Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Hahaha, o tome su pričali još kad su uvodili KTV pre 15+ godina.
Ne znam, ne sećam se da sam to video prošli put. Možda je i bilo...
Pre 15+ godina Telefonkabl bio vlasnik ove kablovske. Mislim da nije bilo ni pomisli o bilo kome drugom da pruža uslugu fiksne telefonije osim Telekom, za koji mi je ostalo u sećanju da je onda slao pisma obaveštenja da telefonska linija nije predviđena za modem i internet :)

Poslednja izmena:
Da li se neko raspitivao kada će biti objavljeni novi paketi sa SK kanalima?

Ooo, smilovao se Sjbb da nam uzme pare, hvala bogu pa se dogovoriše. Još da paketi i cene budu smisleni i opraštam PTT KDS-u sve bedastoće iz prošlosti.

P.S. Odlična je slika :)

Edit: Drugar će mi poludeti, pre 10 dana je otkazao kablovsku i uzeo Total TV :lupko:

Zamalo i ja to da uradim :):)

Znaci svi novi kanali idu u osnovnu ponudu. Super[emoji106] Jos samo da vidimo za koliko pretplata ide gore

Poslato negde iz svemira

Ladno svih 6 SK kanala u osnovnu ponudu. Extra :)

Zaboravljate da su HRT ,deo Pink i jos nekih kanala isto u osnovnoj ponudi ali je za njihovo gledanje potreban modul,tj neki pay paket.Moze da se desi da sk 1,2,3,budu potpuno free,dok ce recimo ostali sk kanali doziveti sudbinu Hrt i slicnih kanala.Ovako kao sada deluje lepo za oci.
Lista im nije kompletna,nema dosta kanala iz pay ponude a ima recimo pay arena.Nesto mi je to cudno.

Akcija besplatan net uz pay paket iz avgusta meseca ,produzena do kraja godine.

http://www.postanet.rs/lat/struktura/posta-net-paket/posta-net-paket-pay-tv-besplatan-net.asp

Poslednja izmena:
Meni ćale kaže da je gledao na risiveru i nema ni jedan sport klub. Pitanje jeli to važi za digitalne samo preko CAM-a ili bi trebalo da bude i preko risivera?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednji info koji sam dobio je da posle nove godine većina SK kanala ide u pay paket.Ne mogu da tvrdim 100%,ali šanse su velike,tako mi je rečeno.Svakako da treba sačekati šta će biti ,pa onda ko želi da se vezuje za njih ,neka se veže.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da ponovo skenira sve kanale?
Kako da skenira na risiveru. Nema on CAM. On je listao jutros i nije našao. Da li da ga resetuje ?

Evo našao je sve ali mu ih je razbacao. I njih i Arene

Ako ima mesta u TV-u možda mu je bolje da zameni za karticu.

Nema slot. Malo starija plazma

Nije mi jasno iz kog razloga nema EPG-a ni na jednom od ovih 19 pridodatih DVB kanala. Pa svi ti kanali se preuzimaju od SBB-a i tamo ima EPG.
Inače EPG je aktivan na svim ostalim digitalnim kanalima kod PoštaNet KDS, osim ovih koji su dodati 1.decembra.

Poslednji info koji sam dobio je da posle nove godine većina SK kanala ide u pay paket.Ne mogu da tvrdim 100%,ali šanse su velike,tako mi je rečeno.Svakako da treba sačekati šta će biti ,pa onda ko želi da se vezuje za njih ,neka se veže.
glupost, ovo je osnovna ponuda i tako ce nadalje biti.. sport pay paket su sve Arene

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Steta sto ne umeju da iskoriste bolje odlicnu infrastrukturu... :(

pttkds_instalacija.jpg

glupost, ovo je osnovna ponuda i tako ce nadalje biti.. sport pay paket su sve Arene

Nadam se da si u pravu.
Neće svi biti pay,neki će ostati u osnovnom paketu.
Izvor mi je rekao da posta nikako ne sme da dize osnovnu cenu zarad sk kanala.Ovo sa prvom,b92 i onom srećnom tv ih je poremetilo.

Poslednja izmena:
Nadam se da si u pravu.
Neće svi biti pay,neki će ostati u osnovnom paketu.
Izvor mi je rekao da posta nikako ne sme da dize osnovnu cenu zarad sk kanala.Ovo sa prvom,b92 i onom srećnom tv ih je poremetilo.
ok skuzio.. meni dosta SK1 i 2 u osnovnoj PONUDI

Prema ponudi sportiskih kanala, sada verovatno imaju najbolju ponudu kablovske TV u Srbiji. Samo da malo ubrzaju net i biće kompletni. U tom slučaju ću obavezno, bez nekog razmišljanja, uzeti i sve SK kanale ukoliko budu u nekom odvojenom pay paketu.

Prema ponudi sportiskih kanala, sada verovatno imaju najbolju ponudu kablovske TV u Srbiji. Samo da malo ubrzaju net i biće kompletni. U tom slučaju ću obavezno, bez nekog razmišljanja, uzeti i sve SK kanale ukoliko budu u nekom odvojenom pay paketu.
prvo prostudiraj sta prenose SK 4,SK 5 i SK 6, ne zaleci se.. za vecinu ljudi nista korisno..

Vrh Dno