Nesbat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2012
- Poena
- 355
drugari treba mi vasa pomoc
radi se o filmu koji je snimljen u poslednjih 5 godina. radnja se, koliko se secam desava u dve kuce koje deli samo jedna uska ulica. neko iz jedne ulazi u drugu kucu i tu nalazi koliko se secam neku staru kameru ili stari tv uspomoc koga se vraca u proslost mislim. glumaca se ne secam. trebalo bi da je film rezirao neko relativno poznat, jer se secam da sam cekao da se film pojavi. ako ovo ne bude pomoglo, pisem jos nesto cega se setim. hvala puno
Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk
da nije mozda bila kamera koja vidi buducnost?
https://www.imdb.com/title/tt2669336/
drugari treba mi vasa pomoc
radi se o filmu koji je snimljen u poslednjih 5 godina. radnja se, koliko se secam desava u dve kuce koje deli samo jedna uska ulica. neko iz jedne ulazi u drugu kucu i tu nalazi koliko se secam neku staru kameru ili stari tv uspomoc koga se vraca u proslost mislim. glumaca se ne secam. trebalo bi da je film rezirao neko relativno poznat, jer se secam da sam cekao da se film pojavi. ako ovo ne bude pomoglo, pisem jos nesto cega se setim. hvala puno
Project Almanac mozda?drugari treba mi vasa pomoc
Ovo je Time Lapse 100%, kao što su ti rekli.drugari treba mi vasa pomoc
Ovo je Time Lapse 100%, kao što su ti rekli.
A znas li koji su glumci u filmu?
Americki film, engleski jezik, belci (crnci)...?
Ono što meni pada na pamet a ima veze sa putovanjem kroz vreme, a da se spominje tv i/ili kamera ili nešto slično:
- Click
- Deja Vu
- Frequency
Ja nabasao na Mirage I pristavio ga za gledanje, ali je španski film
E pa da baš zvuči kao film koji si tražio samo što je španski. Ali reko ajde ipak da napišem možda si se zeznuo.hvala ti do neba![]()
to je taj film. vec sam pomislio da haluciniram. kao sto sam napisao u prvom postu, reditelj mi je bio poznat. jedino sam vas sa ovim da je film americki naveo na pogresan put.
hvala jos jednom.
Ja nabasao na Mirage I pristavio ga za gledanje, ali je španski film
Jel to ovaj https://www.imdb.com/title/tt6908274/?ref_=nv_sr_srsg_0 ilije neki drugi, moze link do IMDB ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari