Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

da, ali kad se stavi na velicinu avatara, da li moze telefon da ocita? mnogo se gubi zbog ovog praznog prostora u krugu

Dodaj jos i "najcesca pitanja" iza FAQ u naslovu, ne mora nista vise :)

ako ljudi na IT forumu ne znaju osnove engleskog... onda... dzaba smo krecili

Po tom generatoru gotovo sve sto izlazi mi po mom broju je ili uruceno ili u posti za urucenje a meni jos stoje sve na tranzit

Kod mene je ravno pola pola, obrati paznju da brises samo poslednji broj iz svog broja za pracenje

Po tom generatoru gotovo sve sto izlazi mi po mom broju je ili uruceno ili u posti za urucenje a meni jos stoje sve na tranzit
koliko si odabrao da generise kodova? 10 ili 100?

alatka je odlicna, na primer: meni LA05404 narucen 11.11 nije stigao. stigli su svi noviji sa 055, 056 itd
kada ukucam LA
05404xxx - prvih 8 brojeva oko moje posiljke
HU

dolazim do zakljucka da je 60ak isporuceno, 40ak nije a od toga 20ak je tu gde je i moja posiljka - Arrived in transit

od thih 100ak koliko sam ukucao 10ak je za Kipar, 1 za Grcku, 1 za Sloveniju i sve ostalo za Srbiju. mrzelo me da radim detaljniju statistiku. ovo je na brzaka u ekselu a i to je previse zbog paketica potrosenog vremena.
Prema tome, s obzirom na okolnosti i situacije, jasno je da nisam jedini i nije zagubljena. Za UH me mrzi i da gledam jer je kolega pre par dana prijavio da mu je stigla posiljka narucena u avgustu. a i nije mi bitno jer uvek stignu pre ili kasnije.

alatka dobra daje siru sliku trenutne situacije sa posiljkama.
ko hoce da trazi refund, neka trazi, ko mu brani, samo ne mora da se ovde kuka o tome i zagadjuje tema. mislim da je dovoljno potroseno vremena o tome.

koliko si odabrao da generise kodova? 10 ili 100?

alatka je odlicna, na primer: meni LA05404 narucen 11.11 nije stigao. stigli su svi noviji sa 055, 056 itd
kada ukucam LA
05404xxx - prvih 8 brojeva oko moje posiljke
HU

dolazim do zakljucka da je 60ak isporuceno, 40ak nije a od toga 20ak je tu gde je i moja posiljka - Arrived in transit

od thih 100ak koliko sam ukucao 10ak je za Kipar, 1 za Grcku, 1 za Sloveniju i sve ostalo za Srbiju. mrzelo me da radim detaljniju statistiku. ovo je na brzaka u ekselu a i to je previse zbog paketica potrosenog vremena.
Prema tome, s obzirom na okolnosti i situacije, jasno je da nisam jedini i nije zagubljena. Za UH me mrzi i da gledam jer je kolega pre par dana prijavio da mu je stigla posiljka narucena u avgustu. a i nije mi bitno jer uvek stignu pre ili kasnije.

alatka dobra daje siru sliku trenutne situacije sa posiljkama.
ko hoce da trazi refund, neka trazi, ko mu brani, samo ne mora da se ovde kuka o tome i zagadjuje tema. mislim da je dovoljno potroseno vremena o tome.
10

Sad sam detaljnije proverio generator. Zanimljivi podaci. Isao sam na uzorak od 100 posiljki koje su slicne kao moje.

Od 100 posiljki
Dostavljeno je - 40 paketa
Nije dostavljeno - 53 paketa
Vraceno/Otkazano 7 paketa

Zanimljiv podatak.
Sve te posiljke naravno idu u razlicite drzave sirom Evrope. Od ovih 53 paketa koji jos nisu uruceni 15 ih ima isti status koji glasi Arrived in transit country/region Tu je zabagovalo i ni makac.
Od tih 15 posiljki cak 13 je za Srbiju. Ove dve ostale su Norveska i Grcka. Sve ostale posiljke koje se jos urucuju imaju dalji status Received by Local Delivery Company ili poslednji status Received by Local Delivery Center. Naravno skoro nijedna ta posiljka nije za Srbiju. Mozda njih 3..

Dakle od 100 posijki mozda ukupno grubo izracunato ima 18 posiljki za Srbiju od cega je 13 Arrived in Tranzit zadnji status.

ne bih ni pomislio da je 10 kodova uzorak iz koga mogu ista da zakljucim...
Sad sam detaljnije proverio generator. Zanimljivi podaci. Isao sam na uzorak od 100 posiljki koje su slicne kao moje.

Od 100 posiljki
Dostavljeno je - 40 paketa
Nije dostavljeno - 53 paketa
Vraceno/Otkazano 7 paketa

Zanimljiv podatak.
Sve te posiljke naravno idu u razlicite drzave sirom Evrope. Od ovih 53 paketa koji jos nisu uruceni 15 ih ima isti status koji glasi Arrived in transit country/region Tu je zabagovalo i ni makac.
Od tih 15 posiljki cak 13 je za Srbiju. Ove dve ostale su Norveska i Grcka. Sve ostale posiljke koje se jos urucuju imaju dalji status Received by Local Delivery Company ili poslednji status Received by Local Delivery Center. Naravno skoro nijedna ta posiljka nije za Srbiju. Mozda njih 3..

Dakle od 100 posijki mozda ukupno grubo izracunato ima 18 posiljki za Srbiju od cega je 13 Arrived in Tranzit zadnji status.
kao sto vidis situacija nije bas kao kod prvog posta. malo je cak i suprotno... poz...

Sad sam proverio jos jednu seriju posiljki kao moja koja je zabagovala od 4. januara na Arrived in transit country/region

Od 100 posiljki
54 posiljki nije uruceno
Od toga 25 posiljki ima isti status kao ja. Pogadjate SVE POSILJKE sa tim statusom idu za razne gradove po Srbiji
Sve ostale posiljke za Bugarsku, Hrvatsku, Norvesku, Rumuniju, Kipar su otisle dalje od tog statusa.

Ne znam gde koci, verovatno na relaciji Madjarska - Srbija

@Bojan42

:(

Napisi bar kod pa da vidimo da li je usamljen slucaj ili cela serija nije dobila taj status

Zanimljiv slucaj
provereno u 5:05h na LA05678 , LA056805

14.01

Arrive attransit country or district.
Departed from departure country/region

Evo sada u 5:30 na istim primerima svi imaju i

Arrived at linehaul office 2024-01-14 12:40:00 GMT+1

503ica :)

Nadam se da je samo privremeno i da nije još jedan ransomware napad. Mada to pitati malog od strica što održava servere 😄

Meni ovo liči na DDOS napad, pitanje je da li su podaci kompromitovani. Ne bi dizao toliku frku. Da imaju problem, imaju.

Nadam se, samo jos ovo fali kao slag na tortu.

edit: Vaskrsao sajt, dobro je, ali otezano radi.

Ili je DDOS ili su sami napravili DDOS zbog vaučera za odmor. Svakako, ako je to slučaj, izuzetno loše je projektovan sajt pošte - bar što se tiče kapaciteta.

Ma ovo je zbog vaucera, *** jutros vec od 7.45 nepregledni redovi, ali evo pre sat vremena kazu podeljeni svi...

Vaučeri su podeljeni već. Od 00h noćas su se delili. Sajt idalje ne radi.

Ja samo čekam novu temu na bezbedan balkan :)
Šteta, ovo je nekad bilo čego onog ministra, Mihajla, oca euprave.

30.11.2023 porucio, 12.1 iskocio status HU1005, 13.1 mi iskocio status da je stigla LA0554..HU u RSBEGC i danas mi postar isporucio
Ali mi jednu UA1285...HU izgleda zahvatio lepak za miseve u magacinu nekom cim joj status prvo bio 30.12 Recived By Local pa je promenjen 4.1 u Arrived in transit country/region i vise ni makac :ROFLMAO:

Inace nakon 3x Refresh sajta nase poste da vidim neki status iskoci mi

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.

Tako daaa i dalje zeza sajt

Sad radi ok, bio sam bas malopre u Posti u Nisu i rascistilo se.

Prilozi

• Screenshot_20240115_142009_Firefox.jpg
    Screenshot_20240115_142009_Firefox.jpg
    73.9 KB · Pregleda: 22
Ali mi jednu UA1285...HU izgleda zahvatio lepak za miseve u magacinu nekom cim joj status prvo bio 30.12 Recived By Local pa je promenjen 4.1 u Arrived in transit country/region i vise ni makac :ROFLMAO:
nekoliko posiljaka imam sa istim statusom... ne-jeftinih :)

Nazad
Vrh Dno