Najbolje je onda uzeti pay sport paket,u varijanti ako za gledanje sk kanala budu trazili posedovanje cam modula.Ponovljeno više puta, nisu svi kanali iz osnovne ponude slobodni. Jedan deo ti sleduje uz analogni paket, a celu osnovnu ponudu može da gleda onaj ko plati 180 din. mesečno za Cam modul ili njihov STB ili ako uzmeš neki pay paket. Ni meni se ne svidja, ali tako su smislili.
od 1.2.2017.Odlično je, sigurno.
Nego, ima li nekih novosti za kablovski internet? Da se zaokruži paket.
od 1.2.2017.
mislis da sam direktor ptt kds??? ne preteruj s pitanjima.. to je vrlo. skoro a ne za 3 god. strpljen spasenTo znam. Interesuje me šta će biti. Povećanje brzine, smanjenje cena ili i jedno i drugo? I koliko, naravno.
ok, vazi... msm da se ne zna jos pouzdano nista sem datuma kako imam inform.Pitanje u startu nije bilo samo tebi upućeno. Takođe, pitao sam da li ima nešto novo u odnosu na već izneto (datum je već bio pomenut).
Opet, ako neko zna datum, možda zna i nešto više. Ne mora da bude direktor. Nema veze sa strpljenjem. Imam ga i na pretek.
potpisujem.. zaista sportska ponuda xtraZa taj deo su u pravu.
U Mirijevu svoju mrežu već postavlja i RV. Do sada, osim Telekoma, nisu imali konkurenciju. Ako se ne probude, biće "proterani" i iz Mirijeva. Na njima je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari