Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Teško, iz 2003 je naslov."The best of youth".
Poznato mi ime samo tako, kao da sam gledao 90-tih
Kako je ovo dobar film. Mislim da je od istog producenta film koji u sebi ima 5/6 priča zasebnih, isto odličan, vredi pogledati.Ovaj ne treba zaobići od argentinćana. I ona komedija kraljica pik iki tako nešto dobar skroz. U oba je Ricardo Darin glavni lik.
![]()
Ovaj i The Intouchables su mi omiljeni neenglesko govorni filmovi.Ovaj ne treba zaobići od argentinćana. I ona komedija kraljica pik iki tako nešto dobar skroz. U oba je Ricardo Darin glavni lik.
![]()
Nisam ga gledao ali mi izlaio kao predlog dal na yt ili instagramu ne secam se, pa sam malo bacio pogled i deluje da vredi pogledati![]()
Prođe tako 20+ godina od prvog gledanja, potpuno se film zaboravi i onda naletim na njega, pogledam ga i oduševim se.
8/10
Duṣ̌u dalo za visokobudzetnu seriju i ne docu nego igranuRelatos Salvajes
Legendarni, ko ga nije gledao fo sad nek napusti temu.
Elem, žena rezervisala karte za F1, oboje smo ljubitelji F1. Pa videćemo. Ja očekujem samo i isključivo laku zabavu i ništa više, mada , realno, u F1 ima toliko materijala da mogu baš ozbiljni filmovi da se naprave, samo neće niko da se posveti tome.
Iznenađujuće dobar. Nisam se nadao ovome, pogotovu što nisam neki fan body horora u satiričnom izdanju.jako ludo i veoma dobro.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari