Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Takooo jeee!!!
 
:wave:
 
Uglavnom se slazem sa tobom, ali imam nesto da dodam i da te ispravim.
Prvo da dodam da ako si drug zvaces ortaka kod sebe na gajbu da gledate derbi veceras, a drugo SjBB vise ne drzi investicioni fond nikakav vec je isti kupio jedan biznismen iz Amerike koji je i napravio N1 televiziju i ubacio je u SjBB i nasu zemlju, naravno N1 ima i u regionu.
Ali si u pravu da je veliki novac u pitanju.

Rado bih ga zvao, da zivimo u istom gradu, al sve jedno, strimovao sam mu veceras derbi u full hd rezoluciji, sa minimalnim gubicima :) A sto se SBB-a tice, da, generalno si u pravu, ali recimo da sam u tim vodama, i da dosta radim sa njima (kao i sa Arenom), tako da bih pre rekao da je formalno prodat tom amerikancu, jer i dalje uplate primam od prethodnog vlasnika.

@Sky Uk, naravno, u pravu si. Po mom misljenju, bitno je da postoje neke alternative. Ni jedna nije idealna, ali postoje. Ali takodje postoje i ljudi koji nece, a i nemaju sredstava da se zamlacuju, pa moraju da jure strimove na netu...
 
Mislim da je zamlaćivanje juriti strimove na netu.Ko je sposoban na taj način da gubi vreme,jer je to ništa drugo do gubljenje vremena i živaca,taj je sigurno ljubitelj arena i treba imati jeftin,siguran i pozdan link od 500,00dinara,plus takav ljubitelj arena zaslužuje i sliku koja ne kasni.Kašnjenje je smrt za svakog ljubitelja sportskih kanala.Tu sam uvek na prvom mestu za KDS arene pa onda za Polaris Arene.
Takođe me zanima ako znaš,koliko je kašnjenje SBB HD sport klubovi na D3I vs SK HD na totalu?
 
Poslednja izmena:
Mene zanima koliko je to kašnjenje na TS IPTV u odnosu na Orion IPTV, kao i da li više smeta u individualnim ili ekipnim sportovima?
 
Zavisi koliko imaš debele-teške komšije ili koliko im je masivan invertar po kući:d

Kašnjenje D3i SK vs KDS SK je oko 40 sekundi.
 
Poslednja izmena:
Kod mene je zadnji put kad sam gledao bilo oko 30 sekundi za HD a 15 sekundi za obicnu verziju u odnosu na analognu kablovsku.
 
Trenutno je D3i sk sd vs KDS sk sd 30 sekundi kašnjenje.

Polaris arena1 kasni u odnosu na arenu1 KDS 5 sekundi.
 
Poslednja izmena:
Imaš neku insajdersku informaciju ili čekaš 1.mart?

Koje si sve opcije bacio na papir?
 
Samo info od njih od pre neki dan (telefonom) da ce u sredu, cetvrtak sve biti poznato (makar za sportski paket). Nemam mnogo opcija, raskidam ugovor za promo period ove nedelje i cekam da vidim sta ce da ponude... cena osnovne pretplate + cena sportskog paketa (naravno i sadrzaj istog) pa da vidimo....
 
Dokle radi ono cudo u Pozeskoj ulici tzv. kontakt centar?
 
Unapred se izvinjavam ako je vec bilo reci o ovome sto cu pitati. Sta se desava sa nekim kanalima iz ponude digitalne televizije ali digitalne koja ide direktno preko kabla i ugradjenog DVB-C tjunera u tv-u? Malo po malo mi nestaju kanali. Nije da sam nesto lud za pinkovim filmskim kanalima ali recimo pink action 1 i pink movie 1 nemam vec neko vreme, jos par kanala su takodje nestali. Jel to samo kod mene ili jos ima neko ovakvih problema?
 
Ponovo preskeniraj sve frekvencije.
 
A sto volim kad gledam nesto na nekom kanalu, npr. neku seriju na Foksu i taman kraj da vidimo ko je neki ubica ili sta vec i pukne kanal na minut. To mnogo volim kod Postara, a redovno se desava na stranim kanalima.
 
@ brzibg: kod mene se to skoro nikada ne dešava (PoštaNet paket CATV+CAnet).

S druge strane, čini mi se da kod mene nema svih digitalnih kanala (gledam ih preko LG 42LN575S sa ugrađenim DVB-T/C/S2 tjunerom).
Npr. (morao bih da proverim, sad nisam kući, ali mislim da je tačno) nemam Fashion TV, Bloomberg, Erste, Arte, N24, Pro7, ZDF, RTL...

Uz to, kod mene ti kanali ne kreću od broja 100, već od 1 (RTS HD je pozicija 1).

A što se tiče rada kablovskog neta... Onako, mislim da je ruter loš, a Net obično radi "solidno", ali nikako "vrlo dobro" ;)
 
Poslednja izmena:
A sto volim kad gledam nesto na nekom kanalu, npr. neku seriju na Foksu i taman kraj da vidimo ko je neki ubica ili sta vec i pukne kanal na minut. To mnogo volim kod Postara, a redovno se desava na stranim kanalima.
Nikad mi se to nije desilo, verovatno su kod tebe uradili losu instalaciju ali mi prosto cudno, sve je lepo spakovano optika pod zemljom.
Jedini koji profesionalno postavljaju infrastrukturu i jedini koji imaju pravo da postavljaju optiku pod zemlju.
 
Pa ne znam sta da vam kazem. Pukne mi samo digitalija i to samo taj neki kanal. Ostali kanali rade normalno. Kako najvise gledam Foks kanale, na njima mi se to desava. Primetio sam isto i na Diskaveri i Histori kanalima, nikad na domacim kanalima. To nije cesto, tj. 1 u 2-3 dana, traje od nekoliko sekundi do minut, ali kao sto rekoh, kada se to desi u nekom kljucnom trenutku u nekoj seriji, bas bzvz. Prethodnu poruku sam napisao bas zato sto mi se tako (ponovo) desilo, da ne vidim kraj serije. Inace mi je mreza u zgradi rekonstruisana pre nekoliko godina. Kad su startovali sa digitalijom to se desavalo nonstop prvih mesec-dva. 1x TV, direkt kabl u njega bez splitera.

@wwwz Nemam ni ja te kanale, mislim da su oni u PAY paketu, iako na sajtu stoji drugacije. Meni su licno nezanimljivi, pa nisam ni primetio da ih nema, vec sam sada pogledao za tebe da li su tum. Neka ti potvrdi to jos neko.
 
Poslednja izmena:
Zvao juce popodne njihov call centar:

Od 1.marta (odnosno verovatno 2. jer je ponedeljak) sportski pay-paket.
Arena 1,2,3,4 (ne znam da li u HD-u) + Motors TV + Trace sports (ili Urban Sports ili oba, neprovereno).

Cena sa PDV-om 240 din.
Osnovna pretplata ostaje ista.

Bice verovatno nekih pojedinosti i na njihovom sajtu danas,sutra.... u trenutku kad sam ih zvao tek su dobili obavestenje tako da ga nisu razjasnili najbolje :)

Moj savet: pozovite, pitajte... znacemo sta nas konkretno ocekuje.....ne znam jos nista za ostale pakete....pominjali su neke madjarske kanale kroz neki paket....
 
Ipak je moja informacija za cenu od oko 200,00 dinara bila tačna.

Bez minimum minimuma od SK3,Eurosport HD 1 i 2,History HD,Discovery HD,HBO HD kanala,ponuda im je i dalje pravljena za EI-NIŠ TV.
 
Poslednja izmena:
Za one koji žele da pobegnu od poštara a nedostaju im Arene,pored Polarisa(500,00 din mesečno) postoji još jedna jeftinija solucija a to je telekomov Klik Sport.Cena strima za mesec dana je 199,00 dinara,cena po jednoj utakmici je 50,00 dinara.Postoji i varijanta samo za jedan dan.Plaćanje je moguće preko mobilnog ili zbirno preko računa za fiksni telefon.Nema ugovorne obaveze,platite koliko i kad hoćete.Nadam se da je posle ove informacije rastanak od poštara daleko lakši.
Ako ostane ponuda bez gore nabrojanih HD kanala,moj odabir je D3i plus platim arena strim kad mi treba ako mi treba i orevuar/aufiderzen poštari.Ako se nedaj bože kojim slučajem nesvesno i prekomerno navučem na arene,uzimam polaris.
 
Poslednja izmena:
kakvi carevi! izbacili nam tri arene iz osnovne ponude(i plus tri dizni kanala), ostavili istu cenu i od ove tri arene plus neki krš prave kao neki sportski paket koji se dodatno naplaćuje. ja mislim da se to zove pljačka i otimačina, njihovom bezobrazluku kraja nema, svako ko kuka na nekog drugog provajdera treba da dođe malo kod pošte i odma će da mu bude bolje :)
 
Poštovani,

Od izuzetnog značaja nam je zadovoljstvo korisnika, te smo u skladu sa tim dostupni za sva pitanja, sugestije i reklamacije, kao i da izađemo u susret korisniku ukoliko rezultati detaljnih provera ukažu da se radi o bilo kakvom propustu u pružanju naših usluga ili njihovoj naplati.
Obaveštavamo vas da će od 01.03.2015. godine, našim korisnicima biti dostupni novi PAY TV paketi, i to:
Pay TV SPORT (Arenasport 1 HD, Arenasport 2 HD, Arenasport 3 HD, Arenasport 4 HD, Motors TV i Trace Sports) po mesečnoj ceni od 240,00 dinara sa uključenim PDV-om,
Pay TV 18 PLUS (Dorcel TV 18+, Brazzers 18+, Hustler TV 18+, Daring TV 18+) sa mesečnom cenom od 400,00 dinara (sa uračunatim PDV-om).
Ukoliko dođe do produženja promo akcija od 01.03.2015. godine (akcije se ne mogu najavljivati i posledica su prilagođavanja trenutnom stanju na tržištu) navedeni Pay TV paketi će biti dostupni i pod postojećim PROMO uslovima.
PROMO uslovi će važiti samo za:
- nove korisnike Pay TV-a,
- postojeće korisnike koji do sada nisu iskoristili neki od Pay TV PROMO paketa.

Ujedno Vas obaveštavamo da Pošta NET trenutno nema u planu povećanje cene mesečne pretplate uzimajući u obzir socijalni momenat građana, međutim, ukoliko se donese takva odluka, prilikom svakog povećanja mesečne pretplate obavestimo korisnike na info kanalu.

U nadi da smo Vam pružili neophodna objašnjenja, kao i da ćete naš odgovor prihvatiti sa razumevanjem.
 
I tu bi trebalo da važi ako si pod ugovornom obavezom a oni povećaju cenu, možeš da raskineš ugovor?
 
Sve u svemu, PostaNet posle Ikoma i RV ima najbolju sportsku ponudu (zaostaje za njima za SK3 i Eurosport 1,2 HD). Najbolji je operater i za one koji gledaju i slusaju iskljucivo turbo folk i tursko-arapsko-indijske serije, ali ostatak ponude je dno dna. 15 godina od pocetka rada i jos uvek ni jedan filmski i ni jedan edukativni HD kanal u ponudi.
 
Šta se dešava sa starim pay paketim i njihovim kanalima?

---------------------------------------Moje pismo njima sa datumom 1.3.2015-------------------------------------------------------------

Od izuzetneg značaja mi je to da sam saznao dao od novih HD kanala izgleda nema ništa.

Detaljnom proverom sam saznao da sam sebi mogu da izađem u susret na moje osobno zadovoljostvo,time što sam otkrio da ima drugih provajdera koji mogu ponuditi sve ono zašta vi niste sposobni.

Ujedno vas obaveštavam da ja glavom i bradom nemam u planu da ostanem i dalje vaš korisnik,imajući u vidi HD momenat građanina to jest mene lično.Pošto nemam info kanal da vas obavestim o tome, ja vam šaljem ovo pisanije.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Poslednja izmena:
Da, sto se mene licno tice zadovoljan sam sportskom ponudom (jedino to i gledam na TV-u). Ako uzmem Sport paket cena mesecne pretplate je 1096 + 240 = 1336 din.
Ni dobro ni lose ali opet SK 1 i 2, 4 Arene u HD-u + 2 Eurosporta, meni dovoljno.
 
Nazad
Vrh Dno