Dodaj i PAK ako ima mesta iza broja Pošte.Tako da cu sad probati bes nasih slova u imenu/prezimenu/adresi i sa tacnim postanskim kodom pa ce mo videti.
Nema sta koga da zoves, ako ne stigne u roku 1m vrate ti pare pa Jovo nanovo.Zdravo svima! Ja sam prvi put preko Temu narucila par stvari još 13. avgusta, sve je išlo ok, i onda 21. avgusta na sajtu pošte pošiljka dobija status B2B, elektronski prispela, a na Temu zadnji status je bio 23. avgusta i piše kao Custom clearance. Od tada se ništa promenilo nije. A da stvar bude čudnija, moja majka je istog dana naručila za sebe, na istu adresu, istog dana kad i ja, pošiljke su nam dobile b2b status istoga dana, i već 24. je njen paket prošao kroz carinu i stigao u roku od dva dana.
Ne znam da li je moja pošiljka na carini ili se negde zaglavila ili je izgubljena. Vidim na temu, da su ostavili broj pošte, pa ne znam da li da njih pozovem i da li će uopšte znati gde je paket. 😅 Da li ima neko da je ovoliko čekao?
Ja is nađoh sada u TrackChecker Mobile. Ubacio sam jedan kod i radi.@bbK1ng
Nema i verovatno nece ni biti jer Temu sada odmah daje DEx AG kod.
Posle RS... su posiljke dobijale AG017... kodove , ali taj kod mozes da vidis
tek kada dobijes paket.
Videcemo sta i kako ce biti vidljivo sa AG kodovima
https:// www.dexpress .rs/rs/pracenje-posiljaka/AG030....
@sammy
PE ili DEx ?
Meni izignorisali preusmeravanje i doneo poštar ali posle 3 dana od porukePreusmerio sam paket na paketomat, valjda će stići sutra 🤞
Kod mene nema rs_mone, tj ne mogu da vidim M ONE posiljke. Niti mogu da ga pronadjem u ponudjenim servisimaTrackChecker status Kreiran nalog za preuzimanje se poklapa sa Temu statusima Porudzbina upakovana / isporucena za tranzit
Preuzeta od posiljaoca - oznacava datum i vreme kada DEx posiljku preuzme sa carine
Pogledajte prilog 456841
Nisam ni ja imao, ali sam cackao nesto i pojavilo se kansije. Probaj Settings > Postal Services, pa tu probaj ili "Run services setup wizard" ili "Check for services update now"Kod mene nema rs_mone, tj ne mogu da vidim M ONE posiljke. Niti mogu da ga pronadjem u ponudjenim servisima
Pogledajte prilog 456872
od srpskih kurira vidim ovo
Pogledajte prilog 456873
pitanje ... da li treba samostalno cekirati koje servise program treba da prati ili on sam prepoznaje na osnovu track broja ? Kako da namestim da prati i M ONE ?
Inace je traker odlican
Tako je i meni izgleda, poništen je paketomat, više nema pošiljke u direct4me aplikaciji (pokazivala je da imam jednu pošiljku i da je na putu), stigla poruka danas da očekujem pošiljku u toku dana.Meni izignorisali preusmeravanje i doneo poštar ali posle 3 dana od poruke
Treba da se ubaci poslednji update
TrackChecker - Released an update of postal services sv20240904
Added:
10. rs_mone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari