Šta je novo?

Periferni uređaji Powerbank - kompaktan, brzo punjenje

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Potreban mi je Powerbank malih dimenzija, sve preko 3Ah je više nego dovoljno.
Poželjno je da što brže puni povezani uređaj.

Neki predlog?

Bolje ovako nesto ako gledas Havit, jos jeftinije od Ankera a na foru Ankera, samo sporije puni.

Nisam znao da su uspeli ovoliko da minijaturizuju ove powerbankove, ovo zapravo mnogim ljudima resava problematicno trajanje baterije a ne vucara se preglomazan dodatni hardware.

1746289169317.png

@Lanikor
Spor je ovaj Celly, duplo sporiji od ovog Havit, bar po specifikacijama. To mi je jako bitno za PB. Mada mi se ne kupuje neko kinesko s...nje, zato i pitam ovde da li neko zna kakav je.
Meni lično ne odgovara ovaj oblik već onaj drugi Anker koji sam postavio, koji je isti kao ovaj Havit. Mnogo zahvalniji za džep

Potreban mi je Powerbank malih dimenzija, sve preko 3Ah je više nego dovoljno.
Poželjno je da što brže puni povezani uređaj.

Neki predlog?
Тешко да ћеш наћи малих димензија а да може напунити данашње моделе телефона?
Мој power bank Xiaomi 10.000mA, који подржава брзо пуњење димензија је данашњег просечног телефона.
Шта тек рећи за power bank од 20.000mA. Такав сам купио јер подржава и пуњење лап топа.
WhatsApp slika 2025-05-10 u 12.42.27_14ae82bb.jpg

@Gigy Da li si pročitao celu temu ili si samo dogovorio na moje pitanje? :)
Uzeo sam Xiaomi 10k, dovoljno je mali, a onaj 5k sa integrisanim kablom je još bolja opcija, ali sam ga preskočio zbog integrisanog kabla, a sada nemam poterbe za još jednim powerbank.

Nije meni PB potreban da napuni telefon, već da doda nekoliko procenata, ako zagusti.
Imam jedan od 20k i njega nosim kada znam da može da zatreba, a da nije problem njegovih 400 grama. Dok mi je na biciklu i ovaj od 200 mnogo. I za ovih nekoliko meseci, skoro da ga nisam ni koristio, samo ga nosim.

@Gigy Da li si pročitao celu temu ili si samo dogovorio na moje pitanje? :)
Uzeo sam Xiaomi 10k, dovoljno je mali, a onaj 5k sa integrisanim kablom je još bolja opcija, ali sam ga preskočio zbog integrisanog kabla, a sada nemam poterbe za još jednim powerbank.

Nije meni PB potreban da napuni telefon, već da doda nekoliko procenata, ako zagusti.
Imam jedan od 20k i njega nosim kada znam da može da zatreba, a da nije problem njegovih 400 grama. Dok mi je na biciklu i ovaj od 200 mnogo. I za ovih nekoliko meseci, skoro da ga nisam ni koristio, samo ga nosim.
Не, нисам читао целу тему. Ок, ако ти треба за брзо освежење.
Можда ти је онда најбољи избор неки power bank који подржава wireless пуњење. Таквих има много у понуди.
Рецимо, нешто овако:

Koji je to od 5k sa integrisanim kablom?
Može link?

Izvini, konektor, ne kabal.
Evo tvoje poruke, link je u poruci iznad nje.

Bio u radnji i imaju taj od 5000 mAh ali košta 6.000din. Jeste da još danas imaju popust 15% povodom otvaranja radnje ali opet je skuplje nego u nekim drugim radnjama budući da isti u bc group košta 4.500 din. Generalni utisak je da su cene i za ostale proizvode previsoke.
Ipak prostor u Galeriji mora da se plati

Na oko isti model, drugi brend, nekoliko poruka iznad ove

Bolje ovako nesto ako gledas Havit, jos jeftinije od Ankera a na foru Ankera, samo sporije puni.

Nisam znao da su uspeli ovoliko da minijaturizuju ove powerbankove, ovo zapravo mnogim ljudima resava problematicno trajanje baterije a ne vucara se preglomazan dodatni hardware.

Pogledajte prilog 490629

Tema nije otvorena uz razmatranje aspekta cene.

Trudim se* da ne posedujem previše stvari, već samo ono što mi je potrebno, pa cena uglavnom nije problem.

Ne kažem da uspevam, ali zaista se trudim.

Da li ima neko EcoFlow River 2 256Wh? Juce sam nabavio polovan,i sinoc punio telefon sporim punjenjem.Da napuni telefon potrosi oko 8,9 posto svoje snage,t.j skroz puna EcoFlow baterija napunice telefon 10 puta,a ocekivao sam vise za 256Wh. Mada je baterija polovna naravno.
Da li je neko koristio njihov solarni panel od 110W?Planiram i njega da kupim novog,da leti powerbank punim preko sunca a kada je lose vreme na struju.

pozdrav,
treba preko shoppstera da uzmem na kupon neki powerbank do 3000(kupon je 2000) i ovi su mi zapali za oko
pa ako moze misljenje i preporuka
prioritet mi je da brzo puni,a tel je honor 200 pro

sutra je na akciji
pitanje je koliko je kompaktan
1000008018.png

Nazad
Vrh Dno