Rick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.03.2011
- Poena
- 335

Napokon našao vremena za jedan od najdužih, ujedno i najboljih filmova ikad. De Niro i Depardje uz pratnju Morikoneove muzike razvaljuju.
Poslednja izmena:
Mene Demoni oštetili sve ih pretrpalo, ali ne mogu doći sebi da sam Evil Dead propustio...Ostajem pri pozitivnoj oceni za Evil Dead Rise.
Prvi deo sam gledao 80 i neke i trajno me je oštetio 🙂, skoro kao Variola Vera.
John Wick 4, negledljivo.
a Cisterna?Ko još ima traume od Davitelj protiv davitelja?("Vrati mom Perici uvo.")
Nije to zbog toga, nažalost.@_Stevan_ Zato što za te nove filmove IMDB još uvek nema info o drugačijem nazivu od originalnog:
Pogledajte prilog 391069
Pogledajte prilog 391070
A za matori film ima:
Pogledajte prilog 391071
Što ne stavi makar u spojler, sad više niko neće da se upeca.@SickMF Majstore jel kapiraš da je to link do WebArchive sajta a ne do IMDB-a? (i da zato Benchmark-a forum URL preview radi kako treba)
Gde je WebArchive server "scrape"-ovao i "screenshot"-ovao IMDB stanicu?
Ko je sledeći da proba da me ubedi kako nisam u pravu? 😂😂😂
Ne kapiram😛@SickMF Majstore jel kapiraš da je to link do WebArchive sajta a ne do IMDB-a? (i da zato Benchmark-a forum URL preview radi kako treba)
Gde je WebArchive server "scrape"-ovao i "screenshot"-ovao IMDB stanicu?
Ko je sledeći da proba da me ubedi kako nisam u pravu? 😂😂😂
I u prvom komentaru nisi imao smajlije.Nije to zbog toga, nažalost.
Umesto "Der Batman".Pa za prosečnog korisnika Benchmark foruma u 2023. godini često treba objašnjavanje i šta je URL, šta je IP adresa...
Cela ova diskusije oko IMDB previews na forumu samo ide u korist toga. Da se nešto lepo objasni kako i zašto i još 5 puta dođe random korisnik da "dokaže" da nije tako jer vidi piše "The Batman".
Kolega mod ubacio link ka tvom prvom postu gde si analizirao situaciju oko linkova.Pa za prosečnog korisnika Benchmark foruma u 2023. godini često treba objašnjavanje i šta je URL, šta je IP adresa...
Takodje, samo sto ja sad ovo pisem posle sat vremena i kad sam ga iskljucio. Razumem ja akcija i sve to ali toliko scena sa reakcijom “ma da, vazi, kako da ne”. Gde raznorazne profi ubice mase sa oruzijem ko da su nadrogirani. Itd… Prva tri dela su ok, ovaj cetvrti je u rangu sa FF 7,8,9,10…John Wick 4,bolje da sam ta tri sata gledao u zid, bolje bi potrošio vreme... A odgledao sam sve prethodne delove i mislio sam da kapiram foru, ali ipak ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari