Da ali pazi, i stari Park iz doba jure je isto bio letnji blokbaster, pa je odlican film, pritom jos i 3 oskara zaradio.A sta si očekivao ako si video trailer i glumačku postavu? [emoji3]
Na kraju krajeva to je letnji blokbaster sa dinosaurusima, po meni i ne zaostaje od prethodnih delova. Dobro,prvi je i dobar
Cekaj, taj film se sada kod nas prikazuje u bioskopima? Ako je tako onda su malo zakasnili, vidim ima blureja vec 5 meseci.
Pogledaj i 12 (2007) (posle nekog vremena, nije to to ako se pogleda odmah) remake od Nikite Mihalkova.Odgledao sam sad 12 angry men, odlican stari film koji je pravo osvezenje u odnosu na ove nove.
Preporuka
Pogledaj i 12 (2007) (posle nekog vremena, nije to to ako se pogleda odmah) remake od Nikite Mihalkova.
Kad smo već kod Mihalkova, ko nije gledao preporuka za Seviljskog berberina i Burnt by the Sun .
Zaboravio napisati da li možete preporučiti slične filmove?Pogledao sam John Carter i Prince of Persia sviđalo mi se.
John 9/10
Persia 8/10 Jake Gyllenhaal kraljevski odigrao ulogu.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ja sam za oba imao niska očekivanja i baš su me pozitivno iznenadili. Znam da je Carter totalno pukao u bioskopima, ali nije uopšte loš film. Slično kao Tommorowland.Pogledao sam John Carter i Prince of Persia sviđalo mi se.
John 9/10
Persia 8/10 Jake Gyllenhaal kraljevski odigrao ulogu.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Mislim da niste nista propustili. Ja sam ga odgledao do kraja samo zbog prijatelja koji mi ga je i preporucio. Za slucaj da me bude ispitivao.Isti slucaj. Jako zanimljiva tema i cekao film mesecima da izadje i opet ga ugasih na pola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari