- Učlanjen(a)
- 23.02.2024
- Poena
- 125
Status HU-HU1005 znači da je HU pošta tad primila pošiljku za slanje, tad je ubačena u sistem. Do tog statusa to uopšte nije POŠTANSKA pošiljka i nema nikakve veze sa HU poštom.
I ja imam na NS carini jednu od 20.04. i jednu od 27.04. tako da nece skoro po svemu sudeci...Evo su mi pustili dalje s carine jednu LA...HU koja stoji tamo od 07.05. Druga koja je stigla isti dan još stoji, kao i jedna koja je stigla 27.04...
Meni UC stižu poručene oko 29/30 marta 🙂Posiljke LA---HU porucene 03.05 i 4.05 stigle 15.05. Jos jedna posiljka porucena 02.05 stize danas, proverio sa Postom i zaduzen sam za dostavu.
12 posiljki sa UC---HU koje su porucene 02.05 do 04.05 jos nisu stigle, mislim da je jos rano za ovo 🙂
doći će ti, carini se, a izgleda da stoji po 20 dana na carini za Beograd. evo moj paket koji je stigao pre tvog u centralnu poštu, isti statusPogledajte prilog 443179Porucio sa Alija mlin rucni za kafu 56 dolara 29.4. free shipment LAxxx.Zasto stoji Otpremljen vec 5 dana bio sam u postu kazu nista nije stiglo.Jel treba carini da pisem mail? Prvi put porucujem sa Alija i inace nisam nikad porucivao van Srbije.

Vazi.Sacekacu onda.Javi kad ti stigne.🙂doći će ti, carini se, a izgleda da stoji po 20 dana na carini za Beograd. evo moj paket koji je stigao pre tvog u centralnu poštu, isti status
Pogledajte prilog 443181
Posiljke LA---HU porucene 03.05 i 4.05 stigle 15.05. Jos jedna posiljka porucena 02.05 stize danas, proverio sa Postom i zaduzen sam za dostavu.
12 posiljki sa UC---HU koje su porucene 02.05 do 04.05 jos nisu stigle, mislim da je jos rano za ovo 🙂
Da li neko zna sta mi se desava sa posiljkom...od 13.05. stoji status " leaving from departure country/region" i ne mrda. Ima pracenje...to je ona standard from specials goods 🤔
Ona je dosta sporija od Standard pošiljke, obično tako stoji nekih 10-tak dana pre nego što promeni status. Bez sekiracije, stići će ali malo kasnije nego Standard Shipping.Da li neko zna sta mi se desava sa posiljkom...od 13.05. stoji status " leaving from departure country/region" i ne mrda. Ima pracenje...to je ona standard from specials goods 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari