Makarena@
Pisao si da ce telekom da podigne brzine neta,a dali se mozda zna kada ce to biti?Mesec-dva ili sest?
makarena@
dakle od pocetka sledece sezone arena sport krece sa prenosima premier lige,meksicke lige i francuske kosarke,da li mozda imas jos nekih informacija sta mozemo ocekivati od novih liga na areni za sledecu sezonu...
Ok je to ne mogu mnogi da biraju ali oni ukinu suparnickoj strani i uskrate ljudima to.Hvala na svim informacijama , makarena.
Meni nije jasno zašto su svima njima cilj ti ekskluzivni sadržaji, kad ogroman broj ljudi uopšte ne može da bira provajdera.
I sad neko ne da arenu ogromnom broju korisnika da bi ih naterao da urade šta? Ne mogu apsolutno ništa.
Ili sbb ne da sport klub hd nikom drugom. A ti ljudi ne mogu na sbb.
Sve to mi je besmisleno.
Ja sam na radijus vektoru i u tom smislu sam imao sreće da sam na jednom od retkih provajdera koji ima i arenu i sport klub.
Mnogo su mi važne te stvari, jer me samo to na tv-u praktično i interesuje. Briga me za kvalitet usluge u celini ako nemam ono što mi se gleda.
Baš se zakomplikovalo sve ovo, nadam se da ćemo doživeti neko zakonsko rešenje koje neće dozvoljavati ovakve gluposti.
U konkurenciju ne računam to što mogu da uzmem neki iptv, jer mi to apsolutno ne odgovara.
I ja koji sad treba da potpišem ugovor ili da menjam provajdera ne mogu nikako da znam sta ce sledeće sezone biti ni sa fudbalom ni sa košarkom.
Ako ima još neki info oko košarke i šta bi mogao da bude očekivan razvoj, bio bih zahvalan.
Manje vise su svi upoznati sa situacijom u BiH, stvarno je zalosno sto se sve to desava i sto je uopste dozvoljeno da se nesto tako desi, nista bolje nije ni u Srbiji, a nema ni naznaka da ce se situacija menjati, ono sto je Telemach kod vas, to je SBB kod nas, znaci to je jedna te ista firma, United Group, formirana udruzivanjem najjacih operatera u regionu, pod patronatom investicionog fonda Mid Europa Partners, da bi ih posle kupio pregobati KKR.
Sport Klub je u njihovom vlasnistvu i slazem se sa tobom da je to najbolji sportski kanal u regionu, ne kazem to samo zbog trenutne programske seme, vec su inace veoma stabilni i imaju sjajnu perspektivu, naravno da i oni posluju u odredjenom minusu, ali je to zastitni znak skoro svih takvih kanala, jer cene sportskih prenosa rastu iz godine u godinu, pa je gotovo nemoguce pokriti sve te troskove i povratiti sav taj ulozeni novac, a to je i razlog zasto takvi kanali po pravilu posluju u sklopu neke vece kompanije, inace tesko da bi i postojali.
Savetovao bih ti da ne donosis nikakve ishitrene odluke na osnovu necega sto procitas na nekom forumu, narocito ukoliko bi to rezultovalo i nekakvim finansijskim troskom ili slicno, ne znam kakva je situacija kod tebe i kakve su ti sve opcije u pogledu izbora operatera, ali ako si doneo cvrstu odluku uradis nesto, a sto se kasnije lako moze ispostaviti kao pogresan potez, onda bolje malo sacekaj dok ne budes imao vise informacija, cisto da bi bio siguran.
Da, istina je, Premijer liga prelazi na Arenu od sledece sezone, ali to kaze neki anonimus na nekom internet forumu, znaci to je obicna spekulacija, ja prvi ne bih tako nesto uzimao zdravo za gotovo, ne znam da li se na jos nekim mestima sirom interneta iznosi isti takav info, to cak nije ni bitno, moze jos deset anonimusa da se kune u verodostojnost toga, a i dalje ne treba potpuno verovati u takve tvrdnje, lepo se saceka na zvanicno saopstenje i posle toga se donose konkretne odluke, da li ce ta vest biti saopstena za par nedelja ili ce se malo duze cekati, to zna samo IMG Media koja je kupila prava na englesku ligu, ona mora da sklopi ugovore sa desetinama klijenata i mora da cvrsto stiti svoje interese, dok svaki njen klijent koji je sklopio ugovor sa njima mora da postuje zakon o tajnosti, dok ne dobije dozvolu da izadje u javnost, jer nisu cene i uslovi saradnje identicni, kao ni pregovori.
Telemach je najbolji operater u BiH, sto se tice kvaliteta usluge, u cene ne ulazim, tako da bi bilo logicno da se svako prebaci kod njih ukoliko ima tehnicke uslove za to, i naravno ako mu odgovara cena, identicna je situacija i u Srbiji, ovde je SBB svetlosnim godinama ispred svih i ubedljivo su najbolji izbor, na stranu cene i neke druge stvari, e sad, ako ljudi menjaju operatere samo zbog nekog kanala koji trenutno prenosi neku fudbalsku ligu i cija se programska sema svake godine menja, vise ili manje, to je vec dosta klizav teren, ja bih ti savetovao da ako ti je toliko stalo do Premijer lige, ipak malo sacekas sa promenom operatera, taman ce tih 60 dana da istekne pa ces znati da li se ukinuti kanali vracaju ili ne, a u medjuvremenu mozda budu i neke zvanicne informacije u vezi engleske lige, pa ces definitivno znati kako stoje stvari, jer stvarno si u teskom polozaju, a ljudima ne treba previse verovati ni u stvarnom zivotu, a kamoli na internetu, dok operatere treba birati na osnovu kvaliteta svih njihovih usluga, a ne samo trenutne programske seme na nekom kanalu.
Zbog ovoga:A zašto si se ti osetio prozvanim?
Iskreno se nadam da ce ptt preziveti ovaj udarac SjBBa.
To što neko voli da poštari ne propadnu samo govori o tome da ovde neki nikovi trebaju da imaju status PR službe dotičnih provajdera.
Ako ima još neki info oko košarke i šta bi mogao da bude očekivan razvoj, bio bih zahvalan.
Ja danas posle 10 godina nisam vise na ptt-u.
makarena@
kakva je situacija sa vimbldonom i formulom 1 za ovu sezonu,negde sam procitao da sport klub ima ugovor na 5 sezona za vimbldon i da je on potpisan 2011.
Najveci moj problem je sto sam zaljubljenik u formulu 1 i moto gp, pa bi me zanimalo ako makarena@ ili neko drugi zna, jos koliko sezona ce sport klub prenositi iste?
Meni nije jasno zašto su svima njima cilj ti ekskluzivni sadržaji, kad ogroman broj ljudi uopšte ne može da bira provajdera.
I sad neko ne da arenu ogromnom broju korisnika da bi ih naterao da urade šta? Ne mogu apsolutno ništa.
Ili sbb ne da sport klub hd nikom drugom. A ti ljudi ne mogu na sbb.
Sve to mi je besmisleno.
makarena@,
znači bežanija od Sport kluba?![]()
Mene samo zanima ko je branio ili brani Ikomu i poštarima da imaju Eurosport HD kanale,nisam znao da Eurosport kao pan evropski kanal ima Monopol !!!Molim Makerenu da mi otkrije ko stoji iza Eurosport zavere.
Zašto optužujete SBB za novonastalu situaciju???????SK imaju: Ikom,Radijus,Kopernikus,da li je to SBB monopolista ili pak država ima neke svoje probleme????
To što neko voli da poštari ne propadnu samo govori o tome da ovde neki nikovi trebaju da imaju status PR službe dotičnih provajdera.
Nisam bio vezan UO samo prvih 2 godine.Kazi mi da li si bio vezan ugovorom ili ne, ako jesi na koju foru si raskinuo?
Kod mene u Smederevu problem je sto na mojoj lokaciji jedini kablovski operater Posta Net, a druge alternative su samo u iptv-u ili d3i-u. Imamo jos jednog kablovskog operatera u Smederevu a to je kopernikus, ali oni nisu prosli kablovima na mojoj lokaciji.
Najveci moj problem je sto sam zaljubljenik u formulu 1 i moto gp, pa bi me zanimalo ako makarena@ ili neko drugi zna, jos koliko sezona ce sport klub prenositi iste?
Svima nam je u interesu da konkurencija bude sto brojnija i bolja
Postoji minimum korisnika ili fixni iznos koji operater mora platiti za pravo koriscenja necega, tako da ne moze samo u Pay ponudu da se uvrsti.Ako mogu da primetim,ne plaćaju oni eurosport HD kanle svojim parama ,već parama korisnika direktno iz pay paketa ,pa ne vidim problem da ih uvrste u pay ponudu.
Smatras da vecina ljudi gleda sport i da im je to jedini razlog za ovog ili onog operatera. Osim mog brata od mojih poznanika ne znam nikoga kome je sport uopste zanimljiv, a kamoli bitan. (a ni on ne placa nijedan sportski kanal, niti gleda van standardne TV ponude, tj. ne gleda preko neta negde)Šta god pogledaš ,shvatiš da je box ne isplativ.Ja samo mogu da zamislim onolikih silnih hiljada zaposlenih koji nisu u stanju da pobede jedan mali i sitni Ikom,sramota.
Nemaju zvanicno ali ti ne daju ako ne kupis jos glupih kanala tipa golf klub i slicno po paprenim cenama koje su skuplje od AS.Telekom ako je cvećka onda je to mirišljava cvećka jer za razliku od SBB-a imaju arene totalno posebno za kupiti,dok SBB nema nikakvu varijantu da se samo SK kupe posebno ,što čini veliku "mirišljavu"razliku.
Ako mogu da primetim,ne plaćaju oni eurosport HD kanle svojim parama ,već parama korisnika direktno iz pay paketa ,pa ne vidim problem da ih uvrste u pay ponudu.Bar ikom ima 6 ili više pay paketa.Na primer ako Ikom naplaćuje 600 dinara arene a pošta samo 200 i kusur onda stvarno ne vidim gde je tu problem i za jedne i za druge da plate eurosport preko ovog ili onog pay paketa.
Ja bar znam za neke od njih kako su došli do SK-a kanala, a to je da su ih vala pošteno i platili i to ne malo ali su napravili takve smart pakete od kojih mogu sve to i da plate.Ikom recimo naplaćuje HRT kanale,ko im brani.Ko brani pošti da skocka pametnije i profitnije pakete,ko im brani da uvedu eurosport HD kanale i da time koliko toliko spreče odlazak većine u Ikom posle ove ujdurme oko SK???
Telekom ako je cvećka onda je to mirišljava cvećka jer za razliku od SBB-a imaju arene totalno posebno za kupiti,dok SBB nema nikakvu varijantu da se samo SK kupe posebno ,što čini veliku "mirišljavu"razliku.
Meni se čini da je samo država u tom glupom ratu ili sa građanima ili građani protiv nje.Takođe mi se čini da ta država jednostavno ne zna da napravi pare.Telekomu kad pogledaš boks pakete,pa to je kao da digitron još nije izmišljen.Kad pogledaš recimo IKom, odnosno privatnika-kapitalistu ,odmah vidiš da je sa profitnom namerom kockao takve pakete koji gađaju u sve budalištine box paketa i da sasvim lepo pametnog korisnika teraju od box paketa.Šta god pogledaš ,shvatiš da je box ne isplativ.Ja samo mogu da zamislim onolikih silnih hiljada zaposlenih koji nisu u stanju da pobede jedan mali i sitni Ikom,sramota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari