Od nekih desetak posiljki narucenih krajem juna, sve UC, samo je jedna stigla i to za mozda dve nedelje. Ostale sve stoje zaglavljene u "Arrived at local delivery center" statusu.Jel ima neko da čeka UC pakete sa Alija poručene još od sredine jula a da mu nije isporučen paket, ne pamtim da sam u skorije vreme ovoliko dugo čekao na pakete. Da li su razlog Temu pošiljke i neažurnost i organizovanost naše pošte?
Moj prvenac od 11.9. je na el prispeoZnači sad je temu 20+ dana, dobro napredujemo.
Baš svratih na temu da napišem isto. Tri la_hu paketa ne mrdaju. Valjda će stići dok ne istekne vreme za dispute.Meni se kiseli paket negde od 4.9. status Leaving transit country/region. Parcel outbound from transit facility. LA.HU broj, poručeno 26.8. Do sada su stizali znatno brže...
Mislim da je problem u Kruševcu, tj u lokalnoj poštanskoj organizaciji. I ja sam imao nekoliko slučajeva da pristižuće pošiljke preusmerim na paketomat i one uredno završe na klasičnoj dostavi (a ja na poslu i ne mogu da preuzmem).Koja je poenta paketomata (pošta) kad su mu opet preusmerili paket ka adresi? Samo swm izgubio dva dana jer su paket poslao u Inđiju iz Kraljeva umesto za Krusevac, pa se tek sad vratio
Znači sad je temu 20+ dana, dobro napredujemo.
Ovo ću možda testirati jer imam jedan paket koji je trenutno 5 dana bez update-a.Temu se u skorije vreme može naći u problemu zbog ove dve stavke:
15-day no update refund
Ako za vaš paket nema ažuriranja za praćenje duže od 15 dana bez isporuke, možete podneti zahtev za besplatnu ponovnu isporuku ili povraćaj novca jer je paket možda izgubljen u transportu. Ako na kraju dobijete paket nakon prijave, možete ga zadržati besplatno bez potrebe da ga vraćate.
Da se nadovežem na ovo:Ovo ću možda testirati jer imam jedan paket koji je trenutno 5 dana bez update-a.
Poslednji status je picked up by custom clearing company
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari