dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Nije otisla na carinu a da li ces je dobiti sutra to vec zavisi od tvoje lokalne poste. Vrlo je moguce i da provede jos jedan dan u GPC.
Bio si u pravuda li postoji jos neki code? obicno pise na parcelsapp da je paket dobio drugi code
Kažu ljudi 8-10 dana zadržavanje. Javi baš kad ti prođe, meni stoji jedan od 12. Juna
Nisi poručivao preko Singapurćana u zlatno doba pre par godina izgleda?!Ovo mi je možda najbrža pošiljka sa Alija ikada, naručena 2. juna, stigla danas, NS
Obzirom da je covek iz NS, ova brzina je nepojmljiva 😀 za nas iz BG carinskog podrucja, SG post paketi su stizali za 10ak dana skoro redovno tada 😀Nisi poručivao preko Singapurćana u zlatno doba pre par godina izgleda?!![]()
NS se ubrzao jako, ne znam šta se dešava meni su propustili desetak paketa odjednom, sutradan još par i čekam još dva al tek su prispeli. Nikad ovako brzo NS nije radio. Verovatno propuštaju zbog godišnjihObzirom da je covek iz NS, ova brzina je nepojmljiva 😀 za nas iz BG carinskog podrucja, SG post paketi su stizali za 10ak dana skoro redovno tada 😀
Neke sitnice sa choice, vrednost oko 10tak eur pa je verovatno zato brzo proslo.Sta je u pitanju, koja vrednost? Imam dan ranije od tebe pristiglo,ali carina jos nije pustila, malo su vredniji paket 30-40e.
Sicu ovih dana su mi pustali bez naplate.
u kom formatu za pracenje je posiljka?Meni jedna posiljka već 2 meseca stoji u srbiji, a nije mi stiglo ništa od pošte, a neke kasnije pošiljke su mi stigle na paketomat. Probao sam na aliju da mi vrate pare ali su me odbili sa "The tracking information shows that the package has arrived at your local post office and waited for your collection. We warmly suggest that you can contact the shipping company Customer Care Center and you will get this package as soon as possible.". Šta da radim, bio sam u pošti, pre par nedelja, rekli su mi da nema ništa za mene
Znači KP neće puno da čeka 👌NS se ubrzao jako, ne znam šta se dešava meni su propustili desetak paketa odjednom, sutradan još par i čekam još dva al tek su prispeli. Nikad ovako brzo NS nije radio. Verovatno propuštaju zbog godišnjih
Nista ni danas...Kažu ljudi 8-10 dana zadržavanje. Javi baš kad ti prođe, meni stoji jedan od 12. Juna
ma nema tracking, dal je la ili uau kom formatu za pracenje je posiljka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari