Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Ne mogu svi biti Elizabet Harli, neki su i ljudi.
Mene iznenadilo koliko je normalan film. Inače sam negde video deo intervjua gde je pricao kako je sa bratom valjda kao dete šetao kada je žena u belom sva krvava iskočila iz šume, koja je kako se posle ispostavilo bila ubijena. Verovatno ga je to pomerilo kao dete pa je imao taj pravac stvaranja.Meni je to najdraži njegov film - opustio se makar na kratko, spram opsesije da mora stalno da stvara oh, so cool&hip dela.😊
Šta misliš da je reditelj želeo da kaže?Pogledao Megalopolis sinoc.
Kada film od dva sata deluje da traje 3 ipo sata.
Ocena....ne znam.....3?
Ne znam. I ja sam zbunjen.Šta misliš da je reditelj želeo da kaže?
Gledah zbog tebe, i ne znam??? 😕
Da režiser nije imao izričit cilj da napravi grandiozno remek delo bio bi prihvatljiv sa svim svojim manama.
Ovako ništa, čist promašaj.
Mulholand sledeći ali 2 puta za redom se gleda čisto da znaš 😁
Upravo završio film. Prilično jeziv. Ako neko može da mi objasni koja je fora/poruka/poenta filma?
Nastavljamo sa Lynchom, posle Plavog Somota i malo opustanja
sa The Straight Story, vracamo se misteriji, nadrealnostima, krvoprolicu, golotinji
Iako svi ovi filmovi nisu mi ni u 20 najomiljenijih, ipak mi je sada potpuno jasno zasto ima
kultni status
Već sam kačio, al' nije mi teško.
PsihoanalitiÄki triler Davida Lyncha (na primeru filma Lost Highway)
Mislim da je Å¡teta da moj analitiÄki tekst o LinÄovom masterpisu "Lost Highway" ne bude dostupan svima koji su zainteresovani za dublje gre...kerovodja.blogspot.com
A ja bih voleo da meni neko objasni ako zna, ko je i zašto ovaj film kod nas preveo kao "Hotel izgubljenih duša". 😁
Hvala lepo. Sad kad sam pročitao film je dobio smisao. Odličan film ali poprilično jeziv.Prilicno dobro i detaljno objasnjeno na tom linku
Lost Highway u filmu je u stvari naziv hotela u kome su se sastajali glavni protagonisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari