nisam ga nasao ali sam nasao dosta racuna iz tog perioda
Zato sad odi do njih i traži da ti izdaju pisanu potvrdu da si izmirio sva dugovanja prema njima, čisto da preduprediš i promil šanse da ti se ponovo obrate sličnim povodom.Epilog price je da sam platio jer mi se to vise isplatilo nego da advokatima dajem novac za parnicu i zalbe, bivsi sam korisnik bio kod njih do sredine 2017. ipak u onom pismu sa pocetka teme oni mene tretiraju ko sadasnjeg korisnika? ko zna mozda ce sad da traze da platim i ove 4 god koje nisam kod njih
Sto se tice racuna za koji bih rekao da sam ga platio, jer sam uredno razduzio opremu i raskinuo ugovor (a to mislim da nije bilo moguce bez placanja svih dugovanja) nisam ga nasao ali sam nasao dosta racuna iz tog perioda tako da ima sanse da i ovaj iskopam
Druže, psihijatrijsko odeljenje je na temi o kriptovalutama "Diskusija o cenama"...Mislim da ce svima nama ovde trebati izabrani psihijatar pa onda i sve ostalo po redu. 🤣
Eto prilike za revanš i kontra-izvršenje kroz koju godinu"S poštovanjem" su mi poslali mail gde su me obavestili da sam u prenaplati za dinar i neku sicu tako da sad oni meni duguju ustvari
Šalju kad treba da ti izbiju pare iz džepa. Izgleda šalju i kad treba da ti uguraju pare u džep.Znaci i kad oni nama duguju mogu da nam salju izvrsitelje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari