Ја сам чекао доста више од тих 13 дана.Neverovatno kako je u Nišu sve zaglavljeno dok u drugim gradovima su isporucene.. Bas gledam na generatoru.
Pogledajte prilog 428775
Nema još tog statusa, biće kad se poštar vrati u poštu.
Gde idu neregistrovane posle carine tj. zar nije isti put kao i kod registrovanih samo nemamo praćenje pa ne vidimo? I neregistrovane prolaze carinu zar ne?Niška carina je danas obradila 24.01. Neregistrovane stižu usporeno, ali to već nije do njih
Касне три недеље...***...Niška carina je danas obradila 24.01. Neregistrovane stižu usporeno, ali to već nije do njih
Posle carine idu u lokalnu poštu kao i registrovane. Ali samim tim što ih ima znatno više od registrovanih i nisu prioritetne pošiljke, od samog ulaska u zemlju idu sporije. GPC ih sporije razvrstava, dok lokalna pošta takođe može prilično da razvlači dostavu. Ukoliko se uvede praćenje, stvari će prilično da se poprave što se sigurnosti tiče, ali sa druge strane mislim da će kasniti još više, jer će svaka pošiljka morati zasebno da se obradi.Gde idu neregistrovane posle carine tj. zar nije isti put kao i kod registrovanih samo nemamo praćenje pa ne vidimo? I neregistrovane prolaze carinu zar ne?
13.02.2024 11:01:12 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремa | |
13.02.2024 07:20:53 | 11202 БЕОГРАД | Отпремa | |
13.02.2024 07:20:39 | 11202 БЕОГРАД | *Отпремљенa | |
13.02.2024 03:00:02 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремa | |
12.02.2024 08:19:12 | 11202 БЕОГРАД | Отпремa | |
10.02.2024 02:08:21 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремa |
Hvala, znaci jos uvek se vrti po GPC-u, nije ni krenula dalje. Onda je sve u redu@amaterka
Iz koje poste je krenula posiljka i preko koje poste treba da bude isporucena ?
11202 je RPLC Beograd u okviru GPC-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari