Da nisi mislio možda na Vojnu ustanovu za održavanje zgrada?
Naravno da su oni.
Banda hohšaplerska.
Nahvatali u "vojnoj" zgradi devedesetih vojne penzionere, vecinom u cinu podoficira, koji su se gurali da budu predsednici kucnih saveta, da im potpisu takve ugovore o odrzavanju po takvim uslovima da "ne mozes" raskinuti sada taj ugovor. Zgrade sa po 10 i vise ulaza, nema sanse da se svi ulazi usaglase i dogovore oko bilo cega, a vecina ulaza ima svoje skupstine stanara i upravnike, registrovane u opstini, sve s pecatom... Bez tuzbe i placanja dal 2g ionako nikakve usluge ne moze se resiti bede a i to ne prihvataju jer je kao cela zgrada jedna celina zbog oluka, kanalizacije (kolektora kroz zgradu) i sl nebuloza pa po nekoj presudi u nekom slucaju opet iz devedesetim, nije dozvoljeno da se ta i takva celina cepa...
Ima jedan jednostavan nacin (mozda) al nas upravnik sad nece da ga primeni, iz samo njemu znanih razloga, sad su mu dobri za odrzavanje jer su najjeftiniji...
MInimalno je 5000 evra samo kad je potraživanje komunalno i ako je to jedina nepokrenost . Ako komšiji Peri duguješ ne postoji minimum.
Na svu sreću ja komsiji Peri ne dugujem nista al me strah da on nesto ne smisli i pokusa da mi otme moje, ne znate vi Peru, gad od coveka....
Stosta se u pravu podrazumeva cini mi se ali se i ne podrazumeva...
Meni nije jasno zasto ne bi bio u obavezi izvršitelj da odbije zahtev za izvrsenje ako je zastareo.
Zasto bi mu bilo dozvoljneo da sprovodi nesto mimo zakona.
Bas zbog Pere i njemu sličnih...
Zasto bi iko trebao ili morao znati ista o zakonu, pravilima, pravu, da bi se branio od pljacke, prevare i sl. nepodopstina ako neko u sistemu ima mogucnost da iskontrolise radnje u postupku i ako ustanovi da je mimo zakona onda odbije to kao neosnovano?
Treba menjati zakon i pravila da bi se posten svet zastitio a ne da bi se dopustilo da neko manipulise zakonom.
@PPC ko ti drma kavez?
I ne brini, sa tobom neću raspravljati, ni o školi, ni o bilo čemu drugom, jer je ja za razliku od tebe svoju diplomu nisam kupio na Bajloniju, a u amatere ubrajaj sebe, mene zaobiđi.
A ti li si Bijela, nemoj da se ljutiš, nije to Gaga, ovo je nas drug s foruma...

(šala mala)