Meni je danas prosao jedan od tog datuma. Propustila ga BG carina iako sam na podrucju NS carine...Mjesec dana na NS carini tačno danas, počinjem polako da dimim:
Pogledajte prilog 444113
Jesi pokupio pošiljku? Jesi provalio šta je bio taj status, i jesu ti nešto naplatili? Meni od 13.5 ne mrda sa carineZadužena je za dostavu. Nemam pojma šta je taj status bio, ali odoh kasnije po paket svakako.
Pogledajte prilog 444109
Naplatili su tačno carinu - manje štaviše, nisu uračunali poštarinu. Na paket od oko 13 hiljada su naplatili 4000 carinu i PDV (dostava je bila oko 6k dinara). Pojma nemam šta je bio onaj status, ali ceo proces je bio uobičajen koliko vidim, carina - GPC - lokalna pošta, zvali me da pokupim i to je to.Jesi pokupio pošiljku? Jesi provalio šta je bio taj status, i jesu ti nešto naplatili? Meni od 13.5 ne mrda sa carine
Javiću danas kada se vratim sa posla, postaviću i slikuPogledaj na carinskoj deklaraciji da slučajno nije carinska osnovica 10290 din. jer su odavno najavili da će ubaciti u statuse ili vrednost pošiljke ili dažbine.
Posto si sa teritorije NS carine kao i ja mozes samo da cekas i da se ne nerviras previse. Nikakvi mail-ovi, zalbe i slicno nece pomoci. Ocekuj da prodje ovih dana, meni su juce pustili jednu posiljku sa istim statusom kao tvoja (isti datum).Zdravo. Molim vas za savet šta da radim, čekam paket LA062901557HU. Mesec dana je u statusu: Za carinu
Posiljka sa Aliekspressa. Pisao sam pošti, kažu da je na carini, pisao sam carini, kažu da je na pošti. Gde još mogu da se obratim. Na kontakte koje je dala carina niko ne odgovara ni na mejlove ni na telefone. RATEL kaže - pišite žalbu prvo pošti, pa nama...
Meni su Mađari držali paket više od 10 dana...Ne znam sta se desava sa Madjarima, LA pošiljka stigla 24.05 u Mađarsku i dalje stoji tamo. Nisu skoro zadržavali ovoliko dugo posiljke kod njih u Budimpeštu.
Plaća se poštaru ili na šalteru pri preuzimanju paketa.Meni i dalje stoji 10200 BG otpremljen od 15.5.
Ja sam platio online 56 dolara preko deviznog.Gde se placaju carinske dazbine? Pisalo je free shipping na Aliju.
Samo pitanje da li je normalno da preko nase poste ne vidim nikakvu informaciju gde je paket iako je usao u Srbiju?
Пошиљка није пронађена. Проверите исправност унетог броја.
LS NL posiljka od Ankera.
Evo baš danas mi prošlo sa carine 👌Meni je 35 dana bio prošli paket, a od neregistrovanih nikad mi ništa nije stiglo, zadnji statusi sredinom marta i početak aprila.
Ovo će vam verovatno biti ove nedelje.
Imam isto LS...NL (nije od Ankera) koji je imao iste statuse kao tvoj, 08.05 pre advised to PostNL, 20.05 je stigao kod nas i 21 poslat na carinu, ocigledno se tvoj negde zagubio... Mislim da je bio neko na ovoj temi sa istim problemom. Uradicu edit kad pronadjem.Samo pitanje da li je normalno da preko nase poste ne vidim nikakvu informaciju gde je paket iako je usao u Srbiju?
Пошиљка није пронађена. Проверите исправност унетог броја.
LS NL posiljka od Ankera.
forum.benchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari