Moj je od 290 MB. Nista, samo sam ga instalirao, startovao, i dole dvoklik na neku preset distorziju, i on je odmah ucita i svira drugacije
Mozda ti zvucna ne podrzava efekte?
Povezao sam gitaru i program i sve sam dobro konfigurisao tako da se cuju i efekti i to bez drivera asio4all..Gitara se cuje,nema lattency i sve lepo radi ali jednostavno zvucnici nisu za to jer pojacala imaju drugacije zvucnike tako da se na ove zvucnike nikad ne moze cuti kao na pojacalu..
Ima li koga ko može da pomogne jednoj očajnoj mami? Moj sin je dobio elektroakustičnu gitaru, plan je bio da se veže na računar. Bitno je reči da su računar i DVD zakačeni za Kenwood risiver, na koji su vezana dva veelika zvučnika. Kupila sam odgovarajući kabl i adapter za ulaz u računarski džek (line in), podesila sve što treba, ali ništa. Napominjem da radio, DVD i muzika sa računara rade savršeno. Na kraju, očajna što zvučnici odbijaju poslušnost, skinem kabl koji povezuje računar i risiver i umesto njega stavim neke male stare računarske zvučnike i ono - rade. Da li iko zna u čemu je problem? Neki su predlagali predpojačalo, drugi kažu da ne treba...a ja se skoro uopšte ne razumem u materiju i tako UPOMOĆ...:rupa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari