Niko ne bi gledao Nolanov novi film? Makes sense..
Naravno, većina filmova tome i služi. Da te zabavi u toku projekcije i da se lepo osećaš posle.
Melancholia (2011)
umesto ovakvih filmova mi sada gledamo borce za ljudska prava,feminizam,Black lives matter,politiku Trampa,religiju
Inače odgledao 12 godina ropstva i ništa, jedan iz paketa gorepomentih blm.
Preporuka za Melanholiju i suprotno za 12 godina ropstva.
12 Years a Slave je solidan, ali teško da može u isti rang sa To Kill a Mockingbird ili Mississippi Burning, na primer. Mene nije pogodio ni približno kao pomenuta dva.
99 Homes
-pozitivno iznenađenje, za preporuku svakako, Majkl Šanon briljira.
Porodice u Americi gube kuće koje su pod hipotekom od strane banaka, nakon sudova na scenu stupaju izvršitelji.
Nekoliko tvistova u filmu, na kraju odlazi u neočekivanom smeru.
Mladost
-umetnički film čija radnja se odvija kao u nekom polusnu. Majkl Kejn, Harvi Kajtel, Džejn Fonda (nisam ja prepoznao [emoji846]) ga kvalitetom guraju preko crte.
Preporuka za one koji traže malo uvrnutije stvari.
Gde ga gledate? Ja sam skoro poceo da ga gledam na netflix-u i izludeo sam potpuno. Glasovi su previse tihi i napinjao sam se da razumem sta pricaju, morao da da odvrnem zvuk a onda su mi muzika i efekti bili toliko preglasni da mi je bilo neprijatno da gledam. Morao da da prekinem film. Ne pamtim ga tako.Interstellar 10/10
Ne znam više po koji put ga gledam, ali kao i uvek odličan... bolje reci perfektan!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gde ga gledate? Ja sam skoro poceo da ga gledam na netflix-u i izludeo sam potpuno. Glasovi su previse tihi i napinjao sam se da razumem sta pricaju, morao da da odvrnem zvuk a onda su mi muzika i efekti bili toliko preglasni da mi je bilo neprijatno da gledam. Morao da da prekinem film. Ne pamtim ga tako.
Tapatalk from Poco loco
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari