Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Hvala bogu za Sk i N1,pitam se samo da li ce biti konstantno ili je ovo neki promo,pa ce ih prebaciti u Pay TV?!

Svi ovi kanali su ubaceni u osnovnoj ponudi digitale. Ja nemam cam modul i imam sve kanale koji su ubaceni. Dokle ce da traje slobodno videcemo. Sad je mozda i najbolji kablovski operater u Srbiji Posta Net, naravno u zavisnosti ko sta voli. Za sportske kanale nema boljeg jer imaju sad i Arene u HD-u i Sk-ove u HD-u. Nema jedino SK HD, i nerazumem zbog cega su ubacili SK 1,2,3 u HD-u i SD-u.

Svi ovi kanali su ubaceni u osnovnoj ponudi digitale. Ja nemam cam modul i imam sve kanale koji su ubaceni. Dokle ce da traje slobodno videcemo. Sad je mozda i najbolji kablovski operater u Srbiji Posta Net, naravno u zavisnosti ko sta voli. Za sportske kanale nema boljeg jer imaju sad i Arene u HD-u i Sk-ove u HD-u. Nema jedino SK HD, i nerazumem zbog cega su ubacili SK 1,2,3 u HD-u i SD-u.
Sada su u rangu Kopernikusa, ali svakako najbolja ponuda, makar i cenovno.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Nemam CAM modul, imam CRT TV. Interesuje me koji uredjaj je u pitanju? DA li imas neku sliku samog uredjaja, interesuje me sta ima od konekcija?
Takodje koliko brzo traje promena kanala, da li je trenutno ili postoji lag?

Imaš ulaz za SD card, tako da možeš da snimiš neki sadržaj, hdmi izlaz, i ostale
standarne ulaze, tj. izlaze.

Da li postoji izvesni lag, postoji. Ali ništa preterano.

media-share-0-02-05-ecc09d1aff5067f0b040b21f0639470d22286d704e2015cfa0117806e07f45bb-c3e55344-a8.jpg

Hvala veliko!

Verovatno je to malo kome vazno, ali PTT KDS ima veoma dobru ponudu analognih radio kanala u kablu, recimo SBB nema Radio BEograd u ponudi uopste, sto je prilicno skandalozno.

1.jpg
2.jpg

Poslednja izmena:
Pa ovo je stvarno dobro. Bar trenutno :)
SK 1HD, SK2 HD, SK3 HD, SK4, SK5, SK6, SK Golf HD, N1 HD, Cinemania
Odlično, zaista. Jeli ovo nešto probno?

Poslednja izmena:
Ljudi pa da li je ovo moguće. :d Sada ažurirah listu kanala, izgleda da smo i mi u Beogradu
dobili sve, bukvalno sve. :D

media-share-0-02-05-156f1539617c774e1843fdeed17e9f062a440cf03c9c126e5df491e73129f05e-6f940fbd-82.jpg

P.S.

Ovi Arena kanali, to su mi u okviru sportskog paketa...

Ja vidim samo SK2 i SK3. Nemam u digitalnoj ponudi SK1 i N1. Novi Beograd je u pitanju.

Nasao, auuuu kakva slika ***

Poslednja izmena:
Jos jedna info, informaciju za vracanje SK u ponudu sam dobio od tehnicara koji je bio juce kod mene radi neke intervencije. Rekao mi je da je pitanje dana kada ce biti vracen, takodje rekao je da ce od februara PTT ponuditi visetruko brze internet pakete.

Gde je sad onaj hejter " raspali postari"[emoji6]

Poslato negde iz svemira

Da li je to SBB umesao prstice u PTT KDS?

S obzirom da kao DRUGI provajder nema sanse da se pojavi u Subotici i okolini, mozda ce se pojaviti kao JEDINI? :)

^Definitivno je "ponovo procvetala ljubav" između SBB-a i PoštaNet-a! ;)

Moje je mišljenje da je ovo uvod u opšti trend podizanja cena od Nove godine, koji je zahvatio sve kablovske provajdere. Takođe sam ubeđen da će malo ovoga ostati u "slobodnoj" digitalnoj ponudi, većina ovoga, posle praznika ide u neke PAY pakete. SK HD sa Arenama HD u neki Spotr HD paket sa, naravno višom cenom.

Pa sve ovo novo dodato mora neko da plati, a to su, naravno, krajnji korisnici.

A da ne zaboravimo i otvoren zahtev Kopernikusa za plaćanje i onih kanala što su ih prošlog petka, nakratko bili isključili (B92, info, Prva, KCN-ovi).

Za ovo bi se i isplatilo plaćati malo više, bar taj paket. Ne znam koliko je sada sportski paket?
Sent from Tunguzija.

Realno, da u osnovnoj ostave SK1 i 2, kao što je bilo, a da u Pay ubace ostatak i za nijansu dignu cenu, i to bi bilo isplativo. Pa kod Polarisa su samo Arene 500 din ako se ne varam.
Sent from Tunguzija.

Da elaboriramo promene i trenutno stanje...

Promene u PoštaNet 01.decembar 2016

Novi digitalni kanali (19 kanala):

346MHz (2 nova kanala):
268 SK1
269 SK2

442MHz (8 novih kanala):
115 N1 HD
230 IDJ
280 SK1 HD
281 SK2 HD
282 SK3 HD
283 SK4
284 SK5
285 SK6

450MHz (9 novih kanala):
107 N1
144 Mini Ultra
167 Cinemania
219 Grand TV
220 Grand 2 TV
264 SK Golf
265 Lov i Ribolov
267 SK1
286 SK Golf HD

Novi analogni kanali (9 kanala):
535,25MHz (C29) SK1
479,25MHz (C22) N1 (ranije bio ART TV)
Takođe su zamenjeni sledeći analogni kanali:
311,25MHz (S22) Mini Ultra (ranije bila Ultra)
335,25MHz (S25) SK2 (ranije bio OBN)
319,25MHz (S23) SK3 (ranije bio B92 info)
583,25MHz (C35) Lov i Ribolov (ranije bila Naša Vremeplov)
807,25MHz (C63) IDJ TV (ranije bila Naša Party)
799,25MHz (C62) Grand TV (ranije bio BN TV)
831,25MHz (C66) Cinemania (ranije bila Nova)

Svi kanali emituju Free (nisu kodirani).
EPG ne radi ni na jednom od novih kanala koji su dodati.
Ukupno ima 170 Digitalnih i 71 Analogni kanal trenutno u mreži PoštaNet KDS.

i od nove godine ce vecina novih ici u pay pakete logicno

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

igorko hvala na temeljnom izvestaju

sta je sa drugim gradovima

Da li postoji mogucnost da se izvadi kartica iz CAM modula koji se dobija od Poste i ubaci u setup box Amiko Impulsa T2/C, koji ima conex reader, kako bi mogao da gledam i programe iz PAYTV. Gledam modul i nesto i ne vidim neku karticu, tj kao da je neka duboko unutra.
Da li mozda izdaju samo karticu bez modula?

Pozdrav,

Nikad nisam imao njihov CAM (modul) u rukama, ali se sećam kada su ih nabavljali, da je bila aktuelna informacija da su nabavili verziju modula u koju ne ide kartica, odnosno da je sastavni deo modula, tj. integrisana u njega i da se ne vadi.

^ upravo iz razloga da bi se mogli progurati kung fu risiveri sa CI slotom. I mene je zanimalo isto ovo jer sam imao prilike da jako jeftino pazarim C risiver sa CONAX Card čitačem, ali sam odustao. Mislim da sam kasnije našao na netu neki risiver sa CI slotom, kupujemprodajem sajt ako se ne varam, neki baja je prodavao više komada, mada me je tada odvratilo ispadanje SK iz ponude.

Edit: https://m.kupujemprodajem.com/Amiko...risiver-40085272-oglas.htm#mhs0-1480706367444

Npr nešto ovako je ok.

Sent from Tunguzija.

Poslednja izmena:
Pošta je, koliko se sećam, sistem kodiranja Conax koristila na prvoj seriji Set Top Boxova, Tehnisatovi. Ovi moduli sigurno nisu Conax, mislim da su verzija Irdeto CI+ plus. (IRDETO CLOAKED CA)

Pffff. :) pregledaću modul, drugar ima.

Sent from Tunguzija.

Poslednja izmena:
Nema kartice u modulu. Sad sam bez problema ubacio platnu karticu. Amiko sthd260+ ima CI slot ali ne znam da li podrzava CI+ module i da li podrzava Irdeto. Bas su smaraci ovi nasi provajderi, sve nesto skuceno i sa sto manje mogucnosti.

Jedno pitanje. Moj ćale koristi pošta KDS. Kaže da u analognoj ponudi ima SK1, 2 i 3 a preko risivera nema ni jedan SK. Da li neko zna zašto. U pitanju je Beograd

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno