Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Bolje zvuči, ne? U originalu bi ga zvali budaletinom ili nečim gorim kao npr. rečju na "I" od 5 slova.Johnny Deep? Nikola Duboki
Bolje zvuči, ne? U originalu bi ga zvali budaletinom ili nečim gorim kao npr. rečju na "I" od 5 slova.Johnny Deep? Nikola Duboki
Ovo možda?Radi se o post-apocalyptic filmu, samo ne sećam se kom.
To je to, prva scena u filmu. HvalaThe Book of Eli, odlican film
![]()
Nije taj.
Ovaj se dešava negde na moru.Jel to ono na bazenu kad se mali folira da mu nie dobro pa posle ozeni tu devojku? To mi je na watchlisti 100 godina
Pod jako davno, mislim početak 2000tih. Moguće je da je neki film iz 90tih, ako se dobro sećam scena.Pozdrav svima,
Potrebna mi je vaša pomoć. Film sam gledala jako davno, bila sam dete, ali se sećam nekih delova. Ne znam čiji je - možda je i neki indijski. 😬
Uglavnom, sećam se par scena samo. Radi se o dvoje tinejdžera koji se nekako upoznaju - ne sećam se kako. I naravno, kako to biva, zaljube se. Iz nekog meni nepoznatog razloga, oni se ne mogu viđati uživo nego ili u snovima ili na nekom magičnom mestu. Znam samo da se prvo tamo nalaze, i mislim da prođe par godina da se nisu uspeli uskladiti i onda kad se ponovo sretnu gde god su se već viđali, oboje su stariji ali ona njega vidi i dalje tako kako gde je poslednji put videla, kao tinejdžera. A i on nju vidi kao tinejdžeku. Znam da ima i scena gde ona beži kroz neku magičnu šumu gde je napadnu neke metle? 🤔🫣
Na kraju su u istom gradu oboje ali ne sećam se već kako se skontaju.
Nadam se da će se neko setiti kako se zove film 😅
Nijeee , nazalost.A River Runs Through It (1992)?
To mi je gemini rekao, tako da uzmi sa dozom velikeeee rezerve.... doduse glumi i bred pit, a sobizrom da si zensko (to svako moze da stavi za gender pri registarciji), a i tek si registrovana, slaze se.
"Devojka iz sela dolazi u grad"
Da li zelis jos sadrzaja na ovu temu?
Ne bih rekla, mislim , ne secam se glumaca al mislim da je jako mala sansa da jeste.Ja sam samo AI bot, koji jos uvek uci...
Tu sam da ti pomognem, sta god ti treba.
Dzordz Kluni je u filmu?
Ej ma super, sve pet.Izvinjavam se, na konto poruke koju ste poslali mi je licilo da jeste , Dzordz Kluni u filmu.
Da li se radi o domacem ili stranom ostvarenju?
Ako je domace ostvarenje, predlazem Sekula se opet zeni i sve sto ide uz to, Sekula je... i slicno, ima jako puno naslova.
Ako je engleski jezik u pitanju, predlazem da pogledate sve od Dzordza Pita i Bred Klunija. Ali sve. Sve!
"My own private Idaho" je inace kultni film, koji kao AI bot preporucujem, film na koji mozda aludirate, ali tamo ne glume ni Bred Kluni, niti Dzodrz Pit.
A ni Radosh Bajitch. Sto znaci preporuka za pogledati.
********* suncice, ali tako ide inicijalizacija na bench forum, mene su 2004. terali da gledam zhikinu dinastiju S03....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari