Ја сам на Прозивки у Суботици и не ради ми.Radi sve ok u Subotici
Da, kodirano i kod mene.Subotica, MZ Pescara (bez STB-a) DVB-C
kodirani kanali:
RTRS,RTV2,BN Music,Fashion TV,ZDF,Das Erste,RTL,Pro 7,Sat 1,Rai Uno i Due,Pink Music 2 i 3,Nostalgia,Folk,Folk 2,Live,Pink And Roll,Pink M,Family,Zabava,Kids
Ocigledno je da su radovi u toku i da ce praviti nove Pay pakete,pa ko voli neka izvoli![]()
@Sky UKImam dvb-s2 + dvb-t2 + dvb-c i daje mi info da su u pitanju Irdeto i Conax.Niko se ovde još nje javio da malo podrobnije vidimo kakav je sw u kung fu risiveru.
Dobio sam i ja zvanican odgovor da kanali koji postoje u analognoj ponudi ostaju nekodirani i u digitalnom obliku. Postoje dodatni kanali koji ce biti deo osnovne ponude uz "kung fu" riciver.
U attachmentu je spisak kanala, desna tabela na prvoj stani ce biti kodirana uskoro.
Interesuje me koje su zvanične pozicije (broj kanala) u DVB-C za ova nova dva Sky+ kanala... mislim ako neko ima ovaj njihov zvanični risiver? Jer kad se izvrši skeniranje banda, DVB-C tuner u TV ih slaže po abecednom redu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari