Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

U njihovom pregledu kanala pise da su u osnovnom digitalnom paketu HRT1, HRT2, Nat Geo, Pro7, RTL, VH1, RTRS i jos dosta kanala koje ja uopste ne mogu da gledam na DVB-C. Koja je tu fora, svi drugi mogu a ovi ne mogu.

Ponovljeno više puta, nisu svi kanali iz osnovne ponude slobodni. Jedan deo ti sleduje uz analogni paket, a celu osnovnu ponudu može da gleda onaj ko plati 180 din. mesečno za Cam modul ili njihov STB ili ako uzmeš neki pay paket. Ni meni se ne svidja, ali tako su smislili.

momentalno sam prezadovoljan ponudom kanala u osnovnom paketu, samo nek ostane tako

Ponovljeno više puta, nisu svi kanali iz osnovne ponude slobodni. Jedan deo ti sleduje uz analogni paket, a celu osnovnu ponudu može da gleda onaj ko plati 180 din. mesečno za Cam modul ili njihov STB ili ako uzmeš neki pay paket. Ni meni se ne svidja, ali tako su smislili.
Najbolje je onda uzeti pay sport paket,u varijanti ako za gledanje sk kanala budu trazili posedovanje cam modula.
Njihova matematika mi bas nije jasna,najvise ce zaraditi ako neko uzme samo cam modul za gledanje sk kanala,dok na primer ako neko uzme sve arene oni nece zaradi nista,odnosno deo od zarade na arenama ce dati sbb>u.Gde je tu logika,ko je mudar treba da uzme pay sport paket na godinu dana.

Poslednja izmena:
Da, vecina ce tako uraditi. Bilo kako bilo, bitno je da mi imamo sve te kanale.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vec imam Arena hd paket za cenu od 1276 din. Ovaj SK nam dodje kao gratis...ovo je odlicno.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Odlično je, sigurno.
Nego, ima li nekih novosti za kablovski internet? Da se zaokruži paket.

Jel proveren taj info ili neki novi makarena u najavi?[emoji1]

Poslato negde iz svemira

Cekamo februar onda[emoji192] [emoji192] [emoji192]

Poslato negde iz svemira

nadam se 50% povecanju brzine kako up tako i down

Malo je to, imam 10/1 ocekujem da bude barem 20/2.

Poslato negde iz svemira

To znam. Interesuje me šta će biti. Povećanje brzine, smanjenje cena ili i jedno i drugo? I koliko, naravno.
mislis da sam direktor ptt kds??? ne preteruj s pitanjima.. to je vrlo. skoro a ne za 3 god. strpljen spasen

Pitanje u startu nije bilo samo tebi upućeno. Takođe, pitao sam da li ima nešto novo u odnosu na već izneto (datum je već bio pomenut).
Opet, ako neko zna datum, možda zna i nešto više. Ne mora da bude direktor. Nema veze sa strpljenjem. Imam ga i na pretek.

Pitanje u startu nije bilo samo tebi upućeno. Takođe, pitao sam da li ima nešto novo u odnosu na već izneto (datum je već bio pomenut).
Opet, ako neko zna datum, možda zna i nešto više. Ne mora da bude direktor. Nema veze sa strpljenjem. Imam ga i na pretek.
ok, vazi... msm da se ne zna jos pouzdano nista sem datuma kako imam inform.

Ranije je promocija za pay pakete bila tri meseca za po jedan dinar, mogao si da uzmes
sve pakete i da eventualno zadržiš onaj koji želiš ili nijedan po isteku tog perioda.

Sada su tu promociju sa tri meseca skratili na jedan mesec.

Ali se hvale (velikim slovima) da je osnovna pretplata tri meseca za dinar. Malim slovima ide to za pay pakete, na žalost.
Ni blizu akciji od letos.

kad je dzabe i sirce je slatko

Šta će to biti, evo posle ko zna koliko vremena ako je uopšte ranije i bilo,
Pošta KDS se reklamira na televiziji, konkretno na RTS-u, glavna poruka reklame je bila
mi imamo najbolju sportsku ponudu.

Imali su oni i ranije elemente da vladaju. Počeli među prvima (možda i prvi), razvukli kablove, imali dobre ponude i... Stali u vremenu. Mnogo su izgubili i trebaće dosta da se vrate na stanje sa početka.
Ja im najzad držim palčeve da uspeju. Ali sa rezervom. Iskustvo.

U Mirijevu svoju mrežu već postavlja i RV. Do sada, osim Telekoma, nisu imali konkurenciju. Ako se ne probude, biće "proterani" i iz Mirijeva. Na njima je...

šteta što sam letos produžio ugovor za box paket, još i ako stvarno internet povećaju biće duplo bolji nego mts
jedino je dobro to što bi sk i ovako i onako retko gledao jer nema ono što mene zanima

U Mirijevu svoju mrežu već postavlja i RV. Do sada, osim Telekoma, nisu imali konkurenciju. Ako se ne probude, biće "proterani" i iz Mirijeva. Na njima je...

U Mirijevu ih napada RV, na Novom Beogradu SBB. Cene su im visoke, državna firma, sajt izgleda kao da je 1998. godina.
Moraće dosta toga da promene, da postanu konkurenti. Nisam optimista.

Cene su im sasvim korektne. Za ~2000din mesečno teško će se nešto naći na drugom mestu, za TV i net. Jedini minus je net brzina, pa ako recimo (nadam se :)) sa 10/1 povećaju na bar 20/2 uz istu cenu, onda će zaista biti sve ok.

Poslednja izmena:
Na sajtu piše TV + internet 20/2 – 3090 dinara uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
Da li dobro gledam, ili ima još nešto?

Vrh Dno