Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ako ti neko ovde da odgovor, biće to najverovatnije onaj ko je neupućen ili upućen u momentu dok su MTS i Supernova još poslovali odvojeno.
Sad kad su jedna porodica, ko zna kakve kombinacije prave, pa je bolje njih lično da kontaktiraš i pitaš to što te interesuje.

Pozdrav,

Dobio sam kod roditelja 10 meseci po 50% popusta (box 3), računali su 2 nove usluge, što i jeste tačno jer je samo telefon bio telekomov, bez obzira na prodaju.

To mi je ok, prva info preko call centra je bila mesec dana 50% što ni u ludilu ne bih prihvatio.

Nadam se da će koristiti nekom info, izgleda da su u prodaji dobili nova uputstva.

Od one priče da će "biti povoljno po korisnika" apsolutno nema ništa. Korisnici koji nemaju optiku, a imaju postojeći box paket kod mts-a bez televizije su stavljeni u loš položaj. Varijanta 1 jeste da se postojećem box-u pripoji IPTV ili mSAT (što znači ako imate tri TV-a u kući, razvlačite 3 UTP-a nanovo, a to linija neće ni podržati, obzirom da nema optike + Iris - bljak). Varijanta 2 jeste da se uzme zasebno Supernova televizija, gde imaš neke male popuste, 2 STB/CAM uređaja, (treći doplaćuješ), cena naravno skuplja u odnosu na Poštanet, ali bez Move-a i pogodnosti koje idu sa njim, i bez mogućnosti da ugasiš trenutni BOX paket i uzmeš Supernova objedinjeni paket jer
"IAKO SU I SUPERNOVA I MTS U VLASNIŠTVU TELEKOMA, TO JE IPAK RAZLIČIT BREND I NE MOŽEŠ ETO DA PREĐEŠ SA JEDNE NA DRUGE USLUGU".
Napravili su ****** monopol nad kablovima u okviru ISTOG VLASNIKA i ne možeš da biraš....

"IAKO SU I SUPERNOVA I MTS U VLASNIŠTVU TELEKOMA, TO JE IPAK RAZLIČIT BREND I NE MOŽEŠ ETO DA PREĐEŠ SA JEDNE NA DRUGE USLUGU".
Odakle ti ova informacija? Ovo je odgovor koji si dobio od njih?

Došao do broja nekog agenta... znači pošto imam postojeći box 2, nema raskidanja tog boxa pre isteka, i uzimanje Supernove ucelo, već ili pripajanje televizije IPTV ili satelitske Boxu, ili teram dalje Box2 do isteka, a paralelno plaćam Supernovu samo tv....

Ovo bih ja hteo da uradim, odnosno potvrdili su mi u poslovnici da je moguće.
Hteo bih da pređem sa MTS + MTS Optika (plus Iris Tv) na Supernova + SN OPTIKA (plus Supernova Tv-kartica). Ako neko ima iskustva da podeli kako radi Supernova optika bilo bi super.

Nama po selu nude paket televizija prvih 18 meseci 800 dinara, negde nude 1 STB/CAM, negde 2 (zavisi od agenta do agenta), a svaki sledeći je 300 dinara... Što je skupo onima koji imaju box pakete aktivne pride... I dva agenta za sada rekoše da je nemoguće ugasiti BOX pre isteka ugovorne obaveze i preći na full Supernovu...

U četvrtak je na S. vencu (Beograd) prvo drastično pao kvalitet slike na digitalnim kanalima da bi tokom dana ceo digitalni opseg ostao bez signala. Mogao sam da gledam samo analogni signal. Pozivom korisničkog servisa u petak dobijam informaciju da je situacija takva zbog kvara u Smederevu i da se radi na otklanjanju. Kako slika nije došla ni u ponedeljak, ponovo zovem korisnički servis gde mi govore da izvadim CAM iz televizora i ponovo pretražim kanale jer j"e mts preuzeo opremu".

Skeniranjem sam umesto dosadašnjeg broja kanala dobio oko 400 kanala + radio stanice. Novim kanalima ne mogu da pristupim, samo starima. Zanimljivo je da imam sve poznatije programe duplo. No, slika i dalje nestaje, pa se vrati.

Kad se samo setim muka i šetkanja s kraja do kraja sobe sa antenom u ruci od pre 20 godina, hvata me nostalgija sve više kako vreme odmiče.
Najbolje da se poštedim glavobolja, sredim da me marica pokupi i ćorkira pored Žike da zajedno gledamo Apollon.

Sa box paketa jedino možete preći na box, na supernovu nikako dok traje ugovor:p a kada sam prešao na supernovu nudili su mi 50% mesec dana sa prelaska na box što je bedno:oops: tako da sam našao agenta koji je uveo 6 meseci gratis preko supruge jer je na moje ime bio box:oops::cautious::unsure::confused::mad:

Ja od sinoc nemam kablovsku i internet (Vozdovac) a ugovor mi jos sa njima nije istekao. Zvao ih jutros ne mogu da ih dobijem.

zvali me iz telekoma sada kao korisnika ptt kds .. nude supernova osnovni tv oaket za 780rsd uz uo na 24 meseca, ide se kroz postojece kablova tj nema stemovanja i novih instalacija, samo se poveze stb na kabl i tv (ako ne lazu;) .. meni je ovo sasvim ok ponuda, sem ako nema neke kvake?

Da li nude samo varijantu sa STB-om ili može i CAM? Koliko znam Supernova ima i opciju sa CAM karticom.

zvali me iz telekoma sada kao korisnika ptt kds .. nude supernova osnovni tv oaket za 780rsd uz uo na 24 meseca, ide se kroz postojece kablova tj nema stemovanja i novih instalacija, samo se poveze stb na kabl i tv (ako ne lazu;) .. meni je ovo sasvim ok ponuda, sem ako nema neke kvake?
Vrlo korektna cena, a jos + sto koriste postojece instalacije

Na koliko TV uređaja po ovoj ceni?

@zaxknez po rečima agenta, nose STB i CAM pa šta može na TV to ide.

Ja vec dva dana nemam kablovsku i net. 5x ih zvao vrte pricu veliki kvar, ko da te teraju da predjes kod drugog operatera. Sad zvao Supernovu nude samo 10 mes. 50% i moraju da instaliraju nove instalacije ne moze postojece.

a gde si, u Nedodjiji?

@orange47

Šesti post iznad tvog:
Ja od sinoc nemam kablovsku i internet (Vozdovac) a ugovor mi jos sa njima nije istekao. Zvao ih jutros ne mogu da ih dobijem.

Ovo stvarno liči na Divlji zapad. Ne postoji mogućnost da se dobije prava informacija jer su situacije različite od grada do grada i od mesta do mesta.:mad:
Svako će dobiti drugačiju ponudu kad mu zakucaju na vrata.

Odjavio sam uslugu..imao sam kablovski net..je li vracam modem i karticu onu za skenirane kanale?? Ima li jos sta ? Hvala

Vraća se oprema data na korišćenje u kompletu. Modul i/ili STB sa daljinskim, strujnim adapterom i kablovima za povezivanje sa TV-om, modem sa adapterom i kablovima za povezivanje na računar. Ono što je naznačeno u računu prilikom instalacije u stanu/kući ne vraćaš - koaksijalni kablovi, konektori, utičnice ako su montirane naknadno, razdelnici i drugo što je za instalaciju naplaćeno.

Kod mene su lepo razvučeni kablovi, da ih ne vadim onda, ako će i dalje biti u F-ji? Kabl ide direktno u tv, bez modula.

Ne diraj ništa dok ti ne dođu na vrata. Kome će kakvi kablovi biti razlikuje se od mesta do mesta, nigde nije i neće biti isto.

Ja sam u Mirijevu do pre par dana koristio PTT KDS analognu kablovsku, sad vidim da sam odjednom dobio supernova neke kanale, preko iste infrastrukture.
Koliko vidim ima nekih 160 kanala samo ne znam koliko će to mesečno da košta. Pokušao da kontaktiram supernovu preko kontakt forme na njihovom sajtu ali im polje za opis problema i pitanja prima samo 200 karaktera - teška smejurija.

Ništa novo kod mene na NBG. Pretraživao večeras kanale i nijedan novi. Tražio sam Premium Arene jer banda hohštaplera sad domaće prenose gura na te kanale. Obične Arene sad prikazuju Francuze a RTS, zna se, ništa i to lepo naplaćuje.

nakon tel poziva, mail sa ponudim nisam dobio. Zvao sam call centar, zabelezio da me zovu ponovo jer oni standardbo nude 3 meseca po dinar za uo od 24 meseca. Da li neko zna, sta ce se ikad desiti ako postojeci ptt kds korisnici nista ne preduzmu i ostanu kako jesu? Verov ce nekad doci do prestanka emisije i onda ko se kako bude snasao da ga ponovo povezu?

nakon tel poziva, mail sa ponudim nisam dobio. Zvao sam call centar, zabelezio da me zovu ponovo jer oni standardbo nude 3 meseca po dinar za uo od 24 meseca. Da li neko zna, sta ce se ikad desiti ako postojeci ptt kds korisnici nista ne preduzmu i ostanu kako jesu? Verov ce nekad doci do prestanka emisije i onda ko se kako bude snasao da ga ponovo povezu?
Ako nekom znači, pre par dana me zvala teta iz telekoma i nudeći mi kao starog korisnika ptt kds 12 meseci po 990din/mes.za supernova paket. Inače iz mirijeva sam. Odslušajući njen podugačak monolog, samo sam čekao trenutak pauze..i rekao ali ja sam velim pre 35 dana podneo zahtev za raskid UO.. A ona veli pa ja nisam znala za taj podatak.. A ja onda ko bora u vrućem vetru "e pa nevalja vam evidencija“.. I bi tako.. Pa pa poštari posle 12 god skoro pa korektne saradnje, imam mts box koje će me grejati lepo ove zime.

@neo geo

Prije ili kasnije ugasiće signal svim PoštaNET korisnicima, pa ili da se pređe kod drugog provajdera, da se hvata 10-ak slobodnih kanala ili da se rešimo TV-a, interneta i telefona i konačno živimo u sreći i miru.

Ako nekom znači, pre par dana me zvala teta iz telekoma i nudeći mi kao starog korisnika ptt kds 12 meseci po 990din/mes.za supernova paket.
Taj paket je internet i TV? I koliki je onda iznos bez "popusta"?

Nazad
Vrh Dno