Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Ravenous

Поменусте га овде а дуго ми стојао на листи. Ни близу добар као Томахавк. 6/10 по мени, можда и мало мање.

^+1, mada bih dao bar osmicu.

Meni je to najdraži njegov film - opustio se makar na kratko, spram opsesije da mora stalno da stvara oh, so cool&hip dela.😊

Meni je to najdraži njegov film - opustio se makar na kratko, spram opsesije da mora stalno da stvara oh, so cool&hip dela.😊
Mene iznenadilo koliko je normalan film. Inače sam negde video deo intervjua gde je pricao kako je sa bratom valjda kao dete šetao kada je žena u belom sva krvava iskočila iz šume, koja je kako se posle ispostavilo bila ubijena. Verovatno ga je to pomerilo kao dete pa je imao taj pravac stvaranja.

3ipo sata, moracu filmove da pocnem da gledam kao serije što neko reče.

Šta misliš da je reditelj želeo da kaže?

Gledah zbog tebe, i ne znam??? 😕
Ne znam. I ja sam zbunjen.
Mozda kritika modernog drustva Amerike ili zapadnog sveta generalno, uporedjivanje sa dekadencijom pred kraj starog Rima, izigravanje boga, ambicija i ludilo vezano za nju, ali bez obzira na njenu destruktivnost ne moze da za zaustavi napredak civilizacije.
Nesto mozda u tom fazonu, upakovano u haoticnu atmosferu gde je glavni akcenat na likovima koji su nezanimljivi, pa nikome nije stalo do njih. Andjelijin cale je ok, ostali meh.

Istripovao se chicha.

Da režiser nije imao izričit cilj da napravi grandiozno remek delo bio bi prihvatljiv sa svim svojim manama.
Ovako ništa, čist promašaj.

Vrlo moguce. Ne znam sta mu bi.

Mulholand sledeći ali 2 puta za redom se gleda čisto da znaš 😁

Već sam kačio, al' nije mi teško.

A ja bih voleo da meni neko objasni ako zna, ko je i zašto ovaj film kod nas preveo kao "Hotel izgubljenih duša". 😁

Već sam kačio, al' nije mi teško.

A ja bih voleo da meni neko objasni ako zna, ko je i zašto ovaj film kod nas preveo kao "Hotel izgubljenih duša". 😁

Prilicno dobro i detaljno objasnjeno na tom linku

Lost Highway u filmu je u stvari naziv hotela u kome su se sastajali glavni protagonisti

Nazad
Vrh Dno