Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Periferni uređajiPowerbank - kompaktan, brzo punjenje
Bolje ovako nesto ako gledas Havit, jos jeftinije od Ankera a na foru Ankera, samo sporije puni.
Nisam znao da su uspeli ovoliko da minijaturizuju ove powerbankove, ovo zapravo mnogim ljudima resava problematicno trajanje baterije a ne vucara se preglomazan dodatni hardware.
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Sa svojom kompaktnom veličinom i kapacitetom od 5.000 mAh koji garantuje potpuno punjenje uređaja, o
@Lanikor
Spor je ovaj Celly, duplo sporiji od ovog Havit, bar po specifikacijama. To mi je jako bitno za PB. Mada mi se ne kupuje neko kinesko s...nje, zato i pitam ovde da li neko zna kakav je.
Meni lično ne odgovara ovaj oblik već onaj drugi Anker koji sam postavio, koji je isti kao ovaj Havit. Mnogo zahvalniji za džep
Kapacitet 10.000 mAh Materijal Plastika Tip proizvoda Izlaz Type-C, Izlaz USB, Ulaz Type-C Dodatna oprema Poklon pakovanje, Brzo punjenje Pogledajte i naše ostale oglase- HTZ oprema, obuca, odeca i jos mnogo toga
Ja sam kupio ovaj model na ananasu uz neki vaučer baš povoljno (dva komada za 3500 dinara) i baš sam zadovoljan. S23 ultra napunim dva puta i baš brzo puni. On se takođe brzo puni, tako da preporuka od mene.