Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta si očekivao ako si video trailer i glumačku postavu? [emoji3]
Na kraju krajeva to je letnji blokbaster sa dinosaurusima, po meni i ne zaostaje od prethodnih delova. Dobro,prvi je i dobar
Da ali pazi, i stari Park iz doba jure je isto bio letnji blokbaster, pa je odlican film, pritom jos i 3 oskara zaradio.

Pre 20 godina je sama ideja bila zanimljiva, i dan danas se secam scene iz keca na koji nacin su stigli do DNK dinosaurusa sto mi je bilo wow, iako posle nikada vise nisam odgledao film ponovo a ostao mi je u sećanju što govori o samom filmu i zabavljanju ideje dnk kloniranja.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Prvi Jurassic Park je radjen po knjizi koja je imala neki "science" iz "science fiction" :d

The Boy (2016) - ne znam kako ovo da opisem, moglo je malo bolje. Drugacije od "horora" sa slicnom tematikom, drzi paznju, ali se da naslutiti kraj, pogotovo posle jedne scene... Opravdana ocena na imdb, mozda bih ja dao za 1 vecu, zbog Lauren koja je skoro sama iznela ceo film. Kraj definitivno bezveze, zbrzan i sa malo nelogicnosti.

Gledao Youth sinoć. Malo pretenciozan, ali sasvim solidan. Odlično snimljen, kadrovi prelepi. Vredi otići u bioskop.

Cekaj, taj film se sada kod nas prikazuje u bioskopima? Ako je tako onda su malo zakasnili, vidim ima blureja vec 5 meseci.

Veoma su različiti termini prikazivanja u bioskopima, po zemljama. Svetska premijera je bila 20. maja 2015. na festivalu u Kanu, kod nas je prikazan na Festu 2. marta 2016., a npr. u Japanu će tek 16. aprila 2016. Evo liste po zemljama.

Cekaj, taj film se sada kod nas prikazuje u bioskopima? Ako je tako onda su malo zakasnili, vidim ima blureja vec 5 meseci.

Da da, ja sam taj film izgubio iz vida načisto i kad sam video da se daje u bioskopima rešio da ga pogledam tamo, kad već nisam kući. Ispalo bolje :)

Odgledao sam sad 12 angry men, odlican stari film koji je pravo osvezenje u odnosu na ove nove.
Preporuka

Kad bih pravio top listu omiljenih filmova, taj bi mi uvek bio u top5 najmanje

Niko da pogleda Angst?

Evo jednog odlicnog japanskog filma.

Harakiri 1962

Meni je angst bio toliko uverljiv da posle njega jednostavno nisam imao potrebe da gledam filmove tog tipa. Odvratan ali i odličan. Nekako mi stavlja tačku na serial killer tematiku, ne mogu da zamislim bolji film na tu temu.

Pogledao sam John Carter i Prince of Persia sviđalo mi se.
John 9/10
Persia 8/10 Jake Gyllenhaal kraljevski odigrao ulogu.

Sent from my D6503 using Tapatalk

The revenant

Retko dobar film u danasnje vreme. Napet od samog starta do kraja. Jedan od retkih koje cu sa apetitom sagledati jos koji put. Leonardo sasvim zasluzeno oskar. Ako ista,bar za ono sto je morao da radi dok su snimali film. Od mene ocena 9.5

John Wick

Klasika. Prica prezvakana sa vec poznatim krajem. Samo je pitanje broj mrtvih :) Za ubijanje slobodnog vremena nije los film moze ocena 7

In the heart of the sea( Moby Dick)

Film mi je bas lepo legao. Sve je lepo upakovano. Vredi pogledati ocena 8

Pogledao sam John Carter i Prince of Persia sviđalo mi se.
John 9/10
Persia 8/10 Jake Gyllenhaal kraljevski odigrao ulogu.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Ja sam za oba imao niska očekivanja i baš su me pozitivno iznenadili. Znam da je Carter totalno pukao u bioskopima, ali nije uopšte loš film. Slično kao Tommorowland.

Princ od Perverzije mi je bio još bolji, dobri glumci, zanimljiva priča, odlična akcija. Da li je dobro ili loše što nema nastavka tu ...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Odgledao juce "Son of Saul". Jedino sto film ostavja utisak je kamera. Gluma prosecna. Po meni nije zasluzio Oskara, ali zna se ciji lobi vlada, tako da nista cudno.
Ne zelim da ulazim u raspravu oko teme filma.
Moja neka ocena 2.5 od 5

Dzek Rajan-Regrut iz senke je klasična američka propaganda.Čak i ja koji volim Hollywood ne mogu da gledam ovako odvratno smeće.

Son of Saul smorio se i ugasio na pola,hteo sam da izdržim do kraja ali nisam. Ima dobrih stvari film ne kazem da je djubre, meni lično nije bio gledljiv,iako mi je zanimljiva ta tema.

Sent from my iPad using Tapatalk

Isti slucaj. Jako zanimljiva tema i cekao film mesecima da izadje i opet ga ugasih na pola

Odgledao the finest hours meni se svideo možda je na to uticalo vreme u kojem je film smešten podsetio me je na film savršena oluja.

Isti slucaj. Jako zanimljiva tema i cekao film mesecima da izadje i opet ga ugasih na pola
Mislim da niste nista propustili. Ja sam ga odgledao do kraja samo zbog prijatelja koji mi ga je i preporucio. Za slucaj da me bude ispitivao. :) Inace na temu o stradanjima ima mnogo boljih filmova. Ovaj je sem kamera dosta los. Nije vredan paznje ali stvarno.

The age of Adaline

Zanimljiva ideja, šarmantna glavna glumica, OK filmić za popodnevnu razbibrigu... Na prvu loptu 6.5/10, ali kada Blake Lively prostreli pogledom, dreši se kesa i za celih 7/10.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno