Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Odgledao i ja The Gorge, sa suprugom, onako na blef, upalio prvi film koji mi se pojavio na elementumu. Klasična ljubavna PG12 limunada uvijena u dark fantasy/zle korporacije okruženje, bez neke konzistentne priče, ali lepo uslikana i dizajnirana, korektno režirana da drži pažnju iako traje 120+ minuta. Tu je i uvek oku prijemčiva ATJ, a bilo je materijala i za gospođu, mada je mogao biti za nijansu eksplicitniji.

The Gorge deluje zanimljivo ali sam na žalost alergičan na Tellera a ona Anja dodje mu kao začin u svakoj čorbi ..ako nema nje i Pedra film/serija se ne računa .
Da ne bude da je off , Moana 2 mnogo slabije od prvog dela .Skroz nepotreban nastavak . 3/10

Ocekivao više od Cillian-a, ali blago razvučeno, bespotrebno, doduše teška tema.

Američka boza i limunada. :rolleyes: Suštinski gledano, kada bi smo sklonili momka i devojku mogli bi da kažemo da scenario zapravo ima potencijala. U toj varijanti ono što ostaje je deo priče koji je vrlo upotrebljiv ali za neku recimo video igru, svakako manje za film. Dakle cenim da je bolje da je napravljena video igra jer to bi po meni imalo daleko više smisla! To je mogla da bude neka kombinacija Bioshocka i Scorna, smeštena u taj magloviti klanac koji bi bio nafilovan retro elementima iz 40tih. :cool:

Pogledao i ja The Gorge.
Meni se film dopao, nije remek delo, ali volim filmove kada je priča ispričana do kraja i kada je sve objašnjeno, a to je slučaj ovde.

Gorge

Što se mene tiče jedna sedmica - nije mi bio dosadan što je kada je reč o filmovima iz poslednjih godina reč čest slučaj, nije bio razvučen, dobra postava mladih glumaca koje više cenim neko što volim...

Ne znam šta da mislim o ovom filmu, iskreno pomešani su mi utisci. Svaka čast Eggersu što je istražio našu mitologiju, vidim da je Nosferatu predstavljen kao Vlad Cepeš, otud i brkovi pretpostavljam i jak slovenski akcenat. Svaka čast Skarsgardu na glasovnoj transformaciji, vrlo impresivno. Mala Depovka, mislim da je ovde pokazala njen maksimum što se glume tiče, i mislim da njeno vreme tek dolazi. Ne mogu da ocenim ovo, da mi se svideo film jeste, ali nešto mi fali...

September 5
7.5/10
Prenos terorističkog akta prvi put u isroriji televizije. Na prvu loptu ne bih nikad rekao, ali film drži pažnju sve vreme.

Flight Risk - iznenadjujuće loš.

Reprizirao The Devil's Advocate (1997) - Zapravo ga nikad nisam odgledao od početka do kraja. Kijanu Rivs (i majka mu) standardno loš, ne znam kome je uopšte palo na pamet da on može da iznese ovakvu ulogu. Paćino na momente preglumljuje, ali na momente zaista impresivan, Šarliz solidna. I pored apsolutno nepotrebne i potpuno retardirane poslednje scene, ovo je jedan jako dobar film, ocena sa IMDB potpuno zaslužena.

Meni se baš dopalo to što ga nisu razvlačili do beskonačnosti ni u jednom delu filma.

+1 za The Gorge
Nekako mi je gotivan Miles. Doduse ocekivao sam
da bar jesno od njih dvoje fasuje zarazu, i da onaj drugi to vidi preko dvogleda plus samoubijanje. Drago mi je da nije bilo tako
[/spoiler]

+1 za The Gorge
Nekako mi je gotivan Miles. Doduse ocekivao sam
da bar jesno od njih dvoje fasuje zarazu, i da onaj drugi to vidi preko dvogleda plus samoubijanje. Drago mi je da nije bilo tako
Nisam ni očekivao to jer nakon scene u kojoj se

zahvaljuju njegovom prethodniku na službi sasvim je očekivano da mora da okonča priču u vezi kompanije koju vodi Sigurni. Ono što sam očekivao jeste da možda nađe telo prethodnika koje je reka eventualno donela do klisure pa na taj način dodatno skonta neke stvari mada je i bez toga sve više nego jasno.

Pogledah i ja sinoć The Gorge. Ok je, ovo dvoje su fino izneli uloge. Svidja mi se što je eto malo drugačija priča, da ne kazem originalna, tj nije baš zanrovski copy paste.

Mogli su možda nešto bolje da osmisle umesto The Last of Us "monstera", sa primesom Groota.

Pogledah Tetris (2023) https://www.imdb.com/title/tt12758060/

Zanimljiva priča, nisam znao mnogo o toj temi - znam da nije baš potpuno tačan istorijski, sa nekim prenaglašenim momentima naročito (pročitao sam malo detalja kasnije na netu), ali najbitnije je da mi nije bio dosadan - 7/10.

Gorge odličan a na 45 min sam već počeo da se smaram da je neka ljubavna limunada sa glupom sf/horror pričom ali eto demant. Capcom bi komotno mogao
da smesti u neki pomereni multiverzum resident evil-a jedni igru po ovome.

Odgledah sinoc ponovo Rogue One: A Star Wars story. I dalje je po meni u rangu prvih filmova o Ratovima Zvezda.

Gorge odličan a na 45 min sam već počeo da se smaram da je neka ljubavna limunada sa glupom sf/horror pričom ali eto demant. Capcom bi komotno mogao
da smesti u neki pomereni multiverzum resident evil-a jedni igru po ovome.
Prvi impuls, bukvalno prvi minut i reko' glupost, gasim, međutim dobro je da nisam. Treba ga prihvatiti baš tako lako si rekao, a la Resident Evil, mozak na ispašu i uživancija.

Dobra tabačina. Mozak na ispašu i udri!
Michael Dudikoff mi je napravio strahove od američkih nindži ali daću mu šansu.
E da, pomalo me sramota priznati ali ova dva od Sott Adkinsa su mi ok razbibriga, dvaput sam ih gledao.

Adkins ima ok filmove, jedan od boljih koji sam gledao je poslednji deo Univerzalnog Vojnika gde tumači glavnu ulogu, najmračniji deo UV-a, prvi deo jeste klasik ali u poređenju sa poslednjim je limunada što se tiče brutalnosti.

Доста добар, држао ми је пажњу приковану за екран све време, нисам ни помислио да премотавам, што ми се у последње време често дешава. Има ми атмосферу као Leave the world behind, који ми је такође добар филм, иако се многима није свидео. У сваком случају, препорука. 7.5/10

"Pratnja"
Meni odličan,opustio nas je,zabavio i nasmejao.Preporuka

Nazad
Vrh Dno