Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Status HU-HU1005 znači da je HU pošta tad primila pošiljku za slanje, tad je ubačena u sistem. Do tog statusa to uopšte nije POŠTANSKA pošiljka i nema nikakve veze sa HU poštom.

Evo su mi pustili dalje s carine jednu LA...HU koja stoji tamo od 07.05. Druga koja je stigla isti dan još stoji, kao i jedna koja je stigla 27.04...

Koja je razlika između AE Standard i Saver shipping? I za jedno i za drugo piše da je bez praćenja, standard znam da ima i da stiže prilično brzo (~20-ak dana u poslednje vreme). Da li je saver nešto drugačiji po tom pitanju? Treba ženi da poručim neke rekvizite koji joj trebaju relativno brzo, ali uglavnom nude i saver i standard, i saver je poprilično jeftiniji, a na gluposti od 2-3$ mi se i ne isplati da doplatim po par dolara za standard (i tako x10) ako će stići u približno isto vreme.

Znači ide doplata 🙁

Gluposti od 2-3$ isklikci i naruci preko Choice 3+ i tako resis pracenje.

Sve je Kinez smislio da uzme kes, ako imas jos 2 stvari onda ti dodje na isto 🙂

Moja posiljka sa Choisa koja je 13.05 stigla na carinu danas je otpremljena...NS
UA i UC i dalje nista ko ukleto ne stize, ni jedna

Posiljke LA---HU porucene 03.05 i 4.05 stigle 15.05. Jos jedna posiljka porucena 02.05 stize danas, proverio sa Postom i zaduzen sam za dostavu.
12 posiljki sa UC---HU koje su porucene 02.05 do 04.05 jos nisu stigle, mislim da je jos rano za ovo 🙂

Jel neko skontao kao pratiti pošiljke kupljenje na Temu?

Pošiljke imaju sledeća slova i brojeve: PJ001410xxxxRS

Na kom god sajtu sam probao da pratim ništa ne daje od informacija, osim na Temu sajtu gde se pošiljka kao pomera.

Posiljke LA---HU porucene 03.05 i 4.05 stigle 15.05. Jos jedna posiljka porucena 02.05 stize danas, proverio sa Postom i zaduzen sam za dostavu.
12 posiljki sa UC---HU koje su porucene 02.05 do 04.05 jos nisu stigle, mislim da je jos rano za ovo 🙂
Meni UC stižu poručene oko 29/30 marta 🙂

1000016964.jpgPorucio sa Alija mlin rucni za kafu 56 dolara 29.4. free shipment LAxxx.Zasto stoji Otpremljen vec 5 dana bio sam u postu kazu nista nije stiglo.Jel treba carini da pisem mail? Prvi put porucujem sa Alija i inace nisam nikad porucivao van Srbije.

Pogledajte prilog 443179Porucio sa Alija mlin rucni za kafu 56 dolara 29.4. free shipment LAxxx.Zasto stoji Otpremljen vec 5 dana bio sam u postu kazu nista nije stiglo.Jel treba carini da pisem mail? Prvi put porucujem sa Alija i inace nisam nikad porucivao van Srbije.
doći će ti, carini se, a izgleda da stoji po 20 dana na carini za Beograd. evo moj paket koji je stigao pre tvog u centralnu poštu, isti status
1716204952721.png

da napomenem da sam slao carini već par mailova, nisu ni odgovorili tako da ti nema vajde. strpi se i to je to

Nije moj paket, od brata je, ne znam kad je naručio ali ovo je nešto baš brzo stiglo

UC015730730HU

Za 13 dana

Pozdrav,
slabo porucujem pa me zanima jedna info

narucio sam 3 neke porudzbine(narukvica za sat) i ima UC kodove

poruceno 4.4 i pise da bi trebalo da stigne do 5.6

jel od kako je uslo u zemlju to vise ne moze nikako da se prati?

kako cu znati da li je stiglo?

papiric da podignem u posti,poruka na broj telefona za paketomat ili?
jel vredi nesto postina aplikacija u ovom slucaju

Hvala unapred

Ništa od toga nemaš. Kad uđe u Srbiju, gledaš u pasulj i nadaš se najboljem (da nije pretoplo, da nije prehladno, da komšija nije lopov, da poštar nije lopov, da košava ne duva preko 35km/h...).

Kad dođe - došlo je i jedno jutro/popodne nađeš paket u sandučetu. U paketomat kako kome ostave (i jave porukom), ali ne možeš da biraš da li će u paketomat ili sanduče, dok aplikacija nije upotrebljiva za kineze.

Kada mogu da trazim povrat novca ako se ne pojavi?
Npr 5.6 ili mi neko rece posle 75 dana?

Otprilike onda kada istekne datum do kog ti kaže da će stići paket. Pa tu posle tog datuma imaš još 15 dana da tražiš refund (iliti purchase protection). Ako piše da je paket ušao u Srbiju (Arrived at destination country), 99% je šansa da ti refund neće biti odobren.

Danas prijatno iznenađenje, dočeka me u pošti UC0013XXXXXHU RLDC 02.04 I UC0074XXXXXHU RLDC 17.04 Beograd

Mozda se LPC SM vraca u staru formu 🙂

Video sam danas na isporuci UC...HU
RLDC 14.05
i gomilu drugih - RLDC posle 29.04

Update: stiglo danas 8 posiljki sa UC---HU.

Imale su status "Received by local delivery company" od 08.05 i 14.05 , dok su LA---HU sve imale "Arrived at local delivery center" i posle 2-3dana sam mogao preko Poste da pratim dokle je stiglo. Ocekujem jos 4 paketa. LA---HU dostavljeno za 11-12dana, UC---HU dostavljeno za 18dana, naravno jedan LA---HU sam morao da ih molim da posalju(poruceno 3.05, a poslali ga 10.05)

Trebalo bi da pravim zbirku pogrešnih imena s aplikacije, svaki put Kinez napiše kako treba a naši unesu u sistem napamet, bar tri ili četiri pogrešna imena sam imao dosad, a prezime da ne pominjem. Eto danas na isporuci LA...HU od 7. maja na carini, keycaps za tastaturu naručeni posljednji, a tastatura i switchevi i dalje na carini...

Da li neko zna sta mi se desava sa posiljkom...od 13.05. stoji status " leaving from departure country/region" i ne mrda. Ima pracenje...to je ona standard from specials goods 🤔

Da li neko zna sta mi se desava sa posiljkom...od 13.05. stoji status " leaving from departure country/region" i ne mrda. Ima pracenje...to je ona standard from specials goods 🤔
Happy Good Vibes GIF by goodfortunesonly

Ona je dosta sporija od Standard pošiljke, obično tako stoji nekih 10-tak dana pre nego što promeni status. Bez sekiracije, stići će ali malo kasnije nego Standard Shipping.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno