Šta je novo?

Posta net dugovanje od pre 4 godine

Naravno nema ljutnje, izvinjavam se uvaženom kolegi forumašu @PPC na bespotrebno burnoj reakciji sa moje strane...

• Like
Reagovanja: PPC
Kako je uzelo maha pomislio sam da ćemo vrlo brzo doći do Strazbura.:)
Hteo sam da predložim "stapanje" sa temom Pošta Net Digitalna TV ali ode se u krajnost...
I dokle je stigao drug član Učitelj? Je li se razjasnilo sa Poštom, da li je aktivni ili bivši korisnik? Valjalo bi eventualno pre suda ili izvršitelja.
Ako nekog interesuje jedan od opširnijih tekstova o izvršiteljima, odnosno onako kako bi trebali da budu, može pročitati OVDE.
A kako Pošta zaobilazi zastarelost pročitajte OVAJ post. Isto to je radio i Infostan: Kako se odbraniti od Infostan-a?.
Tako da ako stvarno nije imao dug iz prethodnog perioda (što se može videti na svakom narednom računu), nikakve opomene i utuženja, ako stvarno Pošta nije nikakvo činjenje poduzela do tog upozorenja onda prigovor zastarelosti ima smisla. Samo koštaće ga pre svega živaca, može se otegnuti mesecima, zato treba ili čuvati te račune ili tražiti pismenu potvrdu o nemanju dugova.

@Zeha
Ma VU je još i super, mislim, jesi li video ruševinu u kojoj se nalaze? A ni zoo vrt im nije daleko.
Javni izvršitelji su u dobroj meri privatna lica koja imaju svoju tarifu, baš njih briga da li je zastarelo nešto ili nije. Sve dok ih plaćaju oni će svoje obaviti, naravno ukoliko nije protivno zakonu. Zovu ih i uterivačima dugova. Možda je kontra nekim etičkim normama, ali zakonu nije nažalost. Što napisa Weasel - loš zakon, ali zakon.
Kako je krenulo, pored izabranih lekara imaćemo i izabrane advokate.

Poslednja izmena:
Mislim da ce svima nama ovde trebati izabrani psihijatar pa onda i sve ostalo po redu. 🤣

Epilog price je da sam platio jer mi se to vise isplatilo nego da advokatima dajem novac za parnicu i zalbe, bivsi sam korisnik bio kod njih do sredine 2017. ipak u onom pismu sa pocetka teme oni mene tretiraju ko sadasnjeg korisnika? ko zna mozda ce sad da traze da platim i ove 4 god koje nisam kod njih
Sto se tice racuna za koji bih rekao da sam ga platio, jer sam uredno razduzio opremu i raskinuo ugovor (a to mislim da nije bilo moguce bez placanja svih dugovanja) nisam ga nasao ali sam nasao dosta racuna iz tog perioda tako da ima sanse da i ovaj iskopam

nisam ga nasao ali sam nasao dosta racuna iz tog perioda

Pro pravilu, dokumentacija, nalozu za uplatu, isplatu, prenos se čuvaju tri godine. Ja ih čuvam zauvek :D Svaka stavka recimo struja ima kovertu koja se zove "Struja 2021". Na poleđini se piše iznos i datum kada je plaćeno. Posle dvanaest meseci se sve koverte pakuju u jednu veću sa natpisim godine. Tako odpremljen paket se čuva u kutiji sa ostalim godinama. Ima i koverta razno gde se skladište razni ugovori, porez i slično. J:B:G navika iz ZOP a. Nekoliko puta pre izvršitelja me spasilo. Sada ovo gubi smisao.

Epilog price je da sam platio jer mi se to vise isplatilo nego da advokatima dajem novac za parnicu i zalbe, bivsi sam korisnik bio kod njih do sredine 2017. ipak u onom pismu sa pocetka teme oni mene tretiraju ko sadasnjeg korisnika? ko zna mozda ce sad da traze da platim i ove 4 god koje nisam kod njih
Sto se tice racuna za koji bih rekao da sam ga platio, jer sam uredno razduzio opremu i raskinuo ugovor (a to mislim da nije bilo moguce bez placanja svih dugovanja) nisam ga nasao ali sam nasao dosta racuna iz tog perioda tako da ima sanse da i ovaj iskopam
Zato sad odi do njih i traži da ti izdaju pisanu potvrdu da si izmirio sva dugovanja prema njima, čisto da preduprediš i promil šanse da ti se ponovo obrate sličnim povodom.
Mislim da ce svima nama ovde trebati izabrani psihijatar pa onda i sve ostalo po redu. 🤣
Druže, psihijatrijsko odeljenje je na temi o kriptovalutama "Diskusija o cenama"... :ROFLMAO:

Uđem često da pročitam šta se piše, iako me kripto ne interesuje, tamo u tri posta promene sva moguća raspoloženja od slavlja do parastosa...

"S poštovanjem" su mi poslali mail gde su me obavestili da sam u prenaplati za dinar i neku sicu tako da sad oni meni duguju ustvari

"S poštovanjem" su mi poslali mail gde su me obavestili da sam u prenaplati za dinar i neku sicu tako da sad oni meni duguju ustvari
Eto prilike za revanš i kontra-izvršenje kroz koju godinu :ROFLMAO:...

Ima da se nakupi koji dinar preko glavnice na ime zakonske zatezne kamate, a i troškovi izvršenja nisu zanemarljivi. :ROFLMAO:

Videcemo, ne znam ni proceduru kako se to pokrece, pretpostavljam da nije tako lagano za gradjanina da tuzi javno preduzece, obrnuto kako vidim ide po loju

Ma druže zezam te dobrovoljno si pretplatio, ništa ne možeš. Eventualno da im napraviš "štetu" tako što tražiš da ti uplate taj dinar nazad, pa da to njih košta dodatnih 20tak, 30tak din jer moraju platiti banci troškove transakcije...

Mene je ddor za 23 dinara vijao da mi vrati jer sam bio u pretplati :) morao ličnu i račun i sve da im šaljem...

Znaci i kad oni nama duguju mogu da nam salju izvrsitelje

MI0002591278.jpg

Vrh Dno