Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas sam i zeleo da to napisem i da pomenem da mi je Keanu omiljen zato sto je jedan od najskromnijih u Hollywoodu (npr. JEDINI nema vilu u Hollywoodu a ima bogatstvo 350 miliona, preko pola svojih prihoda iz Matrixa je dao kaskaderima, NIKADA ga nema u medijima osim ako se ne radi o novom filmu, itd) i da je sacuvao mentalno zdravlje i pored svog jako, jako tuznog zivota od samog rodjenja gde je izgubio skoro sve bitne osobe i da je pravi uzor kako se treba nositi sa zivotom ali sam odustao ne zeleci da trosim energiju na nebitne stvari...
Veliki pozdrav.
Sent from mTalk

Ovo nisam znao. Lepo. Znajuci ovo uzivacu vise u njegovim filmovima (nije sarkazam).
 
Ti si se bas razocarao... :)

Ne znam sta si ocekivao od WW i tog univerzuma...

Ni meni nije nista wow,ali familiji i meni bese mnogo zanimljivije od Mumije i Pirata...


Nisam odgledao pomenute filmove ali koliko *****iteta u jedan film moze da se smesti, mislio sam da nije moguce, sve dok nisam odgledao Cudesnu Gospodjicu sinoc. Najgore je sto sam, sudeci po ocenama naokolo, pomislio super taman da se zabavim 2 sata. Kao da su se i kriticari i publika pretvorili si zajedno u mediokritete oko ovog uzasa. Sva je sreca pa postoji i "alternativno" vidjenje ovoga djubreta, na zalost dobro sakriveno, znaci da za svet jos uvek ima nade :)
 
Poslednja izmena od urednika:
@DukeLander

Prijatelju, sto si obrisao deo poruke? Te previse pogadja drugacije misljenje?
 
Zato sto otkrivas detalje filma ljudima koji nisu gledali?

Koristi spoilere i nece biti brisano
 
Odgledao i ja Wonder women sinoc....7/10 najvise zbog Gal Gadot. Jednostavno uzivam dok je gledam,kako joj je legla uloga,jos ona za 10ku[emoji3]
Ostalo,radnja,vec vidjen,tema to sa covecanstvom vec odradjena milion puta,nista novo tu. Udavili su ga u jednom trenutku film je mogao biti kraci bar pola sata,previse patetike...
"samo ljubav moze spasiti svet " jos je ona to morala i da kaze na kraju filma,kao zaključak,ma daj bre
Likovi ok,ali mi bas idu u klise. Uglavnom ima problema koje je i BvS imao. Ali je film bolji od BvS,ono je bio decji film.
Onda,CGI mi previse veštački i plastično deluje,isto je bilo i u BvS...previse mračno,neka blurovana namudjena pozadina iza,jako nerealno i veštački deluje. Mislim najvise na final bitku.
Ali ima scena koje su perverzija odradjene! I ona tema kad krene,-milina.
Da nema Gal film bi bio ispod proseka.
Iskreno očekivao sam konkretniji film posle kritika. Dok nisam video kritike očekivao sam bas ovo sto sam dobio,ali ljudi su pricali kako je objasnila i betmenu i supermenu kako je povadila DC filmski univerzum,ali jok,film kao film nista od toga nije odradio. Samo je Gal previse badass i ostavlja utisak. I BvS i SuicideSquad su bili preveliki krs pa im i nije bilo tesko da odrade bolji film.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Ser Daniel Day Lewis, jedini trostruki dobitnik Oskara za glavnu musku ulogu, i jedan od najvecih a ako ne i najveci glumac svih vremena, objavio da se povlaci iz sveta glume iz licnih razloga.
Obzirom na to kakvi se sve filmovi danas snimaju u potpunosti razumem njegovu odluku i na ovaj nacin je DDL samo veci u mojim ocima.
Uzivaj u penziji, legendo!


Sent from mTalk
 
Toliko je veliki da nisam gledao nijedan film s njim :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
 
E onda ne vredi ništa...[emoji1]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 
Izvala godine:)

Sent from my P10 using Tapatalk
 
Da je bar djuskao s pegavom pa da ga gleda...
Mada kad pogledate nema glumca kog nisu strpali u neki superheroj-film izmet.
 
Gledao danas Konga, dosta mlako ali ajde prošlo mi je relativno brzo i nije bio previše dosadan. Može se pogledati, ovo mi je prvi film da sam pogledao u zadnja 2,3 meseca, toliko je dobar izbor . Ovo sam gledao zbog toga što ovakve filmove gledam ma kakvi da su. Bar je Kong ogroman a ne kao patuljak u prethodnom filmu, zbog toga mu i dajem prelaznu ocenu :)
 
Poslednja izmena:
Upravo odgledao Wonder woman. Sta znam, Ok film, bolji svakako od Batman vs Superman. Svakako da kvalitet filma podiže pravi odabir glavne glumice.

Mana mu je što neko reče malo lošiji CGI i par puta po par praznih minuta, što sada generalno svaki film o suoerherojima ima.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Toliko je veliki da nisam gledao nijedan film s njim :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

1,Poslednji mohikanac.....i tolko su se tada raspričali i raspisali po medijima o tom filmu da sam čak zapamtio da je par (trabunjam) meseci živeo u divljini.....nešto u tom smislu

Btw,Keanu je BIO nekad glumac,sad glumi ko za Bolivud.....al šta se tiče samog njega,jeste ČOVEK
 
Ja sam potpuno batalio komediju kao žanr. Toliko su nemastoviti filmovi i toliko je nekog veštačkog humora u njima, nisam se nasmejao jako dugo vremena na neki film.

Posle Nove godine dobio neki grip i ležao u dnevnoj sobi, supruga kao Ajd da gledamo ovaj Spy, ima ok ocenu. Davno nisam gledao gori film.

Zato se od moderne komedije držim "Državnog posla" i svakodnevno se smejem i uživam.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Ja komedije uopšte i ne gledam, medjutim za ovo sam morao da pogledam trailer i zainteresovao me, nisam zažalio, ok je skroz :)
Inače pre ovog filma stvarno ne pamtim poslednju komediju koju sam pogledao, verovatno su godine i godine u pitanju.
 
..gledao sam i ja i chips i pork pie, ok se filmovi ovaj drugi otavlja utisak ali nesto ne bas dugotrajan
 

Ne mogu da se snadjem sa searchom ovde, daje mi 1000 tema pa sam preko googla nasao da si komentarisao ovaj film preko tt1781058 id-a :)
I meni je Woody Harrelson dobar tako da film tesko da moze da omasi. Kladim se da cu mu dati vecu ocenu :)

PS: Ako mi neko objasni kako da search koristim kao snajper a ne kao sachmaru bio bih vrlo, vrlo zahvalan :)
 
Odgledah i ja taj famozni Life. Meni je lepo legao. Jeste tema prezvakana ali mi je drzao paznju. Od mene 6.5


Послато са MX4 уз помоћ Тапатока
 
Eddie The Eagle

Umesto 'feel good' efekta, izazvao je 'feel annoyed'.. Koliko se malo truda ulaze u ovakve filmove sad.. uporedis sa "Best of the best" recimo, strasno..
 
Extortion,
film je ok, ništa naročito, može da se gleda, drži pažnju, nije dosadan, sam kraj je jedino glup ali dobro, ništa neočekivano za američke filmove tog tipa.
 
RAW - dokumentarac o veganima, nije lose, nije lose :-devil-:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno