Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno potrebno je i određeno znanje iz psihologije i mitologije.
.

Za mitologiju
sam provalio da ima neke veze sa Prometejem jer svetionik je vatra a ovaj Ephraim pokušava da "ukrade" vatru od Wlliama Defoa kao što je Prometej u mitu ukrao vatru od bogova

Što se psihologije tiče
deluje mi da je u pitanju borba sa samim sobom i suočavanje sa sobom

Ali da, definitvno se film mora pogledati još jednom da bi se sve pohvatalo

Posle Lighhousa na Patissona gledam u drugom svetlu...

Sta su predrasude i pogledi iz jednog ugla na nesto. A bio sam ubedjen da je kao glumac tralala...mada sam ga samo i gledao u vampircicima 1 deo.

Posle Lighhousa na Patissona gledam u drugom svetlu...

Sta su predrasude i pogledi iz jednog ugla na nesto. A bio sam ubedjen da je kao glumac tralala...mada sam ga samo i gledao u vampircicima 1 deo.

Da, Pattinson je odglumio bas bas dobro, ali sto se mene tice, Willem Defoe je razvalio u Lighthouse-u... :)
Trebalo je da dobje oskara za sporednu ulogu... :)

Gaslight (britanski original 1940., američki rimejk 1944.) - dobri filmovi. blagu prednost dajem originalu

Koja je fora sa linkom sa Wikipedije umesto IMDb linka?
Npr. svidi mi se film i ne mogu da ga stavim na watchlist-u kao sto postoji mogucnost na IMDb.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kome je pitanje upućeno?
Gde piše da mora imdb link?

Tebi. Ne pise nigde, ali ljudi uglavnom koriste IMDb opciju za liste koju Wiki nema jer nije specijalizovana za filmove.

99% Wikipedia stranica o filmovima i serijama na dnu stranice (External links) ima imdb link ;)

Kome je teško da dva puta klikne na link ili da označi ime filma i uradi google pretragu (5 sekundi vremena), taj nema pravo da izvoljeva.
------------------------

Džeri posle Sajnfelda, odustao posle pola sata nije mi bio zanimljiv.
https://www.imdb.com/title/tt12117854/

El gledao neko film Neobični sa Vinset Kaselom?

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

:d
Ne znam sto ste se uzbudili, samo sam najnormalnije pitao, svakako mi nije tesko da kliknem jos par puta nego mi je neobicno da se igde kaci Wiki link umesto IMDb/Rotten/neki blog specijalizovan za film.

Sve bi to imalo smisla da konverzacija ide:
"Hvala na preporuci, pogledaću... Nego, jel ima negde imdb link za taj film...."
U stvari, ni to nema smisla. Svi znaju da je imdb link na 2 klika. Potpuno nepotrebno spamovanje teme.

Taj film treba gledaju današnja deca na mesto lektire i amerskih pucačina.
Baš zbog današnjeg dana. 9. Maj

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno