Ni sam ne znam zasto citam vasa prepucavanja, al brate, preterali ste. Evo meni za sada odgovara ponuda PTT. Bitno mi je da imam 2 sport kluba i 4 arene. To ni jedan drugi provajder ne daje. Naravno da bih voleo da tu budu i jos neki HD kanali (a ko ne bi), ali da li ti SkyUk mislis da je SBB toliko lud da tek tako dozvoli konkurenciji da ima Sport Klub HD kanale ? To je ekskluziva SBB-a, kao sto je ekskluziva Telekoma Arena. I sa jedne strane skidam kapu PTT-u sto medju retkima ima i Sport Klub i Arenu. Evo veceras gledam Kup Koraca, ortak koji ima SBB juri strimove na netu da gleda.
Dalje, sto se ekonomije tice, u SBB su ulozene ogromne pare. Da samo znate koliku su cifru dali za Jadransku ligu 10 dana pre pocetka takmicenja, i plus su platili Areni odstetu za prekrsen ugovor, jer je Arena imala ugovor na jos 2 godine. To je ogromna lova koju imaju investicioni fondovi, i sa tim drzava ne moze da se takmici. Tako da, sto magick kaze, jedino resenje je privatizacija svega. Naravno da je PTT ovako los kad ga vodi Krkobabic i slicni nesposobni ljudi koji su tu partijski. Na zalost, nismo dovoljno samosvestan narod, da umemo da cenimo ono sto imamo, i da na najbolji nacin upravljamo time. Tako da nemojte da ocekujete ne znam ni ja sta od PTT-a, cak mislim da ni ovaj sportski paket nece biti bog zna sta. Ko ima alternativu, neka je iskoristi, ko nema, to je sto je...