Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Kako kome, zavisi i od osobe i hardvera. Mom ocu je sve jedno, sam da je što više sportskih dešavanja. Kvantitet pre kvaliteta. Nema čovek ni tv ni oči da uoči razlike.

Hteo sam da kažem da ukoliko primetno uvećaju brzinu interneta a da cena ostane ista, iz principa bih kupio taj pay tv paket :)

Poslednje povecanje brzine neta bilo je u prolece 2013. Kasnije su ubacili 20/2 tako da bi bio red da puste dosta vece brzine.

Poslato negde iz svemira

Sadašnji 20/2 je suludo skup. U kombinaciji sa televizijom je skuplji za 1190din u odnosu na 10/1 u istoj kombinaciji.

Fenomenalne vesti, jedina dva kanala koja me interesuju (N1 i SK) su konačno u ponudi KDS-a :D

Jel su oni i bili i pre u ponudi, pa prosle godine nestali, (kad se pojavio cuveni makarena )pa sad opet vraceni ? Pohvale za postu, svi su izgubili ovi veci pa i manji ili jedne ili druge... a posta sad sve u hd [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bili su samo SK1 i SK2 (SD) i isključeni su 31.decembra 2015. kao čestitka pretplatnicima za Novu godinu, bez ikakve najave.
Posle tog događaja se pojavio Makarena.

Ko je Makarena?
Za SK sam imao info da će biti neko njesra jer je drugarov brat neki faktor u Areni, čudio se otkud nam oba sportska u ponudi jer mu taj brat rekao kako i jedni i drugi uslovljavaju provajdere da budu ekskluzivni. Verovatno se u medjuvremenu nešto promenilo ili se neko prizvao pameti.

Jel ima neke najave o povećanju internet brzine i datuma stupanja na snagu ili samo spremamo želje za Deda Mraza? :)

@Cubis
Šta će ti N1 pored onoliko dnevnika na nacionalnim televizijama?

!?

Sent from my x600

A gde sam ja to nametao šta će ko da gleda?
Čovek je istakao dva kanala kao najvažnija, od koga jedan nisam nijednom upalio i iz znatiželje pitao šta je to što ga ističe od drugih sa istom tematikom. Zašto je to problem?

Pitanje nije bilo u vezi kanala već dnevnika ("Šta će ti N1 pored onoliko dnevnika na nacionalnim televizijama?"). Na N1 ima i drugih stvari osim dnevnika.
Primer pitanja za kanal je "šta ti je toliko interesantno na N1 TV" i sl.

Poslednja izmena:
Ako si tako (pogrešno) shvatio zašto nisi rekao da tamo ne idu samo vesti?
Da sam isto rekao za bilo koji drugi program sa raznolikim sadržajem (B92, RTS, Pink,Prva...) sigurno bih dobio odgovor da ne idu samo vesti tamo, a ne ovo što si odgovorio za N1.

Svaki put kada sam prebacivao kanale i prešao preko njega su išle vesti u ovom ili onom obliku, iz istog razloga se nisam ni završavao na istom. A gledam sada sadržaj i ne vidim da nešto grešim. Filmova i serija nema, sporta nema (osim sportskih VESTI), samo vesti i emisije istog sadržaja. Čak i ceo sajt im je takav, sa sve banerima istog sadržaja. Mislim da je neko i rekao da je skraćenica za kanal News (možda grešim).

Shodno svemu tome ne vidim nikakav razlog za brecanje na najobičnije pitanje.

Poslednja izmena:
Hteo sam da kažem da nema svrhe raspravljati o kvalitetu vesti i dnevnika na različitim televizijama. Pitanje mi je tako delovalo. Ništa više.

povecanje brzine neta ide od 1.2.2017.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

I šta će ići umesto 20/2?

Hteo sam da kažem da nema svrhe raspravljati o kvalitetu vesti i dnevnika na različitim televizijama. Pitanje mi je tako delovalo. Ništa više.

Za to se slažem. Inače ne gledam bukvalno nijedne, pa ni post nije bio u tom maniru :)
Uglavnom, razumeli smo se :)

Mislim da oni sa svojom optikom (gde je ima) moraju da ponude nešto novo i jako, u odnosu na konkurenciju. Paketi koji već postoje kod drugih bi trebali da budu daleko jeftiniji.

Poboljsace samo kablovski net, tamo gde ga imaju,a to je mali broj korisnika,.Oni koji sada nemaju njihov net,nece ga ni imati.

Nije mi jasno iz kog razloga nema EPG-a ni na jednom od ovih 19 pridodatih DVB kanala. Pa svi ti kanali se preuzimaju od SBB-a i tamo ima EPG.
Inače EPG je aktivan na svim ostalim digitalnim kanalima kod PoštaNet KDS, osim ovih koji su dodati 1.decembra.
Proradio za SK[emoji106]

Poslato negde iz svemira

sad definitivno imaju najjaču ponudu od svih

samo je pitanje slika kakva je, ja imam osećaj da im je kvalitet slike lošiji nego na iptv ili sbb

i pouzdanost neta i tv-a je upitna, kad uporediš poštu sa mts-om ili sbb-om

sad definitivno imaju najjaču ponudu od svih

samo je pitanje slika kakva je, ja imam osećaj da im je kvalitet slike lošiji nego na iptv ili sbb

i pouzdanost neta i tv-a je upitna, kad uporediš poštu sa mts-om ili sbb-om
slika sjajna gledam na 42 inca.. s netom nikad problem nisam imao

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Slika na njihovoj kablovskoj je više nego dobra. Nisam nikad ni imao problem sa time.
Nervira me samo što je internet još uvek 10/1

Vrh Dno