Hvala. Posto me neko cima sa sakrivenog broja zanima me da li to moze da se dobije u listingu. Posto samo telekom nudi sakrivanje broja njihov je korisnik dakle trebalo bi da moze...
Treci operater nema sta da trazi na ovom trzistu, uostalom pogledajte kolika je pokrivenost teritorije u HR od strane njihovog treceg operatera.
Malo off topic, ali me zanima da li je na postpaidu moguce zameniti broj a da ostane isti ugovor?
Dakle imam stari broj, na postpaidu sam, i hocu drugi broj ali isti ugovor. Da li je to moguce? Maltretiraju me neke budale, pa me zanima i da li mogu da dobijem listing pristiglih poziva?
Hvala. U pitanju je 064.
Hoces reci da mreza kao sto je T-Mobile nema veliki udeo u Hrvatskoj!?![]()
Ma bice jeftinije i ponuda ce sigurno biti bolja!!! Pa zar bi se mobilni operater uopste odlucio da dodje na neko(srpsko) trziste a da ne vidi zaradu i svetlu buducnost ,)
Cene su ionako niske, treci operater nece doneti pojeftinjenje definitivno.
A treci oparater je povono Telenor !!!!!!posto on kupuje na tenederu Ausrtiji "?mobilkom?" operatera, koji je kod nas dobio teneder za treceg operatera za neupucene koje se loze nek malo googluju po sajtovima itddd:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
Telenor je vlasnik austrijiskog operatera - One
@tesla: sto se nepoverenja u racun tice sot ne pogledas na listingu? ne znam za telenor ali ga mts salje uz racun.
Sto se vesti o trecem operateru tice jer to definitivno? Ne bi bio nimalo dobro za nas.
Pa Telenor ima u planu da kupi operatora "mobilkom" i na tom intezivno radi a to znaju i kod nas glavesine u Telenoru:wall: :wall:
Ma napisu dodatne usluge!!!!!!!!!! :S: :S: na racunu,a u listingu ne mozes da vidis sta je to:wave: :wave: :wave:
A treci oparater je povono Telenor !!!!!!posto on kupuje na tenederu Ausrtiji "?mobilkom?" operatera, koji je kod nas dobio teneder za treceg operatera za neupucene koje se loze nek malo googluju po sajtovima itddd
Uzmite i polozite telefone na zemlju i baci te na njega sto vecu usran...u kamencugu da se ne opterecuje te!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari