Da li ovaj powerbank sa linka radi sa Samsung S24 ultra?
Edit: verzija sa oznakom 321 koja je koštala 4.500, a ova sa oznakom 322 košta 5.000. Nisam siguran u čemu je razlika, možda u onoj plastici za postolje
Тешко да ћеш наћи малих димензија а да може напунити данашње моделе телефона?Potreban mi je Powerbank malih dimenzija, sve preko 3Ah je više nego dovoljno.
Poželjno je da što brže puni povezani uređaj.
Neki predlog?
Koji je to od 5k sa integrisanim kablom?@Gigy
Uzeo sam Xiaomi 10k, dovoljno je mali, a onaj 5k sa integrisanim kablom je još bolja opcija, ali sam ga preskočio zbog integrisanog kabla,
Не, нисам читао целу тему. Ок, ако ти треба за брзо освежење.@Gigy Da li si pročitao celu temu ili si samo dogovorio na moje pitanje?
Uzeo sam Xiaomi 10k, dovoljno je mali, a onaj 5k sa integrisanim kablom je još bolja opcija, ali sam ga preskočio zbog integrisanog kabla, a sada nemam poterbe za još jednim powerbank.
Nije meni PB potreban da napuni telefon, već da doda nekoliko procenata, ako zagusti.
Imam jedan od 20k i njega nosim kada znam da može da zatreba, a da nije problem njegovih 400 grama. Dok mi je na biciklu i ovaj od 200 mnogo. I za ovih nekoliko meseci, skoro da ga nisam ni koristio, samo ga nosim.
Koji je to od 5k sa integrisanim kablom?
Može link?
Bio u radnji i imaju taj od 5000 mAh ali košta 6.000din. Jeste da još danas imaju popust 15% povodom otvaranja radnje ali opet je skuplje nego u nekim drugim radnjama budući da isti u bc group košta 4.500 din. Generalni utisak je da su cene i za ostale proizvode previsoke.
Ipak prostor u Galeriji mora da se plati
Bolje ovako nesto ako gledas Havit, jos jeftinije od Ankera a na foru Ankera, samo sporije puni.
Nisam znao da su uspeli ovoliko da minijaturizuju ove powerbankove, ovo zapravo mnogim ljudima resava problematicno trajanje baterije a ne vucara se preglomazan dodatni hardware.
![]()
Celly Power Bank Compact od 5000mAh eksterna baterija u crnoj boji ( PBC5000BK )
Najbolje cene za Celly Power Bank Compact od 5000mAh eksterna baterija u crnoj boji ( PBC5000BK ) od 3.394,03 RSD. Uporedite cene iz kategorije Power bank (eksterne baterije) i uštedite.www.eponuda.com
Pogledajte prilog 490629
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari