Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Samo što dalje od takvih lujki pa makar bila to i falling Madonna with the big boobies...
Hteo sam danas da gledam, toliko je los?Изненађујуће одличан CGI, филм очекивано крш.![]()
У свим овим силним филмовима о трансформерсима најбоља је Меган Фокс.
5/10
Po meni vrlo podcenjen spooky, daleko od horora u pravom smislu značenja. Pisao sam o njemu ovde i stekao sam mnogo bolji utisak pogledavši ga dva puta u isto večeFilm kome mogu da dam vrlo opreznu preporuku. Jer ovaj film je spooooor, filmovi Džima Džarmuša deluju brzi u poređenju sa ovim. Pet minuta gledaš kako Runi Mara jede pitu. Ali opet, film tehnički odlično odrađen, sa jako puno šarma. Najbolje gledati dok uzgred radiš nešto drugo ili u društvu sa ljudima koji vole da pričaju tokom filma.
Ko je gledao i seća se In Time sa Džastinom Timberlejkom verovatno će na keca prepoznati inspiraciju i sličan vajb filma.
Meni je lično uvek ovakva tema koja za premisu ima hipotezu trgovanja godinama života kao robom od vrednosti zanimljiva pa mi je i film samim tim zabavan kroz cela dva sata trajanja.
Tipicno vece u zivotu Kejdza. Mada sam mislio da prica nece biti tako obicna.![]()
Kakav spoj... Nik Kejdž i Džoel Kinaman u nečemu što liči na "odbegli rimejk" Kolaterala i to ne nužno kao nešto loše samo daleko manje sofisticirano.
Prvo, njihov tandem je je bolji nego se da naslutiti; drugo, lik i uloga Kejdža je to toliko prenaglašena da nisi siguran da li je dobra lucidna izvedba ili je smešna, ali deluje da je njemu bila baš zabavna. Priča, skoro pa Kolateral samo više namaknuto na psihotriler momenat. Scenografija u sličnom, noir noćnom ambijentu.
Da je zabavan jeste, da je neophodan i nije.
Nisi dobro zamislio bar što se mene tiče ali i nemam HBO...izbacili iz filma Unicorn scenu. Jao kako me je naljutilo. Pokvari mi film. Zamišljam onog ko prvi put gleda Blade Runner na HBO:
Veliki je izazov posle ovog kolege postaviti sledeci film 😇, al sta znam, pitko gradivo koje kratko traje, lepa pricica za tinejdzere. Od mene sestica al uopste se ne kajem sto sam pogledao, jer sam bas za tako nesto i bio raspolozenSa kustom i radosem rimejkuju Fles Gordona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari