Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://m.imdb.com/title/tt5431890/

Official secrets je odlična drama rađena po istinitom događaju. Nezakonito započinjanje ratova tema je koja i nas pogađa...

Ocena 4/5 moja preporuka

Koga interesuje film je bio pre par dana na HBO (živela mogućnost premotavanja [emoji6])

Gledao sinoć CBGB
https://m.imdb.com/title/tt1786751/

Kako je nastao punk

Verovatno nije za svakog ali za nas matorije vrlo interesantan muzički film.

Nisam panker nikad bio, ali sam odrastao uz tu muziku, kao i većina tog doba.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Rambo 5 - šta sam to upravo gledao??? 2/10

Zar ovaj IMDB nije mogao da napravi da se link koji sadrži mobilnu verziju sajta prebaci na standardu kada se tom linku pristupa preko kompa?

Poseban krug pakla...

Koliko sam video sam film je na Danskom pa me odbija da gledam. Pa reko da li je slucajno izasao i na Engleskom jeziku ~ znam da postoji titl na nasem

The Midnight Sky

Vizuelno odličan i "pitom SF" ali kao što reče kolega iznad dosadan na momente. Problem je što su se držali šablona pa je dosta predvidljiv.

Ja Midnight od polovine završio na premotavanje. Clooney u svemiru me je podsetio na Gravity sa Sandrom ali ovo je bilo potrošeno vreme.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Gravitacija je za razliku od midnajta jako dobar film.
Lepo izgleda, ali je brate dosadan.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Koliko sam video sam film je na Danskom pa me odbija da gledam. Pa reko da li je slucajno izasao i na Engleskom jeziku ~ znam da postoji titl na nasem

Meni danska melodičnost, odnosno "usta puna kamenja" baš prija. Ali ako smo im po nečemu bar iole bliski onda je to po alkoholu, nevezano za ovaj film. Bar meni tako izgleda.

Max Cloud. Dosta poznatih i dobrih glumaca, ali preskočiti, barem trezan.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Tommaso (2019) - film nema neku jaku pricu, ali mi je nekako legao. Da l' zbog sjajne glume Willem-a Dafoe-a ili prelepih kadrova Rima, ne znam. 8/10

Siberia Jos jedan sjajan umetnicki film Abela Ferare. Na neki nacin povezan sa Tommaso. Filozofija o zivotu i odrastanju smesteno u snovima sa sjajnim Willem Dafoe-om. Nije za svakog, narocito ne za one ispod 18. 9/10

Odgledah WW 1984

Prvi deo mi je bio samo ne-los, u gomili DC krsheva. Funkcionisao je koliko toliko do poslednje trecine i onog ocajnog boss lvl fajta na kraju bez ikakve dubine, samo glupavo pesnicenje i eksplozije.

Ovaj mi je bio bolji. Da, nije nesto za pamcenje (osim Gadot), ali je pojam za Marvelov otrovni bullshit kakav je recimo Capt Marvel.

November (2017) - sjajan estonski film. Umetnicki film, na momente komican sa ludim dijalozima. Nije za svakoga. 9/10
pročitah erotski :D

Rambo 5 - šta sam to upravo gledao??? 2/10
ako na kraju filma sedne na konja i odjaše, onda si gledao produženu verziju. a ako ne, onda bioskopsku :D al' da je film loš, loš je. ceđenje suve drenovine...
inače, ima glasina o novom Rambu filmu. prvo je bilo kao još jedan nastavak, u zavisnosti kako bi ovaj prošao. a sada je kao film koji se dešava pre prvog i u kom neće glumiti Stalone (ili makar neće imati glavnu ulogu, fazon kao mator seća se mladosti)

^ Pa svima nam treba Prequel Ramba 'de se matori slaj priseca kako je kokao vijetnamce, tada jos kao transdzender crnac.

Another Round - Mads pokido, dobar film ali nije neko ludilo sta vec...

Zato je Jagten odlican! Ni primaci ovom zadnjem filmu Mads-a.
Sinoc pustio Monos 2019 na HBO,a joj kakva glupost od filma,2/10 i ovu 2 dajem samo zbog lokacije filma,sve ostalo tesko smece.
Holidate 2020,simpatican bozicni film u moru ostalih koji se stancuju,ovo me je cak i malo nasmejalo 6/10
Brian Life 1979 e ovo me je odusevilo,prvi put gledam humor Monti Pajtona i stvarno je duhovito

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno