I 'ladno je bio drugi scenario 🙂Važan dodatak: pošiljka mi je zapravo već URUČENA. Imao sam puno paketa i mislio da za rb...SG čuvaju za skuplje, ali imao sam i više skupljih. Izvinite svima što sam vam cimao. Evo šta kažu o uručenju. Ova pošiljka je prošla i kroz ceo poštin treking. Moraću sada bolje da gledam!
![]()
Dobro je, nije ga gnjavila carina, ocekivao ga danas, ali izgleda da ce ipak sutra ili cu morati licno u postu. Postar naravno nije izvestio.Jel ovo normalna pojava? Nisam pre obracao paznju na ove mailove sto salju. U pitanju Anker onaj mini zvucnik.
upravo ovako i meni budu statusi kada postar ne stigne da donese taj dan.Ma to salju samo Vontar za Srbiju, sramota ih koliko su ih do sada poslali
Dobro je, nije ga gnjavila carina, ocekivao ga danas, ali izgleda da ce ipak sutra ili cu morati licno u postu. Postar naravno nije izvestio.
Identicni statusi su i kod mene od juce takvi, sem sto mi je upravo urucena LA0563..HU porucena 21.12. I jos stoji ovakav status kad proverim na sajtu nase poste iako je paket kod mene 😀
Danas mi je uručena pošiljka od strane FedEx kurira. 8 dana u tranzitu. Cena predmeta na Aliju je bila 27540din. Usluga Flying Cargo je 5520din a carina i PDV 8532din, ~31%Dobio sam SMS od Flying Cargo da im se obratim emailom da mi pošalju instrukcije za uvozno carinjenje kao što si i rekao. Pošiljka juče krenula iz Kine. Baš su brzi.
Zaboravio si na proteste pre svih tih praznika, prvo su oni za Gregorijanski Bozic bili zatrpani pa onda mi nismo radili za nase praznike. Sve te posiljke su male klase tkd su najmanjeg prioriteta da se one proslede dalje ja sam narucio isto iz Nemacke 4.1. i stigao je u ponedeljak 15.1.Ljudi,da li neko ima info šta se dešava sa slanjem pošiljki iz bilo kog dela planete za Srbiju?....mislim,zašto toliko kasne ili zašto im je potrebno toliko vremena da stignu do nas?
Ajde ne računam Kinu,nego ovaj ostali normalni zapadni svet.....sećam se do pre par godina pošiljke npr iz USA (USPS First Clas International) stizalo je za Srbiju za po 7-10 dana...evo sad imam par pošiljki iz USA poslatih u prvoj polovini decembra (?!)..... jedna jedina poslata valjda 13 decembra je stigla do mene 4 januara......ostale koliko vidim po praćenju nisu još ni ušle u Srbiju.....kako je to mogće da pošiljka ne može za 2-3 nedelje uopšte ni da izadje iz USA?
Takodje imam nenormalno iskustvo sa jendim stripom koji je poslat oko 10 decembra iz Nemačke.....stigao mi je juče.....znači strip iz Nemačke za Srbiju putovao više od mesec dana....pa WTF??.......šta se dogadja,da li neko ima ideju?
Znam,bili su Božići Nove godine,ali vrlo slična situacija mi je bila i u novembru i oktobru sa par manjih pošiljaka iz USA...takodje im trebalo po mesec dana....
Šta može da bude razlog tolikog usporavanja tog internacionalnog transoprta?
tacno kako sam ti i rekao kad smo o tome pricaliDanas mi je uručena pošiljka od strane FedEx kurira. 8 dana u tranzitu. Cena predmeta na Aliju je bila 27540din. Usluga Flying Cargo je 5520din a carina i PDV 8532din, ~31%
Sa svim troškovima mi je predmet izašao 150€ jeftinije nego da sam kupio u Srbiji.
Update, pusten malopre sa carine.Je l ima neki update za Nisku carinu? I dalje mi stoji paket od 14.12.23.
Prosao zvucnik, bez ikakvih troskova i otvaranja,premda je pakovanje bilo jedno 5-6 puta vece od same kutije zvucnika.Iskreno odusevljen sam zvukom za tako malo cudo brutalno! A klasika kod Ankera izrada zaista na zavidnom nivou.Dobro je, nije ga gnjavila carina, ocekivao ga danas, ali izgleda da ce ipak sutra ili cu morati licno u postu. Postar naravno nije izvestio.
Ok, izgleda da kukanje pomaže nekadaPogledajte prilog 424087
Da li je iko imao u skorije vreme neki paket koji ide preko Haga? Interesuje me da li stvarno treba ljudima 2 nedelje da pošalju dalje ili je kod nas možda paket već a nije skeniran

Ništa neregistrovano, registrovane su sve stigle.Jel ima novosadjanja da im je nesto UA... HU skoro stizalo? Ja ih imam desetine, od zadnjih statusa 16-20.10. pa na dalje, mrka kapa.
LA... HU idu lagano, ali od ovih ni traga ni glasa,al ajd kao sve strpljiv sam.
Meni stigle 3 i cekam jos 1.Jel ima novosadjanja da im je nesto UA... HU skoro stizalo? Ja ih imam desetine, od zadnjih statusa 16-20.10. pa na dalje, mrka kapa.
LA... HU idu lagano, ali od ovih ni traga ni glasa,al ajd kao sve strpljiv sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari