Šta je novo?

Potraznja filmova koje smo gledali ali ne znamo kao se zovu

Aj ja da pitam mozda neko zna

Prvi film -

Toliko mi je izbledeo u secanju da nisam siguran dal je animacija ili je live, aj da kazemo da je animacija, kasne 80te

Neki lik valjda u snu, odlazi u drugi svet (OG Isekai) i tamo prezivi svasta i uglavnom bori se protiv nekog zmaja, i u toj zadnjoj bitci zmaj mu baca 101 magiju, a ovaj mu udari kontru - "fizika, hemija, istorija, knjige, nauka, istrazivanje, logika" i krene da poziva naucni metod kao nesto jace od magije i zmaj se raspadne, i on se vrati u svoj svet, valjda je u nekom vozu i sve bilo kao da je san ... Valjda sacuva neki predmet iz tog sveta koji mu je dokaz da je sve sto je bio "san" u stvari realno, mislim da je stit

Drugi film -

Neki klinjo pronadje svemirski brod u obliku metalne suze. U brodu valjda ima nekog coveculjka malog. Family time film kao sto je IT, u tom fazonu je, valjda ga jure FBI CIJA i ostali i to je zaplet filma

E jeste taj je. Covece sta radi ljudska odnosno decija masta, u mom "secanju" ne izgleda ni blizu ovako lose kako sad vidim na trejleru

Svakako cu pogledati ponovo, prica je bitna

Prelepi filmovi, prosto da se zapitas sta je problem modernog Holivuda da napravi nesto tako lepo, sa 40+ godina naprednije tehnologije

Serija na happy tv ili b92 sa kraja 2000-tih godina i početak 2010.Radi se o tome da prelaze iz ogledala u neki drugi svijet i nose Ank krst to im je neki simbol i imaju svesku.Tip serije ili triler ili horor misterija.

Drugo crtani film.Prikazivan je godinama klinac zaspi i sanja kako se vozi u neki padobran ili brod ali nešto zezne i onda počinje da opsijeda nešto taj brod ili padobran ili kako se to već zove ali uspije da riješi u zadnjoj sekundi i onda ga ujutro probude otac i majka da ide sa njima.

Hvala unaprijed

Našao sam hvala Vam puno

@Cortez naleteo sam par puta na TV-u pa sam se setio. delovalo mi je zanimljivo. ali, pre bih rekao da je rešenje ipak to što si naveo.
@sh0rax reci nam rešenja

Nazad
Vrh Dno