Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

"The best of youth".
Poznato mi ime samo tako, kao da sam gledao 90-tih.
Kapiram da nije za temu... jer se ja secam samo pronica sa tim imenom :)

Relatos Salvajes

Legendarni, ko ga nije gledao fo sad nek napusti temu.

Elem, žena rezervisala karte za F1, oboje smo ljubitelji F1. Pa videćemo. Ja očekujem samo i isključivo laku zabavu i ništa više, mada , realno, u F1 ima toliko materijala da mogu baš ozbiljni filmovi da se naprave, samo neće niko da se posveti tome.

Relatos Salvajes

Legendarni, ko ga nije gledao fo sad nek napusti temu.

Elem, žena rezervisala karte za F1, oboje smo ljubitelji F1. Pa videćemo. Ja očekujem samo i isključivo laku zabavu i ništa više, mada , realno, u F1 ima toliko materijala da mogu baš ozbiljni filmovi da se naprave, samo neće niko da se posveti tome.
Duṣ̌u dalo za visokobudzetnu seriju i ne docu nego igranu

Najzanimljiviji film ove vrste još od Nightcrawlera. Odavno priželjkujem Bena Fostera u ovakvim ulogama. Voleo bih da film dobije nastavak, rekao bih da ima potencijala za još intezivniji razvoj lika i priče u datom smeru.

F1 odličan, sve preporuke za gledanje, pravi letnji film, odlični kadrovi, dinamično, naravno pokrade fore iz rokija, starijih trkačkih filmova ali sveukupno lepo drži pažnju.

Чуо сам за игру, али је никада нисам играо па немам појма колико је филм прати. Претпостваљам слабо чим је овако низак рејтинг. Иначе филм је више коректан и заслужује оцену више него што има. Љубитељи slaher/jump scare жанра, немају разлога да не погледају ово.
6,5/10

"Planet of the Apes" (1968)
Sjajan Sci-Fi film o kojem neću troditirdcujer ga svi znate. Kraj brutalan i sa razlogom važi za legendarni film, rekao bih.
10/10

"The Wind" (2018)
Ozbiljno dobar horor film. Ozbiljno dobar i sa razlogom ima jaku ocenu. Velika preporuka.
8/10

Meni se ovo nešto nije svidelo. Razumem da nije klasični ratni film niti je u tome fora jer prezentuje istiniti događaj i fokusira se na taj psihološki momenat ratnog okruženja, ali meni je bio nekako dosadnjikav. Sve vreme sam mislio kako me film podseća na The Hurt Locker ali bez tog nekog šmeka.

Najveći utisak filma mi je zapravo nevera tj. nejasnoća da su
u tišini noći, pod njenim okriljem zauzimali pozicije za osmatranje, a onda je komandir naredio da se maljem olupa zid, i tako su praktično celom komšiluku se javili, i navukli sebi bedu na vrat?

F1
Dobar, dobar. Drzi paznju.
Kamera odlicna, muzika top. Ne vidi se sta je CG sta je real scan., mada slikali su sve moguce trke za reference.
Bas sam uzivao.
Ocena: 8/10.

I Srbi postavili finali izgled za kisnu sekvencu i jos par kadrova. ;)

Slučajno naleteo na ovaj film, rekoh ajde da pustim i stvarno, film je predobar. Radjen po istinitoj priči.

1751274162257.png

F1. Kao da sam gledao Top Gun (naravno original) samo na asfaltu. Ima starinskog smeka (i patetike). Naravno da mi je legao. Preporuka.

...omatorio Bred.

Odgledao 3. sezonu "Igra Lignji" i razliku od većine, kraj serije mi je OK.
Da vidim ko je scenarist, režiser - Hwang Dong-hyuk. Izaberem jedan film iz njegovog opusa "Silenced", kad ono katarza...mnogo teška priča, ali vredi svaki minut filma, po istinitom događaju snimljen...Corruption
is the same everywhere...Od mene 9/10.
IMDb: : Do-ga-ni
https://www.imdb.com/title/tt2070649/...ima veze sa nama...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno