Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Infiltrator (2016) 8/10

Stalker (1979)
Vizuelno maestralan, sadržajno konfuzan. Filozofski, weird... Težak za gledanje, a s' druge strane upečatljiv. Bez ocene.

^
Ista procena i od mene, jedva izdrzao do kraja jer ga nisam ' ukapirao '.

Sent from my D6603

Goodnight Mommy (u originalu Ich Seh Ich Seh)

Šta znam...više sam očekivao. Možda zato što je van engleskog govornog područja.
Film ima uspona i padova stim što se meni deo pred kraj (nekih poslednjih 15-20 minuta) nisu ni malo svideli a ista stvar i sa filmom.
Ne mogu da kažem ni da je loš ni da je dobar....

"Zatvoreni slučajevi" Dobar krimi film. Preporuka za gledanje.

Takođe preporuka za End of Watch (2012), kao i za većinu filmova Jake-a Gyllenhaal-a.

Perfect strangers
Odlican film, pogotovo kraj. 9/10

Sent from my Nexus 5X

Kakvo đubre od filma ovaj novi Dan nezavisnosti pa to nije realno! Prvi deo je bio sasvim ok, pogotovo u to vreme. Ovo je tako bez smisla, mozga, užas! - 100/10

Pregledao The Walk sa zakašnjenjem. Iznenađujuće simpatičan film.

^^ Retko se vidja gotovo jednoglasno mišljenje o bilo kom filmu u temi (bar ja nisam video nijedno pozitivno mišljenje o ovom filmu).
Katastrofalno loš jednoglasno, jedini uspeh Independance Day: Resurgence :D

Ima još jedan "uspeh" ali iz našeg ugla - 60 laganih miliona je u minusu zaključno sa Septembrom mesecom. Tako da neće ni pomisliti da nastavljaju ... Ja bih doduše bio srećniji da je nekih 100 milki minus ;)

Cold in July - Zanimljiv film. Delovao je posle prvih 15-20 minuta da ce biti tipican krimi triler sa gomilom klisea ali se pokazao totalno drugacije. Iako film nije neko epsko ostvarenje zasluzuje da se pogleda. Plus su jos i dobri glumci i soundtrack.

Haha, ladno si nasao post od pre dve godine. bravo za tebe :d

Pa znam da sam ga pljuvao, ali se nisam secao zbog cega tacno. Koristan je search, itekako. :d

Poslednja izmena:
Imperium (2016) - 6/10

Odgledao sam ga juce, nije los ali sam ocekivao vise. Sta je ovo ljudi moji, da je retkost da se snimi film sa dobro razradjenom pricom! Filmovi traju po 2h a smoris se, zali boze vremena - ja bi to sastavio u 45min. :D

Danas ako stignem gledam American History X ili Anthropoid.

Independence day 2 - ono je toliko maloumno da me je bilo sramota, ali opet držao me je do kraja (valjda zato što volim prvi deo i tu tematiku)

Captain Fantastic - divan film, klinci zajedno sa Vigom objasnili kako se glumi.

Creed - dobar, očekivano za Slaja

Horrible Bosses 2 - ovo đubre mi je gore i od independence day-a. bukvalno sam se od početka do kraja pitao zašto ovo radim sebi

The Guard - odličan! preporuka

The Art of the Steal - meni se svideo, zabavan je

St. Vincent - samo ću reći Bill Murray je veliki car

The Jungle Book - ok ali klinac je užasno antipatičan i jako loše glumi, bukvalno kao da je upao preko veze :D

eto toliko za sad

Poslednja izmena od urednika:
Pa kad ne gledas American History X :D

ko ti kriv

Pa idem logikom - bolje da odgledam prvo losiji film, jer cu vise uzivati u njemu. Ako odgledam prvo bolji film, smorice me zesce ovaj gori. A u stanju sam kad gledam nesto sto u startu ne lici na ono sto sam zamislio da ugasim u prvih 15min. :)

Blade Runner

Apsolutno nista mi nije odgovaralo do 10 minuta pre kraja filma, a onda je sve dobilo drugu dimenziju i skroz pozitivan utisak na kraju.

Muzika i atmosfera su dobri. Ima visoku ocenu, ali mi nešto nije legao.

Magnificent Seven

Solidan, predvidiv, nisam morao u bioskopu da gledam..

Lights Out

Sta znam...osrednje onako.
Nema mnogo filozofije odmah ide direktno na pricu ali nije nesto mnogo "horor"

Beyond Genius Lies Insanity

Don't breathe, konacno da odgledam neki dobar horor, ako uopste moze da se nazove tako, napet film dosta, 7.5

Btw valja li Conjuring 2? Skinuo ga i nikako da ga pogledam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno