Ja imam jednu LR...NL od 25.06. poslednji status Package arrived at transit country/region, a naša pošta ju je registrovala 03.07.Imam tri aliexpress posiljke sa LR**NL pracenjem, jedna je od 1. jula a dve suod 7. u sorting centru. Pracenje holandske poste kaze za ove dve da ce ih danas poslati a za ovu prvu nema nista. Kakva su iskustva?
ti si jos dobro prosao. Ja imam LR-NL paketJa imam jednu LR...NL od 25.06. poslednji status Package arrived at transit country/region, a naša pošta ju je registrovala 03.07.
Isti slucaj i kod mene, samo je vreme 19:47Zašto je ova pošiljka tako dugo zaglavljena, sve do sada su stizale par dana posle ovakvog statusa?
Beograd je u pitanju.
Ma kakve kocije, to skupo. Idu pesicePff, moja LR...NL, takođe Beograd, ima isti "status" od 03.07., dakle načekaćemo se... Kao kočijom da idu![]()
Ista varijacija...Pogledajte prilog 498717
LA...HU posiljka je u pitanju, koliko dugo moze da se ceka na ovo? Treba da ode u Nis na carinu
Super kad je BEX, YFC expres pošiljke uglavnom šalje preko Fedex.Ko je poručivao baterije i powerbank-ove i dobio HRBC brojeve preko YFH Express, neka prati na parcelsapp i post.plus sajtovima. Tamo može da se vidi i alternativni broj za Srbiju.
Konkretno moju pošiljku će isporučiti BEX.
Ja sam nedavno dobio paket preko NL pošte sa aliexpress-a jako brzo. Sve ukupno 20-ak dana od naručivanja do isporuke. Nije išao na carinuLjudi, nemam iskustva sa NL posiljkama, zapravo mi prvi put sa AE salju sa LRxxxxNL, nikad to video nisam izabrao sam naravno AE standard shipping i uvek mi je dolazilo sa LAxxxxxHU, ranije davnih godina sa SG postom ili sa HK postom kad odaberem taj vid transporta, a sad prvi put nakon 15 god porucivanja sa AE mi stize NL posiljka, krenula 22.06 i zaglavila evo nema nicega vec 3 dana, poslednji status je:
7.7.25. 22:13 - The item is at the PostNL sorting center, THE NETHERLANDS
Ima li ko iskustva sa ovom postom i nije mi jasno sto nisu madjarskom postom poslali vec holandskom koja je ocigledno spora.
Inace je predmet od 300€ u pitanju pa verujem da ce ici na carinu da necu bas moci da je izbegnem.
I koliko se ceka sad na carini?
Mislim jos nije ni usao u zemlju, ne znam ni koji je zadnji status za NL posiljke u NL tj kad stize u SRB.
Ima li ko da ista zna o ovome?
Hvala.
Ok, problem je sto je danas mom paketu 19 dan putovanja, a jos nije ni usao u Srbiju, a gde je onda cekanje na carini itd.Ja sam nedavno dobio paket preko NL pošte sa aliexpress-a jako brzo. Sve ukupno 20-ak dana od naručivanja do isporuke. Nije išao na carinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari