Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generalno nisam ljubitelj vesterna, naročito ne špageti vesterna, ali pre neki dan odgledah ponovo nakon ko zna koliko vremena

a večeras isto tako nakon puno vremena pogledah

Vrhunski filmovi sa svakog mogućeg aspekta!

Vrhunske glumačke ekipe, vrhunska režija sa mnogo detalja i upečatljivih kadrova, takođe upečatljivi likovi, vrhunska muzika... Nema CGI koji danas dominiraju filmom niti silnih a često nepotrebnih specijalnih efekata što je po meni samo ogroman plus ovih filmova.

Ne verujem da ovde nema nekog ko nije pogledao navedene filmove bar jednom ali ako i ima takvih preporuka da se obavezno pogledaju čak i ukoliko niste ljubitelji špageti vesterna.

Moz se pogleda u naletima dosade ali jos bolje da se ne gleda.
Na kraju kad gledaju u nebo to u stvari dolazi predator.
Treba nam jos 50 nastavaka gde ce monke kolonizovati svemir i naleteti na Sajbertron revitalizovani. Tamo kolo vodi optimusov riversovani kurdjel, sada lezbejka u srednjim godinama. I tu krece opsta makljaza atomke sevaju, monke azijati sure surikenima, trans inuit sajberi krljaju jataganima...i u opstoj ganguli sve ih prekida krik Godzile. I dok oni jos onako unezvereni blenu javlja se procep u vremenu prostoru svemiru... Na suprotnim stranama otvaraju se procepi cetvrte dimenzije. S jedne strane vidimo tunel iz kog izlazi Manda a sa druge crni Dodge Charger sa obrisima celavog balvana za volanom.
Al te radi petak 🤣

Препорука, индијски филмови
(драма, трилер, одлична комбинација)

(чист трилер, да се види да Индијци парирају Америма што се тога тиче)

4 banke su mladi dani.

Džin Hekman je nestvaran dasa. Glumac sa velikim G! :D
Pogledajte prilog 447217
Jedan od njegovih najboljih:

Ako nije spomenuto.

PS
Što Švabe imaju čudne prevode naslova filmova!!!
Pazi ovo
"Južnjačka uteha" kao "Poslednji Amerikanac".
Kamo sreće.

Poslednja izmena:
Koliko me nerviraju nemački nazivi ovde. 😁
Danas planirao da gledam ovaj novi deo Planete Majmuna ako stignem jer posle od 15h Wimbledon finale a uveče finale Evropskog prvenstva. Valjda će mi se svideti, simpa je Freya Allan.

Zaista dobar, proces sudjenja i unakrsno isoitivanje malo odiše klišeom baš za taj period 2000ih ali i to je odradjeno na nivou. Sve u svemu preporuka.

Gledao na laptopu sa bubicama, kako me par puta presklo kada onog doktora zgaze kola odskocio sam iz kreveta kao da me neko elektrošokom udario. Piskave slušalice a pojačano. Odličan trip

Gledam ovo i sve se mislim da liči na jedan film ranije snimljen. Vidim posle naslov "Fright night", valjda neki rimejk filma iz 1985. godine.
Lično, mislim da je bezveze u poređenju sa originalom a i bez poređenja.
Tih godina Farel snimao "Total Recall" i "Beguiled", ne znam ima li još koji. Ali lepo s njegove strane što očuvava životnu sredinu kroz reciklažu.

Сасвим солидно гледање, CGI врхунски. Лоше што траје предуго и како одмиче филм мени је опадао квалитет у односу на одличан почетак. Ко је гледао прва 3 нема разлога да не погледа, добра забава, а од новијих остварења нема неког избора.
7/10

Kad mi je neki film 3/10 treba mi maksimalno 15 minuta da to shvatim i odmah gasim, ne gubim 2 sata života, ne znam šta drugo da napišem stvarno. Čak mi je i ovaj Jakšin komentar smešan, ali razumem zašto neko ne može da svari azijate, i meni je trebalo vremena da se naviknem. Sad uvek biram Koreju/Japan pre Holivuda.

Poslednjih četvrt veka, Japan ne može da primiriše kvalitativnom output-u J. Koreje.

Postavio sam jedan J-film pre par dana, ali on je više iznimak koji dokazuje pravilo. ;)

Koliko me nerviraju nemački nazivi ovde. 😁
Ali bukvalno. Mislio sam pitati o čemu se radi. Dosta toga što "zalijepite" sa IMDb kod mene je na njemačkom. Nisam znao da li samo meni tako prikazuje.

Nova planeta majmuna je skroz gledljiva, avantura klasična, mogli su da ga skrate jedno 20 minuta opušteno

The black phone koje smeće, uvreda za žanr. Odavno nešto gluplje nisam odgledao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno