Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

SK 1 HD,SK 2 HD,SK 3 HD,SK HD,Eurosport 1 i 2 HD i plus još 18 HD kanala ,gledaj odloženo + 3 D3go naloga za 1.440,00 dinara mesečno.
Kad poželim uvek mogu da dodam i HBO/Cinemax HD kanale.

Kad mi zatreba Arena sport mogu u svako doba da platim i klatim na kliku ili da uzmem i Telekom mega box paket.Poštari doviđenja i zbogom.
Da ja trpim ponudu za EI-Niš Tv,zarad možda jednog ili dva vredna HD kanala,ne,ne,ne, ni u snu.Na arenama pogledam možda našu beton ligu i to je to.Ligu šošona gledam na RTS-u HD.Gomila ostalih glupavih sportova na Arenama me ne zanima.

Poslednja izmena:
Kod Poste bi sve to za 3 televizora u stanu kostalo 4320 dinara mesecno.

:wave:

Što se mene tiče, mogu da izbace sve sportske kanale ;) Mnogo bih više voleo da imamo SyFy, AXN, Pink Family i slične kanale.

S druge strane, čini mi se da je Net porpilično skup. Sad vidim da su ubacili i 20/2 brzinu, tako da su sada najbrži paketi CATV+CAnet 10/1 za 2.100 i CATV+CAnet 20/2 za 3.200 din. Očekivao sam da će malo da ubrzaju ovaj 10/1 paket (npr. na 15/1.5) a da cena ostane ista.

Nego, šta vam je taj Polaris?

Što se mene tiče, mogu da izbace sve sportske kanale ;) Mnogo bih više voleo da imamo SyFy, AXN, Pink Family i slične kanale.

Delim tvoje mišljenje delimično, od sporta pratim samo tenis i F1, a to na arenama ne ide. Da su ubacili i SK HD 1 i 2, to bi već bila druga priča. Ako im je 3 meseca trebalo da ovo izvećaju, onda su stvarno nesposobni, a što smo već znali. Tuga.

Fala, rmlad :)

Nego... Ima li neko info: da li će i kada Pošta pustiti i neki radio preko kabla? Zar je to toliko komplikovano?

Analogni radio preko kabla radi odavno. Mislim da emituju oko 30 domacih i oko 5 stranih stanica. Ubaci kabl u tjuner/risiver i slusaj. Za digitalni radio nista ne najavljuju.

Šta se dešava sa starim pay paketim i njihovim kanalima?

---------------------------------------Moje pismo njima sa datumom 1.3.2015-------------------------------------------------------------

Od izuzetneg značaja mi je to da sam saznao dao od novih HD kanala izgleda nema ništa.

Detaljnom proverom sam saznao da sam sebi mogu da izađem u susret na moje osobno zadovoljostvo,time što sam otkrio da ima drugih provajdera koji mogu ponuditi sve ono zašta vi niste sposobni.

Ujedno vas obaveštavam da ja glavom i bradom nemam u planu da ostanem i dalje vaš korisnik,imajući u vidi HD momenat građanina to jest mene lično.Pošto nemam info kanal da vas obavestim o tome, ja vam šaljem ovo pisanije.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kako si 26.2. poslao pismo datumirano na 1.3.2015? :D

Ponuda je ok, ali u isto vreme je i prevara. PRevara je sto placamo ono sto smo imali do pre par meseci i nema novih kanala u ponudi, a ok je to sto se dobija paket koji je 3 puta jeftiniji od krsh paketa koji i tako ne donosi nista bitno osim ARENE 1-4HD.

S obzirom na alternativu, za manje para se tesko moze dobiti vise.

Za digitalni radio nista ne najavljuju.
Ma, pitao sam ih ja u januaru prošle godine - evo tadašnjeg odgovora:
"Postovani,
Trudimo se da unapredimo nasu ponudu i u pogledu digitalnih radio kanala ali u ovom trenutku Vam ne mozemo pruziti preciznu informaciju da li ce i kada to i biti omoguceno."

:(

Ma, pitao sam ih ja u januaru prošle godine - evo tadašnjeg odgovora:
"Postovani,
Trudimo se da unapredimo nasu ponudu i u pogledu digitalnih radio kanala ali u ovom trenutku Vam ne mozemo pruziti preciznu informaciju da li ce i kada to i biti omoguceno."
:(

Kada sam ih 2010. godine pitao kada ce da ubace HD filmske i sportske kanale u ponudu, odgovorili su mi: "Verovatno kada potpisemo ugovor..."

:wave:

Poslednja izmena:
Za one koji žele da pobegnu od poštara a nedostaju im Arene,pored Polarisa(500,00 din mesečno) postoji još jedna jeftinija solucija a to je telekomov Klik Sport.Cena strima za mesec dana je 199,00 dinara,cena po jednoj utakmici je 50,00 dinara.Postoji i varijanta samo za jedan dan.Plaćanje je moguće preko mobilnog ili zbirno preko računa za fiksni telefon.Nema ugovorne obaveze,platite koliko i kad hoćete.Nadam se da je posle ove informacije rastanak od poštara daleko lakši.

Šteta što ne može da se plaća prepaid kreditom kojeg imam viška.

Izašlo i na sajtu 240 din:
ARENA SPORT 1 HD
ARENA SPORT 2 HD
ARENA SPORT 3 HD
ARENA SPORT 4 HD
MOTORS TV
TRACE SPORTS

Sad je došao trenutak da im pošaljem svoje pismo i raskid pretplate na ovu sramotu od ponude koju su objavili na sjatu.Niti jedan novi HD ili SD kanal.Čak su toliko nesposobni,jadni i bedni da nisu uspli da napišu da imaju i Nat geo HD kanal u svojoj ponudi,osim ako nisu i njega izbacili iz ponude kao što su onomad izbacili Viasat HD kanale.

Poslednja izmena:
Tako isto su mi se smejali kad sam rekao da ću sa advokatom da idem u telekom povodom ukidanja usluge upload boostera,pa su mi na kraju aktivirali tu ukinutu uslugu.
Ovde je situacija mnogo lakša jer ne tražim ništa,niti mi treba nešto od takvih nesposobnjakovića.Biće mi dovoljno samo da pročitaju pismo i da shvate da nisam ja taj koji treba da crveni,da nisam ja taj koji neprestano lažnim anketama obmanjuje korisnike i da mi se diže pritisak,već da će sve to da dobije onaj ko bude pročitao pismo.Razmišljam da im pismo zapakujem u kutiju u kojoj će biti jedan stari ei-niš crno beli tv,pošto oni iz tog vremena očigledno nisu izašli.

Poslednja izmena:
Pa i nije lose; ja sam morao da uzmem onu karticu (modul), a ako vazi ponuda da ne placam 180din za modul ako uzmem neki paket, onda mi ovi kanali budu skuplji za samo 60 din nego sada sto placam.

I ja sam ogorcen zbog bedne ponude HD kanala (pogotovo zbog osustva HBO HD, FOX HD, Eurosport HD i SK HD) ali mozda razlog nije u njihovoj programskoj orjentaciji nego u lose projektovanoj i izgradjenoj kablovskoj mrezi koja mozda ne moze da obezbedi protok za veci broj HD kanala i brzi i pouzdaniji internet, bar kakav imaj vecina ostalih operatera. Mozda su zbog toga u proteklih 12 meseci broj HD kanala sa 10 smanjili za 30% (na 7)?

Pozdrav svim forumasima! Dugo pratim ovu temu i mogu da kazem samo jedno: Bruka i sramota!!! Nema ni jednog novog kanala, samo prepakovani postojeci?! Pa gospodo draga, gde su Vam SK3, Eurosport HD, HBO HD... Svako bi platio i 400 din sa ovim kanalima u ponudi (mislim na sportski paket), da ne pricam o Diznijevim kanalima kojih nema samo kod postara. Kod ostalih operatera odavno su u ponudi navedeni kanali ukljucujuci i Arene HD, tako da ne znam cime mi ovde mozemo da budemo zadovoljni.

Šalji više to pismo i ne truj temu, ne znam koliko tolerancije moderatori imaju za tebe ali ne može da prođe stranica da ti ne postuješ o broju HD kanala, polarisu, pismu, zbogom poštari itd. Ptice na grani znaju napamet tvoje postove, ako si već toliko nezadovoljan, raskini ugovor, ne vidim smisao da ih komentarišeš nonstop.

Poslednja izmena:
Šalji više to pismo i ne truj temu, ne znam koliko tolerancije moderatori imaju za tebe ali ne može da prođe stranica da ti ne postuješ o broju HD kanala, polarisu, pismu, zbogom poštari itd. Ptice na grani znaju napamet tvoje postove, ako si već toliko nezadovoljan, raskini ugovor, ne vidim smisao da ih komentarišeš nonstop.

Čekao sam prvi mart da vidim konačno šta su smislili,i da te obradujem malo, nećeš me više viđati u ovoj temi jer sa ovakvom ponudom i ovakvim kanalima nema više šta de se priča.Tebi lično prepuštam pisanje svih novih poruka i da se nadaš novim kanalima i novim paketima i svemu onome što se nikad neće desiti.Predpostavljam da ćeš pisati o smetnjama na kanalima jer realno posle ovoga nema o čemu smislenom da se piše.Jednostavno ti si upravu,nemam više šta da komentarišem.

Poslednja izmena:
Ja koji imam njihov modul uzeo sam ga u decembru u promo periodu i nisam razmisljao da ga vratim fakticki placam samo 60 rsd preko. Moglo je biti i bolja ponuda ali to bi bilo jos skuplje. Nije lose ni ovako za mene koji imam cetiri televizora, na jednom cu da gledam arene sa SK 1 i 2 sto mene najvise zanima a na ostalim televizorima barem ostaje osnovna ponuda sto moje ukucane zanima. Jedina zamerka je sto nisu ubacili sk 3. Koliko god neki forumasi pricali nema ovoga nema onoga neka se presaburu jos jednom i videce da je ovo ipak najisplativija ponuda, ne i najbolja. Ja pricam za Smederevo jer drugu mogucnost za kablovskim operaterima nemam. Imam mogucnost za telekomov iptv ali tamo ima samo arene i mogu da gledam samo na jednom tv-u. Takodje imam mogucnost za d3i za sport klubove ali takodje za jedan tv i zbog toga mislim da je posta net za mene najbolje resenje. Sto se tice filmskih paketa fox, hbo i drugi u hd ja ih nebi ni uzimao jer sve sto oni daju u programskoj semi ja sam ili gledao ili mogu da skinem za 15-20 minuta i da odgledam. Znam da nece svi da se sloze ali to je moje skromno misljenje.

...Sto se tice filmskih paketa fox, hbo i drugi u hd ja ih nebi ni uzimao jer sve sto oni daju u programskoj semi ja sam ili gledao ili mogu da skinem za 15-20 minuta i da odgledam. Znam da nece svi da se sloze ali to je moje skromno misljenje.

I prenosi sportskih dogadjaja koji se emituju na Areni, SK i Eurosportu mogu da se gledaju preko Interneta (live streaming) ili smo ih vec gledali (svaki se reprizira najmanje 2-3 puta) u toku nedelje + reprize u pauzi izmedju dve sezone pa eto, ljudi ipak gledaju ove kanale. Inace, ako za 15-20 minuta skidas HD film koji (zavisno od duzine trajanja) ima izmedju 12 i 20GB, mogu da ti zavidim na internet provajderu. Ja sam do daljeg ugovorom vezan za Postu kod koje ovakvo skidanje traje satima.

Inace, za Sport paket ovu ponudu smatram OK i pored toga sto realno paket ne kosta 240 din nego tih 240 din + otprilike isto toliko koliko nam dodju zbog nedavnog izbacivanja 6 kanala iz osnovne ponude bez ikakvog smanjenja cene osnovne pretplate.

Poslednja izmena:
ako za 15-20 minuta skidas HD film koji (zavisno od duzine trajanja) ima izmedju 12 i 20GB, mogu da ti zavidim na internet provajderu.
I ja sam na Pošti, a HD filmove obično skinem za oko pola sata (imam 10Mbit Net) :)

Nije lose ni ovako za mene koji imam cetiri televizora, na jednom cu da gledam arene sa SK 1 i 2 sto mene najvise zanima a na ostalim televizorima barem ostaje osnovna ponuda sto moje ukucane zanima.

Kompletnu osnovnu ponudu imaćeš samo na televizoru u kojem je CA Modul.

Inače slažem se da su ove promene u paketima sramne. Smanjuju broj HD kanala, u paketu Plus pola kanala su apsolutno nezanimljivi za bilo koga, i očekuju da im neko plati za to? Ajde da daju 2-3 truba kanala pa i da im progledam kroz prste, ali više od 50% su glupost kanali. Stvarno bruka.

Poslednja izmena:
I prenosi sportskih dogadjaja koji se emituju na Areni, SK i Eurosportu mogu da se gledaju preko Interneta (live streaming) ili smo ih vec gledali (svaki se reprizira najmanje 2-3 puta) u toku nedelje + reprize u pauzi izmedju dve sezone pa eto, ljudi ipak gledaju ove kanale. Inace, ako za 15-20 minuta skidas HD film koji (zavisno od duzine trajanja) ima izmedju 12 i 20GB, mogu da ti zavidim na internet provajderu. Ja sam do daljeg ugovorom vezan za Postu kod koje ovakvo skidanje traje satima.

Nisam mislio na live streaming i na reprize, mislio sam na direktne prenose liga sampiona, italijanska liga i na druge sportove da ih ne nabrajam. Nisam ni mislio da gledam reprize. Sto se tice filmova i serija to si bukvalno shvatio za hd rezoluciju i za skidanje od 15-20 minuta. Skidam hd filmove 1-2 gb koji imaju veoma dobru sliku i ja sam zadovoljan inace imam postin adsl 10 mb i skida mi 1 mb preko torenta.

Vrh Dno