Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Da li to o meni piše dušman 13???Imaš više od 5 naloga!!!!!

Moram da citiram kolegu marxistu koji te je odavno provalio_Ovo nije moj tekst već tekst Marxiste:

zatim ko hoce moze da vidi genezu tvog nicka NA TVOJOJ temi o tvom telefonu thl 100s /t11 a zatim i na temi o kineskim mobilnim brendovima gde se od banovanja na nicku dusman13 pojavljujes kao extra account pa extra account1, extra account2, extra account3, extra account4... i tako do nicka enraged.
Navike ne menjas, pises na temama na kojima si pisao kao dusman13 i isto toliko lazes i zapodevas svadje. Takodje pravis iste tipo i gramaticke greske, a imas i retko nepismene tekstove. Gotovo uvek umesto SAM ili NISAM pises SmA i NISmA, jedini na forumu koristis izraz "jeb" ...zeni si kupio iNew kineski fon, koristis Telekom VDSL 50/2, bio si staffer na domacem trackeru i par dana pre prvog banovanja si dobio sina ...i tako dalje i tako dalje ...sve, bas sve kao dusman13 - SLUCAJNO? ...hehehe to moze da ti prodje kod ovih programera iz staffa al ne moze kod taksiste

Veliki pozdrav @plasma za tebe.
Ja na tvoju zalost imam samo ovaj jedan nalog.
Gde bre da se pozivas na taksistu marksistu pa njega ceo forum ispljuva od teme uber do navigacihe.
Nego batali ti duple naloge i nauci da komuniciras to ce biti dovoljno.
Cao plasma.

BEy4ZaF.jpg

Druže, još prošle godine sam te provalio, ali očigledno niko nije reagovao.

Maxista je sve lepo objasnio i pojasnio a ti pokušaj da kažeš da je marxista rekao nešto što nije istina.Vidim ništa ne smeš da opovrgneš,nisi dobio sina.ženi nisi kupio taj telefon.Sve što je napisao marxista je apsolutno tično a ti pokušaj nekako sebe da opravdaš ali u laži su kratke noge,kako se to već kaže.

I posle se ovi veliki TV monopol-ucenjivači-šišači-derači igrači bune kada im šering i piraterija uništavaju posao.Pa posle svega što je Makerena napisao ,normalnom čoveku jedino preostaje da ode na CS,neki stream IPTV i da se ratosilja kojekavih ucena i podmetačina na miliom načina.Uvek sam protiv pirateririje ali je ona nekada jedino lekovito sredstvo.
Ja sam svoje probleme rešio tako što sam uzeo originalnu i legalnu pretplatu SKY, i gledam sport u HD paketu za neki pristojan novac i baš me briga za ove prvoklasne ucenjivače i zelenaše.Sreća te bog izmisli satelitsku antenu.

"Pristojan novac" :-D preskupo za nase podrucije..Nema mec PL u 16h , tj samo nekada 1 na Setanta/Premier HD kanalu..BOlje je i isplativije to jedino lekovito resenje :)

Sve to zavisi od ukusa, ja recimo smatram da je engleska liga uzasno precenjena i uopste ne volim da je gledam, dok na primer spansku (i nemacku) ligu obozavam..

Primera Las palmas getafe granada gijon i sl..vrhunska liga :) barcelona i real ..nisu precenjeni..
Premier liga najzanimljivija i najneizvesnija liga..svako svakog moze da dobije..Uvek sam se pitao ima li osobe koja gleda fudbal i zna da iga, a da ne gleda Premier ligu ))

BEy4ZaF.jpg

Druže, još prošle godine sam te provalio, ali očigledno niko nije reagovao.
Bravo ovakve prevarante i treba provaljivati, ali ima i onih koji lupetaju kao marxista taksista.
Ali da ne trujemo temu ja cu vec prijaviti Sky uk aka plasmu da ima dupli nalog pa nek admini rade sa njim sta hoce.
Jer mu ovaj nalog sluzi kad ga banuju na plasma nalogu onda aktivira ovaj.
Provaljena prica...
Ali da ne dajemo nebitnom liku ovde na znacaju i da ne idemo od teme.

EDIT:

Hoces da spomenemo da su ti nikovi na drugim forumima vldanet, sky italija, blue drive plasma, xenon pa netvlada.... Ne boj se admini ce dobiti i dokaz za sve ovo sto pisem budi bez brige sve je sredjeno i na FLCS i na Hjundaji forumu, na elitesecurity forumu, cro satelit, na car.rs na garazi, XDA, freak tab, AV forum, pa Satelitski forum gde si opet plasma, Serbian forum,Radio tv forum,Minix... Da ne nabrajam dalje imam sve tvoje naloge i forume.
Na Sky uk ides preko TT a plasma ti sluzi za preko PC-ja, e Vlado, Vladooo jos si mlad i zelen.
Bilo bi posteno oba naloga da ti banuju a ja cu im dokaze poslati koje imam :)
Pozdrav...

Poslednja izmena:
Prijatelj, koji je zaposlen u Telekomu, kaže da ne mogu da postignu da odrade posao i zahteve oko novih korisnika, pa verujem da je tačno da su u velikom naletu. Inače, dobra stvar kod Telekoma je što se može uzeti samo mts-tv, bez dodatnih ucena da si ubavezi da koristis internet ili nekakav drugi paket, odnosno box.

Korisnik sam SBB-a već dugi niz godina i verovatno nikada ne bih razmišljao o promeni provajdera da nemam problem sa UNIFI mrežom. Dok nisu bezobrazno i bahato prevarili korisnike, internet je radio fantastično, gotovo da nije bilo prekida, jednom ili dva puta i to zbog promene kablova u komšiluku. Poslednjih par meseci je opšti haos, a njihovo bahato ophođenje prema starim korisnicima je posebna priča i mogao bih o tome do sutra. Kao što sam napisao, od uvođenja UNIFI mreže, koju ne koristim, SBB je postao katastrofalan i sve dobro do tada je jednostavno "palo" u vodu za mene kao korisnika (govorim u svoje ime i uglavnom oko problema koje sam imao).

Nadam se da će novi Box paketi biti poboljšani od trenutnih, kako bih prešao kod Telekoma, a to što ću imati manji internet protok od sadašnjih 100 mb/s kod SBB-ame uopšte ne brine, naprotiv, svestan sam situacije. Verujte da nisam jedini koji ovako razmišlja, a moram da napomenem da sam prethodnih godina bio uveren da nikada neću biti korisnik Telekomovog neta, ali vremena se, očigledno, kao i ljudi menjaju.

Pitanje za @makarenu, ako imaš saznanja kakvi će Box paketi biti ponuđeni, hvala unapred.

Džabe menjaju Box pakete ako ostaje isti predefinisan fazon, umesto "sklopi sam šta ti odgovara, kalkulišemo krajnju cenu po poznatoj formuli" (= mogućnost uzimanja bilo kod postpaid paketa i bilo koje od ponuđenih internet brzina [kad se ne uzima IPTV naravno] ) i da se uz Box3 i Box4 fixni dobija stvarno besplatno (=cena paketa jednaka zbiru cene mobilnih paketa i cene internet paketa koja važi uz ugovor; znači "popust" je tih 600 din za fixni), a ne da im računica polazi od fixna pretplata (bez ikakvog popusta) + ostalo s popustom.

Sumjam da će nova ponuda da promeni išta osim zamene 10 Mbps sa 20 Mbps i to samo za korisnike koji imaju mogućnosti za VDSL brzine preko 20 Mbps. Čak ni tome se ne nadam previše, pre očekujem da samo uz Box pakete koji imaju IPTV dodaju besplatan multiscreen ili 72h u nazad za dž i to je to.

Gde i dalje ostaje činjenica da mnogi ljudi ne uzimaju Box pakete jer im treba bolja mobilna tarifa, a Box paketi bez iste nisu naročito isplativi.

POZDRAV SVIMA,
ULAZIM SAMO DA ZABIBERIM OVU CELOKUPNU PRICU JAVNODOSTUPNIM PODACIMA.. ZAHVALJEM NA OBRAZLOZENJU CELOKUPNE PROBLEMATIKE, NISAM BIO UPUĆEN U POZADINU OVOG PROVAJDERSKO-MEDIJSKOG RATA :)

JEDINO ŠTO ĆU DA KAŽEM; SRAMOTA JE DA SK NE DOZVOLJAVA DA SE DAJE U PAYTV ZASEBNIM PAKETIMA, PA ZATO I SLUŽE AKO JE PROBLEM NISKA KINTA ZA REDOVNU PRETPLATU IZ KOJE SE IZDVAJA ZA NJIH.. ŽIVEO TONUS HLJEB, HEHE!

SLIKA 1 - POVEĆI SUDSKI SPOR IZMEĐU SBB i SOKOJA(kome btw niko ništa ne može što znači da je država iza njega) 1.png
SLIKA 2 - AKTUELNI SPOROVI KOMPANIJE SBB(primetićete dobri stari telekom) 2.png
SLIKA 3 - AKTUELNO STANJE SVIH SPOROVA SBB-a (oni ko da se samo sude i ništa drugo ne rade) 3.png
SLIKA 4 - BILANS USPEHA 2014 (obratite pažnju na pretposlednju cifru i pomnožite je sa 1000,,,toliko je SBB u gubitku u 2014.) 4.png http://www.informer.rs/vesti/drustvo/36958/NECE-DA-PLACAJU-POREZ-U-SRBIJI-SBB-prikazuje-cak-milijarde-gubitka

...a sad kud koji mili moji, do sledećeg posta.. :)

Poslednja izmena:
Bilans uspeha.... gubitak/dobitak.. da je stvarno gubitak vec bi zatvorili radnju :) Ne verujte svemu sto procitate.

Kod kablovskih operatera uslov je kablovska TV, a kod Telekoma fiksni telefon...

Nisam pisao o uslovima, nego o dodatnim ucenama koje nam se nameću. Jasno je da moraš imati minimalni uslov za korišćenje IPTV usluge, poenta posta je da mi nije potreban Telekomov internet u paketu sa televizijom, a usluga je mnogo bolja od SBB-ove, tj. osnovni paket sadrži više kanala, slika je kvalitetnija itd. :)

Poslednja izmena:
Ima li stuffa u ovoj temi, kako je moguće da se ne sankciinišu postovi gde se vodi forumaški rat, a koji nema nikakve veze sa temom?

Ja sam ga prijavio ali niko iz staffa ne reaguje a to ti je za njega normalno, voli covek ratove da vodi no da e vratimo temi.
Sta sad bi jel su vam uveli AS 5 posto vise nisam na ptt a cisto me interesuje. Da li su vratili AS u osnovnu ponudu? Ako i dalje nisu i ako i dalje nemaju odgovor na ovaj potez SjBBa definitivno tamo neko iznutra radi protiv ptt-a a na stetu drzave jer prihod ide i u budzetsku kasu jednim delom.
A da cujem Krka juce rece uvesce telefoniju pa ce objediniti tv+net+fix ali slaba vajda od toga moje misljenje.

Ubacili AS 5 u sport paket, idalje samo AS 1 u osnovnoj ponudi.

A predpostavio sam tako, znaci nisu se opametili. Steta i za vas koji ste jos tamo zato sto nemate alternativu ali i velika hrabrost za one koji su i dalje slobodnom voljom kod ptt.
Njih udario brzi voz a oni se i dalje trkaju sa putnickim :)
Srecno.

Posta se nista ne pita oko AS kanala, tako da ih ne moze tek tako vratiti u osnovnu ponudu, Telekom je glavni po tom pitanju i njima nije u interesu da bilo koji drugi provajder nudi Arene u osnovnom paketu, a cak ni AS5 nisu planirali da daju Posti, medjutim stiglo im je bilo naredjenje iz drzavnog vrha da to ucine, mozda uskoro Postu "pojacaju" jos neki kanali.

Pitanje za @makarenu, ako imaš saznanja kakvi će Box paketi biti ponuđeni, hvala unapred.

Za sada sam jedino cuo za onaj BOX Premier koji sam vec pominjao, on ce biti najjaci i moci ce da ga uzimaju svi koji imaju tehnicke uslove za net brzinu od 100 mb/s, ali naravno bice tu i onih manje napucanih paketa, medjutim nemam nikakve konkretne detalje, kazu da ce svi paketi biti znatno bolji i jeftniji od postojecih, kao i da ce omoguciti svim trenutnim korisnicima da predju na nove pakete ukoliko potpisu novi ugovor, cela ta akcija ce krenuti negde na prolece, a promotivna kampanja ce biti duga i mucna, zakupice sav reklamni prostor.

Primera Las palmas getafe granada gijon i sl..vrhunska liga :) barcelona i real ..nisu precenjeni..
Premier liga najzanimljivija i najneizvesnija liga..svako svakog moze da dobije..Uvek sam se pitao ima li osobe koja gleda fudbal i zna da iga, a da ne gleda Premier ligu ))

Pusti te slabe spanske timove koji se bore za opstanak, to naravno niko ne gleda, ali Real i Barca su uvek uzivancija, ne znam kako ta dva kluba mogu biti precenjena kada svi najbolji fudbaleri sveta igraju za njih, plus Atletico, Villarreal, Sevilla, Celta, Valencia, Bilbao, Sociedad i Malaga, te klubove uvek rado gledam, bez obzira sto ponekad previse osciliraju.

Nemacku ligu podjednako volim, dok sam recimo Italijane obozavao u ona zlatna vremena kada su njihovi timovi bili u mnogo boljem finansijskom polozaju, sada ih retko kad gledam, a Englezi me nikada nisu privlacili, mislim pogledam ja neku utakmicu tu i tamo kad se sastanu Chelsea, Arsenal, United, City i Liverpool, ali s obzirom koliko novca ulazu, slabo je to.

Ali ponavljam, ukusi su razliciti, savrseno razumem zasto je Premijer liga danas ubedljivo najpopularnija liga na svetu, obrcu ozbiljne pare, stadioni puni, igraju direktan i brz fudbal, svakoga dana tracevi u medijima, dosta simpatizera njihovih klubova sirom sveta, ali licno vise uzivam gledajuci Spance i Nemce, a u zadnje vreme sve vise Brazilce i Argentince.

Poslednja izmena:
e Koja si ti FAca :) kako god..da ne idemo van ove teme..ziveo fudbal sport klub i arene

Evo, da potvrdim, da sam potpisao Ugovor sa Radijus Vektorom po promotivnoj ceni za kablovsku TV 110 + Net 30 na 24 meseca, sa 12 meseci gratis pretplate za Internet (znaci placam samo kablovsku 1595,00), tako da cim mi donesu i instaliraju opremu, moja prica sa postarima, posle dugogodisnje saradnje odlazi u istoriju. Mogu da primetim da ovih dana imaju bas dosta posla po pitanju novih korisnika. Vidimo se u nekoj drugoj temi... Pozz.

A da li zna neko, hoće li Pošta da malo ubrzava Net? Bio bi red da svima podignu brzine za bar 50%...

Teško... Pitao ja za 20/2 i rekli mi da moraju posebno da provere jer na malo adresa to može :S:

Kao i za sva javna preduzeca, ovde takodje vazi ono "radio - ne radio, svira mi radio". Plate su im iste, pa sve da im se prepolovi trzisno ucesce, trudili se oko korisnika ili ih ignorisali. Dokle god je takva situacija, sto bi se neko u Posti zalagao i trudio, kad im je svejedno. Entuzijasta ima svuda sve manje, a takvi su u ovakvim kolektivima cesto prepoznati kao oni koji "previse talasaju".

Bez obzira sto sam se rastao od njih, meni je i dalje zao sto ce ih progutati neki tamo IKOM i Radijus Vektor. Imali su odlicnu pocetnu prednost u odnosu na sve njih, nisu pratili konkurenciju i sad su najgori. Ne zato sto nemaju SK, nego zato sto im je najbrzi net paket 20/2 i kosta 2.880,00 dinara (pri tom, mali broj korisnika moze ovo da dobije), dok je na SBB-u najsporiji paket 30/2 (1.590,00 din.), a za slicnu cenu od 2.990,00 din. se dobija 70/4. IKOM za manje para (2.675,00 din.) nudi kablovsku sa 4 paketa, HBO HD i 50/2 net. Verovatno ima boljih akcijskih kombinacija kod sva tri, ali eto ovo je ono sto sam na prvi pogled video na njihovim sajtovima.

Poslednja izmena:
Oni koji vode preduzece i odlucuju o tome sta ce se nuditi daleko od toga da im svira radio. Obicno im losije svira ako urade nesto dobro za drzavnu firmu, jer ne dobiju mito i ostalo :) Problem nije u neradu!

makarena@
na nekim forumima se pojavila vest kako su pojedini komentatori potvrdili da premier liga ostaje na SK,da li su to samo njihove lepe zelje ili tu ima istine u tome,a sa druge strane citajuci sve ono sto si ovde pisao u vezi premier lige poprilicno si informisan u sve te stvari i da ona prelazi na arenu sport...

Uzeo sam ovaj sportski paket AS HD i treba da ubacim u onaj slot karticu.Pa mi nije jasno da li je svejedno kako ide ili treba na nesto obratiti paznju i da li televizor sme da bude upaljen tj.da radi dok ubacujem karticu u televizor ili da ga ugasim pa da onda ubacim karticu i upalim televizor.
(Prednja nalepnica gde pise posta net da li ide prema televizoru ili prema televizoru ide onaj zadnji deo gde pise onaj serijski broj)

Uzeo sam ovaj sportski paket AS HD i treba da ubacim u onaj slot karticu.Pa mi nije jasno da li je svejedno kako ide ili treba na nesto obratiti paznju i da li televizor sme da bude upaljen tj.da radi dok ubacujem karticu u televizor ili da ga ugasim pa da onda ubacim karticu i upalim televizor.
(Prednja nalepnica gde pise posta net da li ide prema televizoru ili prema televizoru ide onaj zadnji deo gde pise onaj serijski broj)

Prema televizoru ide onaj zadnji deo gde pise onaj serijski broj. Ugasis tv pa ubacis karticu.

makarena@
na nekim forumima se pojavila vest kako su pojedini komentatori potvrdili da premier liga ostaje na SK,da li su to samo njihove lepe zelje ili tu ima istine u tome,a sa druge strane citajuci sve ono sto si ovde pisao u vezi premier lige poprilicno si informisan u sve te stvari i da ona prelazi na arenu sport...
Čovek je već napisao ono što zna, kako može da ti kaže da ima istine u tim glasinama ako je već rekao da je uzela arena. Smoriće se čovek da piše iste odgovore pa neće posle ni ulaziti i ostadosmo bez informacija kasnije

Vrh Dno