Šta je novo?

Potraznja filmova koje smo gledali ali ne znamo kao se zovu

Da probam i ja. Film je poprilicno star, 20+ godina, americki. Ne secam se mnogo, ali znam da ima dva lika koji eliminisu zle ljude, zbog cega nemam pojma. Na kraju filma su sa nekim covekom za koga se ispostavi da je dobar pa ga postede, ali onda se glavni lik seti da mu taj doticni nije rekao nazdravlje kad je kinuo i onda ga roknu :)
Nije mnogo, ali vise detalja ne znam.

Pozdrav dragi ljudi, mooolim za pomoc.

Postoji jedan film koji trazim ravno 20 godina.

Kad jos nismo bili ovako digitalizobani trazila sam ga po video klubovima. Bezuspesno. Gledala sam ga pocetkom /sredinom ‘90 kao devojcica. Roditelji su iznajmili iz video kluba uz preporuku za taj film. Posle smo i naletali na njega na tv-u. Film je u boji na engleskom jeziku.

Dva gradska momka se zadese u nekom selu, dal su prolazili kroz njega i imali problem sa kolima nisam sigurna. Pomoc traze na jednom imanju. Seosko imanje sa velikim dvoriste , livada, stala, konji, proplanci ( mesaju mi se scene sa imanje iz filma legend of fall )

Jedan od momaka se zaljubljuje u devojku koja zivi/radi na imanju . Kako se momak povredio ili su cekali kola da se poprave al pre mislim da se i povredio nesto ( noga mislim) zadrzavaju se na imanju neko vreme i momak i devojka odpocinju romansu. Kada je njemu bilo bolje vraca se u grad. ( cini mi se pod pritiskom prijatelja da to nie devojka za njega) u gradu se zenim nekom uglednom zenom ( dal uciteljicom)

Devojka iz sela dolazi u grad da ga potrazi i videvsi ga iz daljine sa njom odluci sa ode ( mozda je i on nju video i nije posao za njom)

Posle mnogo godina i nesrecnog zivta za svojom suprugom, nisu imali dece, covek odluci da ode u to selo i potrazi je. Kako se vozio autom i isao ka tom imanju ugleda momka koji je izgledao kao on u tim godinama tada shvata da ima sina sa njom… Kraj fima… i dal je samo u odjavi pisalo da je ona preminula na poradjaju. Ili mu je neko reko nisam sigurna. Al mislim da je kraj filma kako se on koji sedi u kolima gleda sa deckom koji stoji pored puta. A to pise uz odjavu.

Za mene ovaj film ima sentimentalnu vrednost.
I ako neko uspe da mi pomogne bila bih mu beskrajno zahvalna. <3
Pozdrav,
Film sam nasala, pa saljem ako nekad nekome zatreba. Naletala sam na nekim forumima da se jos neko raspitivao za isti.
A summer story ( 1988. )

Познате чињенице су да је филм старији, сигурно 10 год., ако не и више..
Као и неки класик, почиње, тако што група средњошколаца одлази на викенд у једну брвнару, викендицу која се налази на прелепом језеру.. Резервацију врше момак и девојка који су ту долазили као деца.. Ту постоји нека урбана легенда о убици из шуме са друге стране језера.
Тај убица почиње да их лови, на крају се испостави да тај убица постоји, у брвнари се проналазе старе слике које указују на то да момак и девојка који су резервисали брвнару су брат и сестра, а убица је њихов отац и они редовно сваке године доводе друштво ту, да би отац задовољио своје убилачке походе..

Да ли је неком познато који је филм..? Није од познатијих типа "Погрешно скретање" и сл., нити има познатих глумаца.

Mozda je Kripke ubo....zapravo vrv jeste, ali nisam 100% sigurica.

Ali 90% tvog texta me upucuje na Dzejsona... petak 13....koji deo, just take a pick,
Izostavljajuci oca.. Kod Dzejsona nema toga, uvek je on antagonista/protagonista
u zavisnosti sa koje mentalne sfere gledas horore :D

Poslednja izmena:
U potrazi sam za filmom (verovatno neki horor ili triler) iz kog se sećam samo jedne scene, ali je možda prepoznatljiva. 🙃
Par ljudi biva ubijeno dok spavaju, tako što im neko proturi svrdlo kroz vrat sa donje strane kreveta. Film sam gledao negde početkom 90-ih, a sam film je verovatno iz 80-ih. To je sve čega se sećam.
Noćima nisam spavao okrenut na leđa, zbog te scene, jer ih taj neko ubija u tom položaju. 😅

U potrazi sam za filmom (verovatno neki horor ili triler) iz kog se sećam samo jedne scene, ali je možda prepoznatljiva. 🙃
Par ljudi biva ubijeno dok spavaju, tako što im neko proturi svrdlo kroz vrat sa donje strane kreveta. Film sam gledao negde početkom 90-ih, a sam film je verovatno iz 80-ih. To je sve čega se sećam.
Noćima nisam spavao okrenut na leđa, zbog te scene, jer ih taj neko ubija u tom položaju. 😅
Mozda ovaj

Malo sam premotao film i ne deluje mi da je taj, jer se ovo, koliko se sećam, dešava u kući, a u Intruder-u je sve vezano za prodavnicu.

Tu, koliko se sećam, ima burgijanja drugog tipa. 😁

Da nije The Slumber Party Massacre?
Ne sećam se baš te scene, ali negativac ide okolo sa povećom bušilicom i burgija.
Ima nekoliko nastavaka.

Ne znam još uvek da li je neki od tih, ali hvala na odgovoru.
Trebaće mi malo vremena da pregledam sve nastavke. 😅

Film, ekipica ode u neku sumu ispostavi se da je tamo neko izolovano sekstasko drustvo. Mnogi im govore da se klone tog dela puta. Lik neki tamo muci i siluje ta devojka je na kraju jedva pobegla. Ne mogu se setim naziva tipa mislim da nije pre 2019

Ok, suzio si izbor na jedno 50 filmova 😅
Jedino to što siluje bi mozda moglo više da pomogne, ali mi ne pada na pamet trenutno.

Potcenjujete Uveta - oportunista, koji je opipao puls puka, i servira debilima, debiluk.

Treba ceniti umešnost. ;)

Lupam glavu godinama vec ali nema sanse da nadjem film. Okvirno radnja, tri lika su u nocnom klubu, a tri zene (dve zene i jedna mladja, mozda je devojka) su kod kuce. Mozda je NY u pitanju, svakako Amerika. Rekao bih da je period okvrino kraj 90tih. Nista upecatljivo se ne desava u smislu akcije, cini mi se da u drugom delu filma jedni idu kuci kod zena a zene izlaze u grad (za zene nisam siguran).
Bump, ne mogu da nadjem nista. Probavao i AI i sajtove sa filmovima, ali nista nije ni blizu...

The show about nothing 😀
Reicmo da su u 30tim godinama svi sem jedne mladje devojke. Prica je standardna musko zenski odnosi, prvo tri lika pricaju o klasicnim stvarima u takvim filmovima, zivot, zene... Posle ista prova kod zena, u nekom trentku muskarci krenu kod njih na gajbu. Mislim da su tipa jedan lik i riba vencani.
Kraj 90tih msm da je vremenski period, i recimo neka a/b produkcija, nije svakako max.
Ne secam se neceg posebnog jos... Trazio sam prema toj mladjoj glumici, ali nikako da ubodem koja je, a relativno je poznata iz tog perioda.

The show about nothing 😀
Reicmo da su u 30tim godinama svi sem jedne mladje devojke. Prica je standardna musko zenski odnosi, prvo tri lika pricaju o klasicnim stvarima u takvim filmovima, zivot, zene... Posle ista prova kod zena, u nekom trentku muskarci krenu kod njih na gajbu. Mislim da su tipa jedan lik i riba vencani.
Kraj 90tih msm da je vremenski period, i recimo neka a/b produkcija, nije svakako max.
Ne secam se neceg posebnog jos... Trazio sam prema toj mladjoj glumici, ali nikako da ubodem koja je, a relativno je poznata iz tog perioda.
Opisi nam tu glumicu.

Sanse nema da se setim lika. Mislim da je kao Selma Blair ili Amy Smart godina i nivoa poznatosti. Cini mi se da je taman toliko mladja od druge dve u filmu. Davno sam naleteo na film na nekom kanalu tipa pink movies ili tako nesto, i nisam zapisao kako se zove. Nije neko remek delo, ali me par godina kopka kako se zove...

Kao klincu mi je ostalo u secanju, rekao bih crno-beli, radnja delom ili mahom u nekom vozu, zvuk tockova koji idu po sinama, neka eksplozija ili slicno pri kraju filma, da li je glavni lik podmetnuo bombu ili slicno, bese i neka scena gde kamera snima pragove kako promicu pod vozom.

Kao klincu mi je ostalo u secanju, rekao bih crno-beli, radnja delom ili mahom u nekom vozu, zvuk tockova koji idu po sinama, neka eksplozija ili slicno pri kraju filma, da li je glavni lik podmetnuo bombu ili slicno, bese i neka scena gde kamera snima pragove kako promicu pod vozom.

Da nije Europa?
Nije tako star film ali je crno-beli, ima voz, zvuk točkova i eksplodira na kraju. :)

Nazad
Vrh Dno